Na grani
Форумчанин
- Дописи
- 110
- Реакції
- 104
- Бали
- 343
Na grani не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привітики, форумчани! Пройшло трохи часу від дня перших просрочок, тому ділюся своїми враженнями: маю 7 мфо. Самі перші пішли в просрочку алекс, манівео, дінеро - пролонгаціями вже виплатила їм добряче - терпіння луснуло - 3 місяці - Сніжинка! Перші 2 місяці телефон був червоний, смс,листи на пошту, з них тільки манівео знайшли сусідку та директора, було десь 1.5 міс. просрочки, дінеро лише контактному наярювали, алекси - лише мені. Потім від манівео на 3 місяць просрочки знову зателефонували директорові та прислали декілька смс; бистрозайм - дзвінки, смс лише мені просрочка 2.5 місяці, може ще все попереду, незнаю! Кредит+ телефонували, слали смс лише мені і контактному, вчора на другому місяці просрочки привітали мене з днем закоханих знайшовши мою невістку та колишню колегу, телефонували їм, потім у вайбері прислали всю інформацію про мене та їхню особисту інформацію, навіть адресу, де жила моя колега, коли вчилася, а вчилася вона 10 років тому, вони в паніці зателефонували, спочатку одна, потім інша, короче "праздник удался" у мене вчора. Майкредіт та Кашинський просрочка ще лише по тижню, багато про них читала, буду тримати всіх в курсі, що і як буде зі мною! Я - Сніжинка з перших днів, самих рідних попередила одразу, щоб не спілкувалися! Чекаю, якими будуть подальші їх дії! Від кредит+звичайно не очікувала такого, і досі шок!