Lamer
Читач
- Дописи
- 35
- Реакції
- 9
- Бали
- 8
Lamer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім години доби! Я тепер також потребую Вашої допомоги-поради. Маю декілька кредитів Манивео(було три пролонгації тіло 3300(пролонгаціями закрив але на сьогоднішній день 5500)) Е-гроші (тіло 3500)(пролонгаціями 3000)(борг на сьогодні 8600) кредит +(тіло 3500)(пролонгації 3000)(борг на сьогодні 5900) Швидко гроші ростуть.... готівочка 1500 По цим 17-18 днів прострочки починають всіх напрягать десь побрали номери котрі навіть я сам не знаю навіть тих людей з якими років 5ть не спілкуюсь. підходять до прострочки кешбери , динеро , смартивей, КФ.ЮА. Спочатку спілкувавь зараз "морожуть" (дякую за підказки в спілкуванні) наскільки зрозумів з попередніх тем інших ораторів то НБУ нема навіть сенсу писати так як НБУ на стороні МФО. Саме головне вони знають що я військовий але аргументуть надати докази всі тимпаче я не хочу їм надсилати форму 5 так як не дуже хотілосяб щоб ці "баригі" ще туди звонили (так як відразу не буде закрити всі хвости за раз буде продовження історії телефонних "напрягов" ) вони не знають де я служу в їхніх анкетах стара частина указана. Як краще самому далі терпіти винос мозга знайомим та близьким чи звернутись до юриста? От така історія .... Буду вдячний за будь яку настанову та пораду.