Atlant
Форумчанин
- Дописи
- 84
- Реакції
- 37
- Бали
- 5090
Atlant не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, всіх, хочу поділитися інфо по моїй судовій праці з Коллект Центр. Вони викупили в когось через десяті руки кредит від 2019 року на 5000 грн, подали на мене позив , захотіли десь 66-67 тис грн плюс 16 тис на витрати юриста, ну і компенсація судового збору звісно, я звернувся по допомогу до адвоката Сергія Калініна, він глянув позив , погодився , ми підписали договір і взявся за діло. Суд першої інстанції ми програли, було присуджено 66-67 тис грн та компесація на витрати юриста 2 тис грн і судового збору. Таке враження склалося, що суддя навіть не дивився у справу , а так виніс рішення про "хотелки" да і все. Ми вирішили подавати апеляцію, Сергій подав скаргу на рішення . Хочу сказати, що всі процедури робилися в електронному вигляді, через електронний суд, і трошки більше , чим через місяць апеляційний суд виніс рішення майже повністю задовольнити наш позив і повернути мені витрати на юридичні послуги та судовий збір. Зараз Сергій допомагає мені стягнути ці кошти з ТОВ КОЛЛЕКТ ЦЕНТР, хотіли з мене отримати 80+тис грн, отримають 500 грн і компенсують мені 17 тис грн. Чудово проведена робота адвокатом, я задолений і рекомендую Сергія всім.