Алька
Форумчанин
- Дописи
- 70
- Реакції
- 27
- Бали
- 33
Алька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт , я як і багато хто тут влізла в цю боргову яму , деякі переплатила , деякі недоплатила і деякі закривала і знову там брала щоб продлити інші ( вирішили з чоловіком не платити більш ніякі ... почавсь терор , скрізь просрочки по 2 міс . Перший почав ccloan , подзвонили мамі з переляку закрили . Потім ще 3 мфо почали терор , спочатку боролась говорила батькам що не буду платити , але їх переубідити в чомусь дуже важко ... щей живу з дитиной у батьків ...вчора те що робилось дома це не передати , пішла з доми з дитиною ..думала все ..але потім передзвонили батьки і успокоїлись ...я не можу їм до кінця правду розповісти чому так багато кредитів і які суми ...вони нічого не розуміють ...постійно винять і обзивають ..сил вже нема...вирішили з чоловіком що будем хоча б по односу закривати ...і да доречі скільки вже раз писала в нацком там нічого не відповідають ...будем закривати тих що йдуть на уступки , одне тіло тільки так . Підскажіть хто ще може терор для всіх робити
Манівео(вже продали таліону , там переплатила на 3 тис більше ) алекс і монетка
Далі дінеро , єврогрн ,кеш бері, бистро займ, екеш, май кредіт, гофінго, кф ,качай грн
П.с. дуже шкода тих людей які раз взяли на потребу не змогли вчасно віддати і мусили набрати ще купу на пролонгації , тепер повинні віддавати з своїх зарплат величезні суми , а ті гроші і в очі не бачили ...дуже шкода що державі на це наплювати !!!! І їм аби кармани набити
Манівео(вже продали таліону , там переплатила на 3 тис більше ) алекс і монетка
Далі дінеро , єврогрн ,кеш бері, бистро займ, екеш, май кредіт, гофінго, кф ,качай грн
П.с. дуже шкода тих людей які раз взяли на потребу не змогли вчасно віддати і мусили набрати ще купу на пролонгації , тепер повинні віддавати з своїх зарплат величезні суми , а ті гроші і в очі не бачили ...дуже шкода що державі на це наплювати !!!! І їм аби кармани набити