Щоденник Моя халепа((( і мрія про спокійне життя.....

• Автор теми Автор теми Natalia205
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K

Natalia205

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
42
Бали
343
Natalia205 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мирного дня🙏
Шкода що знайшла цей сайт, коли але проплатила юристам.
Перечитавши щоденники, зрозуміла що я не одна така. Все почалося з того коли захворів син, по гарячкі треба було ліки, взяла один, потім другий .....потім перекридитування ...і так з минулого листопада, всю зп спускала на відсотки.
Коли вже кошти скінчилися на відсотки прийшов ступор, що робити???
Була паніка, агресія, вина, ненависть до себе...
Ну в загальному 23 МФО.
Сьогодні вирішила написати цю тему, щоб мені допомогли відгуками про найпроблемніші контори. Так як вчора звонили сусідці, вона в паніці не запам'ятала назву контори.
Прочитавши форум, я думаю буде правильною стратегія закривати самих проблемних спочатку.
МФО.
1.Suncredit (закрито тіло +500грн)
2.First credit (закрито тіло, були пролонгації)
3.Slon credit (закрито, тіло + 2000грн , бо задовбали).
4.Starfin (тіло, були пролонгації)
5. CreditSent (тіло, були пролонгації)

В ВПРОЦЕСІ.
6. Avans credit (7000)
7. Finbar (2100)
8. Selfi (ТІЛО БУЛО 25.000, ЗАЛИШИЛОСЯ 7.800, ХОЧУТЬ 12.000)
9.Mone4you (тіло 5000, хочуть 10000)
10. My credit (тіло 12.000) поки тиша
11. Кредит +, поки не прострочений
12.Треба (тіло 7000, хочуть 12.000)
13.Алекс кредит (тіло 8000) хочуть 19.000
14.Ізікеш (тіло 7000)
15. Фінсфера ( тіло 2000)
16. Тенго 10000
17. Міолан 10000
18. Панго 8000
19.Швидко гроші 10000.
20. Є гроші 17000
21.Манівео (Тіолан) тіло 27, хочуть 59.
22.топ 1 тіло 30.000
23.Кредит Каса 22.000 ( закриваю, зупинили відсотки по фіолетовий кнопці, дякуючи форуму дізналась про неї)
Усі кредити по 30 днів +- прострочки.

У мене прохання підкажіть хто з них вишукує сусідів, хто дзвонить далеким родичам.
Мої близькі чоловік і сестра в курсі.
Буду вдячна за будь які поради.

Добрий день, у мене мані4ю були нереально надокучливі і дзвонили всім кого знайшли. Але почитайте форум, Якщо у вас вже 30+ днів протермінування, то може матиме сенс почекати ще трошки, бо наскільки пам’ятаю пропонують тіло.
Про топ1 люди писали мені в щоденнику, що набридали родичам. У мене може і дзвонили, просто за цих не в курсі.
Панго телефонували кожен день и ставили робота декілька разів на годину протягом дня який набирав, але ніхто з оточення на таке не жалівся. Скоріш за все тільки боржнику, то можна почекати.
Є-гроші закрила одразу, бо мале тіло було і читала, що турбують оточення.
Манівео - таліон списали повністю відсотки, потім ще частину тіла. Але писали оточенню, в порівнянні з деякими вели себе більш менш. Автоматична розсилка смс з проханням вийти на зв’язок. Скоріш за все буде навіть якщо ви будете на зв’язку. Але у вас така сума, ого. Закривати без списання точно сенсу нема

Добрий день, у мене мані4ю були нереально надокучливі і дзвонили всім кого знайшли. Але почитайте форум, Якщо у вас вже 30+ днів протермінування, то може матиме сенс почекати ще трошки, бо наскільки пам’ятаю пропонують тіло.
Про топ1 люди писали мені в щоденнику, що набридали родичам. У мене може і дзвонили, просто за цих не в курсі.
Панго телефонували кожен день и ставили робота декілька разів на годину протягом дня який набирав, але ніхто з оточення на таке не жалівся. Скоріш за все тільки боржнику, то можна почекати.
Манівео - таліон списали повністю відсотки, потім ще частину тіла. Але писали оточенню, в порівнянні з деякими вели себе більш менш. Автоматична розсилка смс з проханням вийти на зв’язок. Скоріш за все буде навіть якщо ви будете на зв’язку. Але у вас така сума, ого. Закривати без списання точно сенсу нема
Дякую вам зворотній зв'язок 🙏
Сусідці звонили мані4ю....висислила за номер, су.. прийдеться їх закривати першими

Останнє редагування:
Мирного дня🙏
Шкода що знайшла цей сайт, коли але проплатила юристам.
Перечитавши щоденники, зрозуміла що я не одна така. Все почалося з того коли захворів син, по гарячкі треба було ліки, взяла один, потім другий .....потім перекридитування ...і так з минулого листопада, всю зп спускала на відсотки.
Коли вже кошти скінчилися на відсотки прийшов ступор, що робити???
Була паніка, агресія, вина, ненависть до себе...
Ну в загальному 23 МФО.
Сьогодні вирішила написати цю тему, щоб мені допомогли відгуками про найпроблемніші контори. Так як вчора звонили сусідці, вона в паніці не запам'ятала назву контори.
Прочитавши форум, я думаю буде правильною стратегія закривати самих проблемних спочатку.
МФО.
1.Suncredit (закрито тіло +500грн)
2.First credit (закрито тіло, були пролонгації)
3.Slon credit (закрито, тіло + 2000грн , бо задовбали).
4.Starfin (тіло, були пролонгації)
5. CreditSent (тіло, були пролонгації)

В ВПРОЦЕСІ.
6. Avans credit (7000)
7. Finbar (2100)
8. Selfi (ТІЛО БУЛО 25.000, ЗАЛИШИЛОСЯ 7.800, ХОЧУТЬ 12.000)
9.Mone4you (тіло 5000, хочуть 10000)
10. My credit (тіло 12.000) поки тиша
11. Кредит +, поки не прострочений
12.Треба (тіло 7000, хочуть 12.000)
13.Алекс кредит (тіло 8000) хочуть 19.000
14.Ізікеш (тіло 7000)
15. Фінсфера ( тіло 2000)
16. Тенго 10000
17. Міолан 10000
18. Панго 8000
19.Швидко гроші 10000.
20. Є гроші 17000
21.Манівео (Тіолан) тіло 27, хочуть 59.
22.топ 1 тіло 30.000
23.Кредит Каса 22.000 ( закриваю, зупинили відсотки по фіолетовий кнопці, дякуючи форуму дізналась про неї)
Усі кредити по 30 днів +- прострочки.

У мене прохання підкажіть хто з них вишукує сусідів, хто дзвонить далеким родичам.
Мої близькі чоловік і сестра в курсі.
Буду вдячна за будь які поради.
А если были пролонгации что больше шанс что пойдут на тело? У меня есть кредиты которые взял и ниразу не платил ни копейки им, они не пойдут на тело?

А если были пролонгации что больше шанс что пойдут на тело? У меня есть кредиты которые взял и ниразу не платил ни копейки им, они не пойдут на тело?
Я так розумію що "так", судячи по моїх кредитах, у кого пролонгації були вже хоть щось пропонують

Не шукайте логіки де її нема. Я пролонгаціями сплатив по 2-3 тіла і все закінчилось судами. Правда суди на мою користь

Яке буле протермінування у Таліон? Вони самі запропонували списання відсотків?

Дякую вам зворотній зв'язок 🙏
Сусідці звонили мані4ю....висислила за номер, су.. прийдеться їх закривати першими
В мене ці покидьки багатьом передзвонили. Вже два місяці протермінування. Два рази присилали за тіло. Йдуть лісом. Треьа було чемно поводитися

В мене ці покидьки багатьом передзвонили. Вже два місяці протермінування. Два рази присилали за тіло. Йдуть лісом. Треьа було чемно поводитися
Ви емоційно сильна людина, а я неможливо коли мені дзвонять, люди, чиїх номерів навіть в мене нема, зато в мані4ю є, тому хочу їх закрити першими. С.у...и((((
Тільки що дзвонили, підняла трубку, сказала женЧина що буде звонити сусідам щоб допомогли мені закрити кредит(((((

Останнє редагування:
Ви емоційно сильна людина, а я неможливо коли мені дзвонять, люди, чиїх номерів навіть в мене нема, зато в мані4ю є, тому хочу їх закрити першими. С.у...и((((
Та таке, як сказати. Мені це неприємно, коли сусіди чи знайомі, або родичі кажуть, що мені за твій кредит дзвонять і т.п.

Просто в мене тупо немає грошей, те що заробляю йде або на ліки мамі, або на оплату банківського кредиту, який не на мені, і я вимушений його сплачувати.

Тому я розумію, що ні від моїх переживань, ні нервів нічого не зміниться. Повертати я зможу не раніше ніж через два місяці.

Бітів тільки мусів знайти гроші закрити, бо там погрози були родичам, і мої слова були до одного місця.

Тільки що дзвонили, підняла трубку, сказала женЧина що буде звонити сусідам щоб допомогли мені закрити кредит(((((
Заблокуйте дзвінки з невідомих номерів і будете мати спокій. Все одно нічого розумного Ви не почуєте

Яке буле протермінування у Таліон? Вони самі запропонували списання відсотків?
Манівео відступили по факторингу таліону трохи більше ніж через місяць прострочення. Ще за пару днів від них прийшло повідомлення на кшталт особливі умови погашення. Я написала їм, вони відповіли. Але закрила ще через місяць з більшим списанням. Ініціатором діалогу знову була я.

Манівео відступили по факторингу таліону трохи більше ніж через місяць прострочення. Ще за пару днів від них прийшло повідомлення на кшталт особливі умови погашення. Я написала їм, вони відповіли. Але закрила ще через місяць з більшим списанням. Ініціатором діалогу знову була я.
Вони родичів не виловлюють?

Назад
Угорі