Neobratimost
Читач
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Neobratimost не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Історія моя почалася в далекому 2006 році. Перший раз я потрапила в ігровий зал разом із чоловіком. Він наполягав,і після 20-ти хвилинної суперечки ми зайшли. Якби повернути час назад...я би ніколи не зайшла. Він закинув у автомат 20 гривень,і на моїх очах виграв 260 . В мене була зарплата заробітна плата в той час 250 гривень на тиждень. І це стало моїм початком. Затягнуло одразу і надовго. Я програвала все що заробляла. Мене не зупиняло навіть те,що є дитина. Я вважаю це повною деградацію,коли ти ні про що думати не можеш,ти деградуешь як особистість,як жінка,як мати. В ці відчуття,коли ідеш додому з ігрової зали з пустими карманами,а дитині на завтра в школу немає що дати із собою на буфет,на булочку.
Я вдарилася в цьому 4 роки,поки не зрозуміла,що я сама і є це дно. Чоловік не схотів мінятися і боротися із цим разом. Тому після двох років боротьби за життя і сім'ю я розлучилася,повернулася до батьків. Мене врятувало те,що на той момент весь ігорний бізнес на Україні був закритий,принаймі ігрові зали. Все було закрито. Певний час. Але мені цього часу вистачило щоб вибратися і забути як страшний сон. І ось зараз 2024,я знову в це влізла,почалося з маленького,коли 100 гривень закину,коли 200. А потім понесло. Онлайни,ігра. МФО. Маю борги. Відкрилася чоловіку. Засудження не було,сказав що все допоможе вирішити. Вніс мої данні до реєстру,щоб я не змогла більше заходити в жодне казіно. Я не можу передати словами,який груз впав з моїх плечей. До цього втратила апетит,сон...нормальне життя.
Я вдарилася в цьому 4 роки,поки не зрозуміла,що я сама і є це дно. Чоловік не схотів мінятися і боротися із цим разом. Тому після двох років боротьби за життя і сім'ю я розлучилася,повернулася до батьків. Мене врятувало те,що на той момент весь ігорний бізнес на Україні був закритий,принаймі ігрові зали. Все було закрито. Певний час. Але мені цього часу вистачило щоб вибратися і забути як страшний сон. І ось зараз 2024,я знову в це влізла,почалося з маленького,коли 100 гривень закину,коли 200. А потім понесло. Онлайни,ігра. МФО. Маю борги. Відкрилася чоловіку. Засудження не було,сказав що все допоможе вирішити. Вніс мої данні до реєстру,щоб я не змогла більше заходити в жодне казіно. Я не можу передати словами,який груз впав з моїх плечей. До цього втратила апетит,сон...нормальне життя.