Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо програєте суд і відкриють виконавче провадження то так. На форумі гарні юристи.. можна не програвати судПідскажіть будь ласка, якщо наприклад Батько власник квартири, а я співвласник, маю 1/4 частину. Чи зможуть через суд накласти арешт на цю частину?
Можете переоформити, продати, подарувати, якщо є бажання. З моменту, як буде підписаний договір дарування, майно вже не ваше, про який арешт може йти мова.А якщо буде договір дарування то це не дасть права на арешт?
Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.Можете переоформити, продати, подарувати, якщо є бажання. З моменту, як буде підписаний договір дарування, майно вже не ваше, про який арешт може йти мова.
Хотів запитати а на чиїй ви стороні... але це несуттєво. Бо ви праві, є таке.Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.
То був спір між фізичними особами. Ні за якого манівея я б не вписався.Хотів запитати а на чиїй ви стороні... але це несуттєво. Бо ви праві, є таке.
Хоча вцілому переписувати майно маючи порівняно мізерні борги в мфо, це дурість на мою особисту думку.
20 мінімалок - це тіло чи з відсотками?Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.
Это одно исполнительное производство.20 мінімалок - це тіло чи з відсотками?
Смотря на каком этапе дарить, я так понимаю. Если уже дело пошло в суд, что то делать с имуществом смысла нет.Якщо борг вище 20 мінімалок, то можуть визнати договір дарування недійсним як фраудаторний. В свій час я представляв стягувача і ми виграли таку справу.
Просрочек пока нет но вот не за горами. Тела сейчас на сумму 240 к но 40 к из них закрою в этом месяце. Далее так же планирую закрывать но уже договариваясь как то с ними, так как будут просрочки. Если за тело будут предлагать- не раздумывая закрою. Я понимаю, что большинство из них или половина пойдут на уступки (надеюсь исходя из опыта людей на форуме) но сумма большая и будет 22 мфо, поэтому вероятно что кто то из них пойдёт в суд. Я бы конечно хотела, что бы до этого не дошло но все может быть в моей ситуации. Та и договора сейчас в основном с процентами 2,5% + штрафы ×360 дней. Я так понимаю, что с тела 15000 спокойно может набежать 200000Смотря на каком этапе дарить, я так понимаю. Если уже дело пошло в суд, что то делать с имуществом смысла нет.
Домовляйтесь, домовляйтесь, доки без майна не залишитесь...Далее так же планирую закрывать но уже договариваясь как то с ними, так как будут просрочки. Если за тело будут предлагать- не раздумывая закрою.
Чого ж без майна?Домовляйтесь, домовляйтесь, доки без майна не залишитесь...
Бо видурятьЧого ж без майна?
А, знач я не так Вас зрозуміла, бо подумала шо уже через суд заберутьБо видурять
В суді їм не дуже яскраво світить...А, знач я не так Вас зрозуміла, бо подумала шо уже через суд заберуть![]()
Отож) а щодо видурять, то згодна, завжди в першу чергу треба думати про себеВ суді їм не дуже яскраво світить...