Моя зарплата и кредиты

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K

Какая должна быть зп, чтобы не пользоваться МФО?

• 3000-5000

• 5001-7000

• 7001-9000

• 9001-12000

• 12001-15000

• 15001-30000

• Выше 30000

Результати будуть показані лише після голосування.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чисто опрос. Параноики могут не голосовать.
Интересно понимать, какая должна быть заработная плата на сегодня, чтобы человеку не нужно было пользоваться услугами микрофинансовых организаций.

Интересно понимать, какая должна быть заработная плата на сегодня, чтобы человеку не нужно было пользоваться услугами микрофинансовых организаций.
Думаю що нема такой фіксованой суми.....Можна і 30 отримати і спустить за вечір....тут вже питання фінансовой грамотності....

Пришлось все равно

Для хороших городов(не Киев) вполне можно прожить на 15-30к, даже если живешь один.

Останнє редагування:
Мінімальна зп втягує людей в борги.
Комуналка, ціни на продукти ростуть швидше ніж зп.
Є ще й інші витрати. Отак живеш від зарплати до зарплати.
А там де мало платять (по своєму досвіду суджу) там ще й колектив такий зміїний, що за любе можуть "кісточки помити". Що починаєш боятися аби ніхто не взнав що ти повлазив в кредити. А тоді і починається шухер - де взяти гроші , перекредитування в банків...

Получая 5 я бы не взял. С 15 легче отдать первых 5...

Сложно сказать. Кто как живет. Но чем больше тем лучше :yes2:

Нууу, тут питання дуже суб'єктивне. Буду судити по собі. З зп 9-12к я , живучи у Львові і орендуючи квартиру в МФО не влазив. Вліз, коли на пару місяців випав з роботи (докладно описував в щоденнику)))) Та , відкласти якісь норм суми не виходило, але живучи по можливостях, наглої потреби в грошах не відчував. При тому і десь колись в генделики забігав і на шашличок вибирався і в гори. Мав би 15к+ , то навіть втративши роботу, в МФО би не вліз, бо встиг би сформувати фін подушечку)))) але знову ж , тут питання хто скільки витрачає на житло, харчування, одяг, техніку, гульки. Мені норм телефон за 3к , шмот з секонду, і пляшку другу півашки в п'ятницю хильнути, чи вінішка. Комусь шмот з секонду це западло і попуск, смартфон має бути останньої моделі і бажано флагман а якщо бухають то хіба віскарі від пятихатки. Тут і 30ки в місяць буде мало.

Назад
Угорі