Може хтось порадить щось...

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім вечора! Зустріла таке в одній статті і цікавить, чи хтось можливо туди звертався? Бо ті паскуди поставили на автодозвон директора і зауча, а як їм допомогти я не знаю... І якщо хтось порадить, як би то сформулювати туди листа - своїми словами, чи можливо якось офіційно ???

Вкладення

• 20200511_214616.webp
    20200511_214616.webp
    25.5 Кб · Перегляди: 109
Божееее :dash1:

Доброго всім вечора! Зустріла таке в одній статті і цікавить, чи хтось можливо туди звертався? Бо ті паскуди поставили на автодозвон директора і зауча, а як їм допомогти я не знаю... І якщо хтось порадить, як би то сформулювати туди листа - своїми словами, чи можливо якось офіційно ???
вряд ли их что-то проймет
но, звоните куда только можно

Аааааа... ну блііін, а як мені людям допомогти, ідкажіть свої варіанти!
Скажите пусть не общаются с ними, сменить номера, почему вы должны отвечать за действия других, тупорылих людей, которые звонят, всем кому не лень

Скажите пусть не общаются с ними, сменить номера, почему вы должны отвечать за действия других, тупорылих людей, которые звонят, всем кому не лень
Дякую, звичайно! Але варіант зміни номера для директора закладу освіти і зауча це не варіант!

Ржал донимагу-Вы хоть бы телефоны проверяли прежде чем писать отакое

Дякую, звичайно! Але варіант зміни номера для директора закладу освіти і зауча це не варіант!
Написати заяви
В спілку справ споживачів - агресивна підприємницька діяльність
В поліцію - вимагання, примушування до виконання цивільно правових обов'язків
Уповноваженій з прав людини - незаконна обробка персональних даних

Шось остнанім часом тут з людьми не те,чи це весна цього року така чи шо,чи карантин так впливає?) Одній не подобається шо не те шо треба тут обговорють,суто повинно бути про мфо і крапка,в другому пості вже пише шо вона когось там обідила і влна крута а ви всі лoxи.)) Вже котрий раз збирають гроші на мфо,а тепер новий перл)) шось не чисто тут))

Шось остнанім часом тут з людьми не те,чи це весна цього року така чи шо,чи карантин так впливає?) Одній не подобається шо не те шо треба тут обговорють,суто повинно бути про мфо і крапка,в другому пості вже пише шо вона когось там обідила і влна крута а ви всі л0хи.)) Вже котрий раз збирають гроші на мфо,а тепер новий перл)) шось не чисто тут))
Да да, есть такое дело

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі