Можливо новеньким буде цікаво!

• Автор теми Автор теми Na grani
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Когда этим,не знаю как их назвать дойдет, что их психологическое давление и их приемчики=огромный минус в их зп и жизни!!!!они просто убивают все желание отдавать!!!!!!!и все вернется по заслугам!!!!

У меня алексам 10 дней просрочка уже прислали смс что блокируют мой счёт в банке.Думают что я испугаюсь и побегу платить наивные ?
Мені вони таке не присилали, навіть на домашню адресу жодного листа не було, а от аванс поцупили з картки на першому тижні просрочки ( не встигла змінити картку), навіть після зміни її, десь тижня два намагалися щось вкрасти

Монетки нет
Майкредит продал фактору
майкредит Росвену продали?потому что мне прислали смс что есть закрыть возможность долг по акции..набрала на номер говорят досудовый отдел и что мне грозит 5 лет тюрьмы за мошенничество..и ждать пока наберет меня прокурор ...пролонгаций не было..займу больше году?
Подскажите,у кого-то была похожая ситуация?

майкредит Росвену продали?потому что мне прислали смс что есть закрыть возможность долг по акции..набрала на номер говорят досудовый отдел и что мне грозит 5 лет тюрьмы за мошенничество..и ждать пока наберет меня прокурор ...пролонгаций не было..займу больше году?
Подскажите,у кого-то была похожая ситуация?
Та наверное у многих похожие ситуации, с тюрьмой и прокурором они конечно насмешили, Я представляю как прокурор бросает все дела и тут же начинает заниматься вашим делом за мошенничество, это же какое громкое и резонансное дело

Та наверное у многих похожие ситуации, с тюрьмой и прокурором они конечно насмешили, Я представляю как прокурор бросает все дела и тут же начинает заниматься вашим делом за мошенничество, это же какое громкое и резонансное дело
я студентка,говорят "сейчас будем звонить,чтобы отчислили Вас"

вообщем можно немного успокоиться?
потому что с тела 3500 я не собираюсь платить им по каким-то их акциям 9000,без акции 12 хотят

я студентка,говорят "сейчас будем звонить,чтобы отчислили Вас"

вообщем можно немного успокоиться?
потому что с тела 3500 я не собираюсь платить им по каким-то их акциям 9000,без акции 12 хотят
Нужно совсем успокоится, потому что кроме угроз вам ничего не грозит, отчислять они могут только должников из своих списков, а вас никто не отчислит за просроченные займы, так что дышите глубже и не берите глупых мыслей в голову

Дякую! Я взагалі в шоці, яке вони мають право використовувати особисті дані третіх осіб, я з невісткою десь годину спілкувалася, пояснювала, що ніякої інформації про неї не надавала, що це мошенніки. Чоловік мені говорить, що все це треба пережити, піднявши голову - йти далі, відсіювати непотрібних людей, що я і намагаюся робити, але знову накриває?
мужу Вашему поклон,не все поддерживают. Но не перевелись еще мужчины нормальные!

мужу Вашему поклон,не все поддерживают. Но не перевелись еще мужчины нормальные!
Та якби ще й дома пресували, я незнаю як би я витримала взагалі! Кредит+ знову сьогодні пресували оточення, задовбали, як довго це триватиме, і що вони цим хочуть домогтися, незнаю:mad:

2018-11-13-1542100570.webp

Та якби ще й дома пресували, я незнаю як би я витримала взагалі! Кредит+ знову сьогодні пресували оточення, задовбали, як довго це триватиме, і що вони цим хочуть домогтися, незнаю:mad:
Мені звонили я небрала,десь сім раз за день,а контактну особу незнаю чи атакували,нічого неписала незвонила,завтра її запитаю.

Сначала я было решила общаться договариваться... но после 1го дня звонков не уверена что стоит подставлять себя под растрел. Максимум это через месяц - два если возникнет желание и возможность отдавать тела. Решила : начнут оскорблять , унижать , позорить - такой терроризм я не спонсирую. Пусть сдохнут с голоду или поменяют место работы на порядочное.
Вполне с вами согласна. И сама такого же мнения

держитесь! я вот,как совсем крышу срывает, захожу на форум.

держитесь! я вот,как совсем крышу срывает, захожу на форум.
І я тут постійно сиджу, якби не він, незнаю, щоб робила
Мені звонили я небрала,десь сім раз за день,а контактну особу незнаю чи атакували,нічого неписала незвонила,завтра її запитаю.
А яка у Вас просрочка?
І я тут постійно сиджу, якби не він, незнаю, щоб робила

А яка у Вас просрочка?
У мене 2 місяці була тиша, тільки я і контактний, а зараз всім надзвонюють: і рідним, і колишній колезі, і невістці ?

Привітики, форумчани! Пройшло трохи часу від дня перших просрочок, тому ділюся своїми враженнями: маю 7 мфо. Самі перші пішли в просрочку алекс, манівео, дінеро - пролонгаціями вже виплатила їм добряче - терпіння луснуло - 3 місяці - Сніжинка! Перші 2 місяці телефон був червоний, смс,листи на пошту, з них тільки манівео знайшли сусідку та директора, було десь 1.5 міс. просрочки, дінеро лише контактному наярювали, алекси - лише мені. Потім від манівео на 3 місяць просрочки знову зателефонували директорові та прислали декілька смс; бистрозайм - дзвінки, смс лише мені просрочка 2.5 місяці, може ще все попереду, незнаю! Кредит+ телефонували, слали смс лише мені і контактному, вчора на другому місяці просрочки привітали мене з днем закоханих знайшовши мою невістку та колишню колегу, телефонували їм, потім у вайбері прислали всю інформацію про мене та їхню особисту інформацію, навіть адресу, де жила моя колега, коли вчилася, а вчилася вона 10 років тому, вони в паніці зателефонували, спочатку одна, потім інша, короче "праздник удался" у мене вчора. Майкредіт та Кашинський просрочка ще лише по тижню, багато про них читала, буду тримати всіх в курсі, що і як буде зі мною! Я - Сніжинка з перших днів, самих рідних попередила одразу, щоб не спілкувалися! Чекаю, якими будуть подальші їх дії! Від кредит+звичайно не очікувала такого, і досі шок!
Вот ради таких сообщений стоит читать форум. Четко и по фактам. Спасибо за информацию. Держите в курсе происходящего.

Кредит+ и у меня есть, почти 2 мес просрочки. Я на них периодически жалобы пишу на 1545, вроде не трогали окружение, по крайней мере мне никто ничего не говорил.
Манивео маме угрожали) но мы все их дружно игнорим и не ведёмся на провокации!!

Так держать)
А що такн 1545?

Дякую! Буду тримати!:bye:
Прочитав пост решил глянуть, что по УБКИ с Милоаном, и что я нашел... ничего. При том что когда был кредит первый, они его отправляли в УБКИ, а почему-то в этот раз его там нет.

Прочитав пост решил глянуть, что по УБКИ с Милоаном, и что я нашел... ничего. При том что когда был кредит первый, они его отправляли в УБКИ, а почему-то в этот раз его там нет.
А яка просрочка?

Назад
Угорі