Моя історія ! Як я потрапила в безвихідь та відчула, що таке боятися!!!

• Автор теми Автор теми Happy Smile
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ага, тільки спочатку росказати батькам, щоб вони допомогли позакривати мфо. Адже ми за них так переживаємо)
І напозичатись у всіх, але МФО закрити обов'язково ))
Бо хату заберуть по закону (с)

Ерунда это все! Настоящий страх, это когда здоровье ваше или близких под угрозой, а денег нет! Все остальное - горе от ума и большой фантазии!
P.S. Якби ви по-справжньому боялися за батьків, то не взяли би від них грошей для мфо, а сказали би - залиште їх собі, вам вони треба більше, а ці гандони хай краще вдавляться!
Оце ви правильно написали в P.S. Я це визнаю... але пізно....

Короче, мораль цієї історії - треба платити. ))
Я нікого ні на що не налаштовую . Розповіла свою історію.. ще вона не завершена. В кожного цей періож життя проходить і складаєттся по різному. Засуджувати когось складно..
Post automatically merged:

Ну
А почку продати? Разом із шматком печени та залишком мозгу
Ну ще до такого не дійшло ?

Боюся, що знову буде просрочка, бо не всі закрила, і будуть дзвонить до батьків. Бо щось дуже швидко вони їх знайшли... може передають інформацію один одному?

Сплю мало, прокидаюсь від будь якого звуку телефону чи ще чогось. Зморило, бо цілий день на ногах... Кожного дня, відкривши очі тільки думка про одне .. де взять гроші? Зарплата не велика. Хочу збутися всього як страшний сон. Як ви справлялися з цим?

Спасибі! Дуже на це сподіваюся! Вже просто нема сил....

Так, без підтримки то дуже тяжко! Можливо не фінансово, але морально. В мене знайомий взяв Манівео.. не віддав, пішов на просрочку.. знайшли його маму через сільраду. Вона тепер його ігнорує через борг... приходять листи на пошту про те шо подадуть до суду. Я кажу йому шоб не вірив , вони не подають. А так він зі мною радився, все розказував , бо в однаковій "кабалі".

Може й так... але я мало в це вірю..
Через мене всі сидять без фінансів.... Просрочка в Кешбері вже 3 день... а грошей нема...

Вам повезло) Буду боротися далі... Бачу всі активні на форумі.. з вашою допомогою буде легше!)
А інакше і бути не може))))))
Породичаємся???)))))))))))))

Вас унижают и всех родних,соседям пишут письма смс и после єто платить?да НИКОГДА и ни копейки.народ надо себя хоть немножко любить

Так і буде! Дякую. Я теж думаю, що скажу, що це шахраї!

Мабуть не все щ
Не хочу, ох як не хочу!!! Ці шо позалишалися написала листи про реструктуризацію на електронку... нема відповіді ні від кого. Думаю не дадуть.
Реструкторизация это и есть платить! Все что они там насчитали, но частями)) Не вижу тут не хочу. Вижу то что Вы пляшите под их дудку, они пугают пинают и ноги вытирают о Вас и Ваших родных, а Вы скулите и клянчите о пощаде! Простите за резкие слова, но иногда от истерики помогает только пощечина! Не хотите чтоб относились к Вам как к рабу , перестаньте вести себя как раб

Реструкторизация это и есть платить! Все что они там насчитали, но частями)) Не вижу тут не хочу. Вижу то что Вы пляшите под их дудку, они пугают пинают и ноги вытирают о Вас и Ваших родных, а Вы скулите и клянчите о пощаде! Простите за резкие слова, но иногда от истерики помогает только пощечина! Не хотите чтоб относились к Вам как к рабу , перестаньте вести себя как раб
Дякую за відвертість!

• Подобається
Реакції: LeTa
Да?
А це хто писав? ))
В мене є ця шарага. Як вони себе ведуть? В них брала 3000 тисячі, прострочка вже днів 15, займ був під ноль, перерахували проценти зараз 6 тисяч з копійками, дзвонили разів три, сказала, що стільки платити не буду, ідіть в суд з своїм договором, а вчора був дзвінок, то питали чи я з всіма МФО суджуся, ще їм казала, що написала скаргу в Нацкомфінпослуг і НБУ, сьогодні тихо.

Да?
А це хто писав? ))
Як вони себе ведуть? Десь повідомлення не там написала.

А почку продати? Разом із шматком печени та залишком мозгу
Кому потрібна Ваша хата? Вони валюти хотять і побільше халявної...

хрень какая-то.. так в интернете показывать свои слабые места. хату им.. корень хрена им могу предложить.. пусть идут копают в поле пальцами..

В мене є ця шарага. Як вони себе ведуть? В них брала 3000 тисячі, прострочка вже днів 15, займ був під ноль, перерахували проценти зараз 6 тисяч з копійками, дзвонили разів три, сказала, що стільки платити не буду, ідіть в суд з своїм договором, а вчора був дзвінок, то питали чи я з всіма МФО суджуся, ще їм казала, що написала скаргу в Нацкомфінпослуг і НБУ, сьогодні тихо.

Як вони себе ведуть? Десь повідомлення не там написала.

Кому потрібна Ваша хата? Вони валюти хотять і побільше халявної...
Я з ними після просрочки спілкувалася 1 раз. Сімку змінила. Але якось треба було виходити на зв'язок, сама до їх подзвонила, думала розбють на частини. Але ні. Сказали плати!!! Потім через 3 дні подзвонили до рідних . Просрочка буле десь днів 8-9.

Я з ними після просрочки спілкувалася 1 раз. Сімку змінила. Але якось треба було виходити на зв'язок, сама до їх подзвонила, думала розбють на частини. Але ні. Сказали плати!!! Потім через 3 дні подзвонили до рідних . Просрочка буле десь днів 8-9.
Да уж( и что Сами с новой Симки позвонили? Ну конечно они будут доставать всех,если Вы сами к ним звоните и просите, чтоб дожать Вас, и по максимуму содрать! 1001 раз писали тут, что как только видят Вашу слабость и страх, все, не слезут.

Да уж( и что Сами с новой Симки позвонили? Ну конечно они будут доставать всех,если Вы сами к ним звоните и просите, чтоб дожать Вас, и по максимуму содрать! 1001 раз писали тут, что как только видят Вашу слабость и страх, все, не слезут.
Ні... з старої

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі