Щоденник Моя халепа((( і мрія про спокійне життя.....

• Автор теми Автор теми Natalia205
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня, формунчами.
Символічний жовтень настав знову, це залишиться в моїй пам'яті , як найважливіший місяць року((((
Того року в цей час , я думала що зійду з розумі, або здохну((((
Кортизол зашкалював.
На сьогоднішній день бій іде ще з 3 вторинними кредиторами , на яких в мене немає сил домовитись((((
Тому поки що так, як буде побачимо. Суду не хочеться, але як буде не знаю.
1. Кредит капітал (7.100, хоче 45.000) мілоан
2. Кредит карітал (9.000, хоче 55.000) панго
3. Свеа фінанс 8.000, хоче 47.000) селфі

Пока, отак, дуже мрію що вони підуть на поступки і спишуть хоч половину %, і я зможу закрити і спокійно жити.
Отак....
Так ви запропонуйте самі ті суми що можете сплатити можливо вони погодяться.

Доброго дня, формунчами.
Символічний жовтень настав знову, це залишиться в моїй пам'яті , як найважливіший місяць року((((
Кортизол зашкалював.
На сьогоднішній день бій іде ще з 3 вторинними кредиторами , на яких в мене немає сил домовитись((((

Пока, отак, дуже мрію що вони підуть на поступки і спишуть хоч половину %, і я зможу закрити і спокійно жити.
Отак....
Вдалося домовитись з КК та Свеа фінанс? Теж не знаю як з ними боротися

Доброго дня, формунчами.
Кортизол зашкалював.

Отак....
у мене тенго і панго теж Кредит капітал, до цього пропонували саме тенго за тіло + 1000, але не було щоб відразу сплатити. Читаю, що КК це конторка з якою важко домовитись... чекати поки в суд подадуть?

у мене тенго і панго теж Кредит капітал, до цього пропонували саме тенго за тіло + 1000, але не було щоб відразу сплатити. Читаю, що КК це конторка з якою важко домовитись... чекати поки в суд подадуть?
запропонували б мені, я би просто закрив би за такі умови)))

запропонували б мені, я би просто закрив би за такі умови)))
брати у бітів щоб закрити я не хочу. а взагалі окрім них в мене є ще кантори де подомовлявся на реструктуризацію і їх треба сплачувати (Селфі, кредит плюс, лімон з останніх)

Назад
Угорі