OksanaKomar
Форумчанин
- Дописи
- 165
- Реакції
- 74
- Бали
- 2625
OksanaKomar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочку в гофінгоу маю з 22 травня.Пройшло 2 тижні зявились гроші з 2 тис шо я в них брала накрутили 4200.Подзвонила до них щоб домовитися.Передзвонивсдо мене мужик каже так і так така ситуація я кажу якшо хоч 500 грн спишете то я зразу закрию.Він не погодився почав лякати сімейним кодексом що рідні моі будуть за мене повертати кредит і щоб я оплатила саме ту суму і ні копійки менше бо сума й далі ростиме.Вже два тижні дзвонить робот і каже що мені доступно часткове списання боргу.Ну думаю спробую домовитися з ними до тіла і може ще 50% від тіла.Не могла дозвонитися додзвонилася за пятим разом.Дівчина оператор сказала очікуйте з вами звяжеться кредитний експерт по вашій справі.Звязався прости Господи якийсь уголовник.Дуже шкода що не змогла записати розмову бо не маю диктофонана телефоні.Зразу тикати мені.Мовляв сплати доки не прийшли і не натовкли тобі ібало.Кажу дзвонив до мене ваш автовідповідач і повідомив що для мене доступно списання частини боргу.А вже з 2 тис накапало 14895 грн.він каже якщо сьогодні сплатиш 9985 грн то тобі борг закрию.Я кажу це з двох тисяч я таку суму маю сплатити.А реструктуризація? -Реструктуризація доступна але нічого не списується платиш 7 тис зразу до кінця дня а інші сім на протязі двох місяців.-Дякую я подумаю над вашою пропозицією. І тут почалося : -шо ти подумаєш?Плати а то відсилаю до тебе в Закарпаття виіздну групу наркоманів яка зробить тобі пару укольчиків і натовче ібалоЯ:тоді як ви так зі мною говорите подавайте в суд ваша розмова записана і передам в правоохоронні органи.Він:Ніякого суда. Очікуй наркоманів всьо щасливо!І кинув слухавку.Що не слово то мат.Вибачайте за ненормативну лексику.В нього був такий словесний понос що капец.Я триста раз пожаліла що вирішила з ними домовитися.Вот ур*ди нічого святого