Заявник......
Особа,щодо якої вжити заходи забезпечення позову.....
Заява
Я,......., враховуючи вимоги статті 152Цивільного процесуального кодексу України маю намір та зобов'язують протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про забезпечення позову, пред'явити позов до Товариства..........,третя особа Приватний нотаріус......,про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.:
Предмет позову:(дата) приватний нотаріус.........вчинив та видав відповідачу виконавчий напис (номер) про стягнення з мене на користь Товариства......... заборгованості в розмірі....
Безспірність суми заборгованості за виконавчим написом (номер) та правомірність (порядок вчинення)учинення даного виконавчого напису мною оспорюється,і буде оскаржена в судовому порядку.
Обгрунтування необхідності забезпечення позову
дата) приватний виконавець виконавчого округу м,Києва(піп)....виніс постанову про відкриття виконавчого провадження (номер) на підставі виконавчого напису (номер) від(число) про стягнення з мене на користь Товариства...... заборгованості у розмові (сума),та постанови від (дата) про стягнення з боржника основної винагороди у сумі.....,та про стягнення з боржника витрат виконавчого провадження в розмірі.....
Постановою приватного виконавця від(дата) було накладено арешт на кошти боржника--- накладено арешт на грошові кошти,що містяться на відкритих рахунках,а також на кошти на рахунках,що будуть відкриті після винесення постанови про арешт коштів боржника,крім коштів,що містяться на рахунках накладення штрафу та/або звернення стягнення на які заборонено законом,та належать боржнику(піп)
Здійснення виконавчого провадження,за умови невжиття заходів щодо забезпечення позову,може істотно ускладнити чи унеможливити ефективний захист, поновлення моїх порушених та оспорюваних прав та інтересів,за захистом яких я маю намір звернутися до суду. Зокрема,зумовить погіршення мого матеріального стану,який є незадовільний через карантинні обмеження,а арешт накладено на мій зарплатних рахунок без будь яких обмежень щодо стягнення, необхідність вжиття додаткових заходів щодо повернення безпідставно стягнутих коштів, повернення майна, передчасно обмежить мої конституційні права та свободи----наявність інформації про мене в Єдиному реєстрі боржників передчасно обмежить мене в можливості розпоряджатися належним мені майном.
Відповідно до статті 149Цивільного процесуального кодексу України (ЦПК УКРАЇНИ) суд за заявою учасника справи має право вжити передбачених статтею 15ЦПК України заходів забезпечення позову.Забезпечення позову допускається як до пред'явлення позову,так і на будь якій стадії розгляду справи,якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективний захист,або поновлення порушенних чи оспорюваних прав або інтересів позивача,за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду
Відповідно до пункту. 6частини1 статті 152 Цивільного процесуального кодексу України позов може бути забезпечений зупинення стягнення на підставі виконавчого документа,який оскаржується боржником у судовому порядку.
Даний вид забезпечення є найбільш ефективним у даному випадку,так як забезпечить виконання рішення суду, ефективний захист та поновлення моїх порушених чи оспорюваних прав або інтересів як позивача,за захистом яких я маю намір звернутися до суду.
Продовження завтра )))
Вибачте))))
Можливо ,комусь знадобиться)))))
Знову та смайликі)))))