Може виконавець накласти арешт на частину співвласника житла?

😶🌫️😶🌫️😶🌫️

Форумчанин
Дописи
19
Реакції
1
Бали
128
😶🌫️😶🌫️😶🌫️ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка, якщо наприклад Батько власник квартири, а я співвласник, маю 1/4 частину. Чи зможуть через суд накласти арешт на цю частину?

Підскажіть будь ласка, якщо наприклад Батько власник квартири, а я співвласник, маю 1/4 частину. Чи зможуть через суд накласти арешт на цю частину?
Якщо програєте суд і відкриють виконавче провадження то так. На форумі гарні юристи.. можна не програвати суд 😉

Можете переоформити, продати, подарувати, якщо є бажання. З моменту, як буде підписаний договір дарування, майно вже не ваше, про який арешт може йти мова.
Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.

Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.
Хотів запитати а на чиїй ви стороні... але це несуттєво. Бо ви праві, є таке.
Хоча вцілому переписувати майно маючи порівняно мізерні борги в мфо, це дурість на мою особисту думку.

Хотів запитати а на чиїй ви стороні... але це несуттєво. Бо ви праві, є таке.
Хоча вцілому переписувати майно маючи порівняно мізерні борги в мфо, це дурість на мою особисту думку.
То був спір між фізичними особами. Ні за якого манівея я б не вписався.
Переписувати через мізерий борг - це дійсно нерозумно та ще й затратно, може й дорожче, ніж сам борг.

Смотря на каком этапе дарить, я так понимаю. Если уже дело пошло в суд, что то делать с имуществом смысла нет.

Смотря на каком этапе дарить, я так понимаю. Если уже дело пошло в суд, что то делать с имуществом смысла нет.
Просрочек пока нет но вот не за горами. Тела сейчас на сумму 240 к но 40 к из них закрою в этом месяце. Далее так же планирую закрывать но уже договариваясь как то с ними, так как будут просрочки. Если за тело будут предлагать- не раздумывая закрою. Я понимаю, что большинство из них или половина пойдут на уступки (надеюсь исходя из опыта людей на форуме) но сумма большая и будет 22 мфо, поэтому вероятно что кто то из них пойдёт в суд. Я бы конечно хотела, что бы до этого не дошло но все может быть в моей ситуации. Та и договора сейчас в основном с процентами 2,5% + штрафы ×360 дней. Я так понимаю, что с тела 15000 спокойно может набежать 200000

цікаво були випадки ,що єдине житло ти як співвласник через суд виконавець заберав житло?

взагалі не цікаво, якщо в 100500 темах постити одне і те саме питання

Назад
Угорі