CreditKasa Можливо буде суд

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Ааа...вы просто ЦК написали))))

в защите прав потребителей "на тоненького".
Там же речь идет о непропорциональной компенсации за неисполнение условий договора.

С КК немного другая история.
Кредит каса (Юридичний стимул) пише на вайбер
Я так розумію це вже не лякалка а дійсно подають на днях в суд

Вкладення

• 1695031828757.webp
    1695031828757.webp
    28.6 Кб · Перегляди: 164
шось швидко. Взагалі незрозуміло по якому вони принципу подають!! В мене вже 6 місяць, поки мовчать.
Може дійсно дивляться че є офіційна работа, нерухоме або рухоме майно... чи просто тицьнули пальцем в список - о с цим будемо судитись... поки сам морожусь від них, тільки 10 днів просрочки. а далі як буде взагалі не розумію..

Може дійсно дивляться че є офіційна работа, нерухоме або рухоме майно... чи просто тицьнули пальцем в список - о с цим будемо судитись... поки сам морожусь від них, тільки 10 днів просрочки. а далі як буде взагалі не розумію..
В мене тіло 2000 взагалі... плюс майна нема... єдине що робота ,але як подадуть в суд то звілтнбся ,щоб не працювати офіційно

В мене тіло 2000 взагалі... плюс майна нема... єдине що робота ,але як подадуть в суд то звілтнбся ,щоб не працювати офіційно
В мене 11000, також працюю. Дак Вам с таким тілом взагалі нічого переживати

тоді мабуть лякають. їм в суді більші тіла і проценти потрібні

В мене 11000, також працюю. Дак Вам с таким тілом взагалі нічого переживати
Хочуть 6000,але зараз плюс судовий збір, виконавець, адвокат.. розголошення отого всього (місто маленьке,боюся що слухи будуть)...і то не враховуюсь шо в мене більше 30 мфо з великими тілами..а тут ота кредит каса з тілом 2

Они подавали с телом 2к
Ну тогда не знаю, разве что к концу действия срока договора подадут, что бы проценты больше были. у меня суммы другие, тело 20к соответственно и проценты будут больше))

Ну тогда не знаю, разве что к концу действия срока договора подадут, что бы проценты больше были. у меня суммы другие, тело 20к соответственно и проценты будут больше))
На вас подавали в суд хтось з МФО?

а телефонували вже рідним?
на другий день протермінування телефонували контактним та на другий мій номер. З рідних поки ніхто не казав.. я заблокував невідомі виклики, тільки можуть подзвонити мої контакти. так пишуть на почту і смс кожен день. по телефону ні з ким не спілкувався

на другий день протермінування телефонували контактним та на другий мій номер. З рідних поки ніхто не казав.. я заблокував невідомі виклики, тільки можуть подзвонити мої контакти. так пишуть на почту і смс кожен день. по телефону ні з ким не спілкувався
Чи ще не дзвонили рідним? І скільки загалом в кк днів просрочка?

Чи ще не дзвонили рідним? І скільки загалом в кк днів просрочка?
Може й дзонили рідним.. мені ніхто не казав. телефонували контактним по номерам які в УБКІ є. просрочка з 3 вересня, пару днів тому прислали смс що спишуть 40% з відсотків якщо закрою повністю))

Назад
Угорі