Можливо готуюсь до банкрутства

• Автор теми Автор теми dexanushka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K
Тю! Дешевле будет подождать выгодные предложения
у меня чмошек біло на 350, за 4 года 50% оплатил за тело +- все остальніе кудато подевалтсь по каллам , уже и не помню иногда предлагают тело-ниже тело и так далее
процедура банкротства также может быть не утверждена судом а за сам банкет придется в любом случае платить

да уже пообщался только что с Strom, в целом процедура подходит, надо окончательно решиться на этот шаг
Если есть возможность и все подходит. То можно попробовать. Но риски есть и надо осознавать их

процедура банкротства также может быть не утверждена судом а за сам банкет придется в любом случае платить
тому потрібно спілкуватись з практикуючим юристом, який знає що і як зараз в цій сфері.
якщо в 22 році і десь до середини 23, суди погоджувались на повне списання під 0 всіх боргів, то зараз без офіційного доходу або з мінімальним, потрібно погоджуватись на щось типу "500 грн щомісяця протягом 5 років".
тому що є практика Верховного суду, що процедура називається "відновлення платоспроможності", а не "списання всіх боргів".

Банкрутство це настільки геморойна справа.Вкладете тисяч 100 щоб діло до суду дійшло,і не факт,що суд признає вас банкрутом.На банкрутство падають люди,у яких борги у сотнях тисячх зелених,а не нещасні гривні під 200 тис.

Банкрутство це настільки геморойна справа.Вкладете тисяч 100 щоб діло до суду дійшло,і не факт,що суд признає вас банкрутом.На банкрутство падають люди,у яких борги у сотнях тисячх зелених,а не нещасні гривні під 200 тис.
Там около 350 тыс долгов по телу.

Поки до банкрутства дійде-стільки ж витратить.Не будьте наївними.
Звідки такі цифри?

Ось 👇пост діючого юриста по банкрутству

можете мене набрати за консультацією, але, з власного досвіду, процедура (адвокат, АК, побічні витрати) 82-90 (самий потолок).
і реструктуризацію можна по максимуму мінімузувати...

тому що є практика Верховного суду, що процедура називається "відновлення платоспроможності", а не "списання всіх боргів".
так да... це і є мета процедури, наскільки я розумію

Думаю нет. У меня у каждого члена семьи по квартире/части квартиры. Надо продавать по рыночой цене как минимум одну. 5% налог, как минимум. Плюс процедура 90, плюс реструктуризация может быть. Итого 150-200 тыс налом "на сейчас". Если есть машина проще ее переоформить и ждать судов, по ип можно платить не то, что годами - десятилетиями. Так же кредитор суд может проиграть. Но у меня, скажем так, 4 спорных вопроса было на тот момент. Сейчас 1 отсеился, проиграл.. осталось 3.
Процедура банкротства 90к ?

Якраз і є смисл подавати на процедуру від 200 тим тіла. Відсотки можна в суді ще якось оскаржувати. Але якщо сума вже зафіксована...
Понятно спасибо сам думал и думаю цены разные на глаза попадали и 45 и 60
Сумы не малые как говорится ну это так мысли в слух
Я можу вам підсказати хто дійсно робить за 45-60. Але це робота від них в стилі "котити квадратне, нести кругле"... Результат наче такий самий (вантаж перенесено... Але...
база - 44
но как говорят это минимум, дальше - сами
Тут питання до адвокатів які саме готують всі документи. У арбітражного є певний перелік питань який він зобов'язаний виконати в процедурі... А адвокати/юристи підходять по різному до цього... Хтось "в темі" і знає всі нюанси, а хтось - на тяп ляп готує позовну, скачавши з інтернету, а потім коли лізуть косяки в справі або на суддю або на арбітражного валить... Типу "я не я і хата не моя...". Краще одразу правильно підготувати ніж потім з гівна та палок ліпити справу щоб витягнути її

Щодо банкрутства
Усім раджу прочитати маленьку мою публікацію про особливості, переваги та інше:

Останнє редагування:
база - 44
но как говорят это минимум, дальше - сами
Тільки "внесок" в арбітражний суд 45,а робота юриста ще стільки ж...Не знаю,чи вигідна ця справа ,дуже багато відмов у банкрутстві за останній час.

Назад
Угорі