Моя історія з МФО.

• Автор теми Автор теми Luciana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Згідна повністю...
На момент коли я тільки починала брати повторно кредити, був розрахунок на те що через місяць я мала почати стабільно отримувати дохід, але щось пішло не так і мене промурижили майже пів року, я не могла піти на роботу так як сиділа з дітьми, поки мама їздила за кордон (в нас діти одного віку і я живу в неї), а залишалс вона мені 100€нс місяць, зрозуміло що цього ні на що не вистачало, признатись комусь що маю фін.проблеми для мене було нереальним позором, і я тянула поки могла, але ....

Зараз все стало ніби стабільно, я матиму той дохід який планувався, але зараз це вже пізно
Не пізно,ніколи не буває пізно. Сподіваюся,що у Вас знайдуться сили розібратись з цим і все буде чудово,а поки що живіть і насолоджуйтеся ❤️

Ну у Вас вистачило духу розповісти на першому етапі і це заслуговує на повагу,а у мене ні,тепер то я вже розумію,що це моя помилка,але що маємо те маємо
Я вас не осуждаю, ни в коем случае. У меня тоже коленки тряслись, когда маме хотела рассказать. Я же до этого за несколько лет ее очень подвела с кредитом. Бегала от Привала 2 года и они мне с кредитки в 10 тыс. насчитали 50. Подали в суд. А мы с мамой испугались и отдали эти деньги. Дурочки. Но деньги были ее на 80 %. Она свой депозит полностью сняла. И тут пару лет прошло и я опять в то же д*рьмо! Думала она или убъет меня или не переживет этой инфы. Но! Не поверите. Все прошло спокойно! Она ужаснулась, конечно, сказала, что думала, что я больше никогда в эту грязь не полезу... Но, когда я ей все объяснила, все норм. Теперь не берет трубку от незнакомых номеров, говорит, что если случайно забудется и возмет, то пшлет на х...)))) Вот так

Назад
Угорі