Щоденник Моя історія, рекомендую читати всім, хто депресує

• Автор теми Автор теми ще той боржник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 137
  • Перегляди Перегляди 7K
Все буде добре. Манівео буде дзвонити, потім продасть Таліону. Ті теж будуть тарабанити, а потім запропонують нормальні умови
Отож і чекаю тепер, але поки говорити з ними не буду, дякую за підтримку, неочікувано, але на форумі більше підтримки ніж від рідних людей.

Отож і чекаю тепер, але поки говорити з ними не буду, дякую за підтримку, неочікувано, але на форумі більше підтримки ніж від рідних людей.
З ними взагалі! не треба спілкуватись. Як тільки зрозуміють, а вони тугодуми і то буде не скоро, що з Вас нічого не виб'ють - запропонують прийнятні умови. Спосіб Вас сповістити теж знайдуть

Останнє редагування:
З ними взагалі! не треба спілкуватись. Як тільки зрозуміють, а вони тугодуми і то буде не скоро, що з Вас нічого не виб'ють - запропонують прийнятні умови. Спосіб Вас сповістити теж знайду
Та я знаю он сусіда тероризують, перекажіть, ітд. Сказала аби писали скарги, бо номерів сусіда навіть не знаю не те щоб давати.
Решта шарг пропонує пролонгацію.
Поки. Хай сидять без пролонгації,?

Я тільки но вийшла на прострочення, найбільше зараз манівео і тіло і майже 9 тис відсотків,ну і ще деякі, МФО тіла яких менше але платити їх немає грошей. Картку перевипустила, поставила фільтр дзвінків. Що буде не знаю, а буде весело бо з доходів у мене проста пенсія по інвалідністі дві тис. І роботи немає.
Забийте на ті дзвінки і живіть спокійним і нормальним життям) якщо починаєте нервувати через це, то підіть і поїжте це допомогає ???

Забийте на ті дзвінки і живіть спокійним і нормальним життям) якщо починаєте нервувати через це, то підіть і поїжте це допомогає ???
яке поїжте... ні сну ,ні апетиту... хоча може нарешті схудну,сьогодні помітила,що джинси якісь просторіші стали...

Бо на форумі люди які в "одній упряжці" і знають на собі що це таке.

Та я знаю он сусіда тероризують, перекажіть, ітд. Сказала аби писали скарги, бо номерів сусіда навіть не знаю не те щоб давати.
Решта шарг пропонує пролонгацію.
Поки. Хай сидять без пролонгації,?
сусіда туди ж, куди й мфо. І перестаньте гроші на вітер викидати
Бо на форумі люди які в "одній упряжці" і знають на собі що це таке.
Клуб по інтересах :sarcastic:

та да... ще якби нервова система правильно реагувала, а то вже якоюсь неадекваткою становлюсь,панічні атаки типу"всьо прапало,шеф"...
нічого й нікуди не пропало! Займіться чимось приємним,що допоможе відволіктись,побалуйте себе бодай якоюсь дрібничкою...

яке поїжте... ні сну ,ні апетиту... хоча може нарешті схудну,сьогодні помітила,що джинси якісь просторіші стали...
В будь-якій стресовій ситуації потрібно їсти ??? то краще займайтесь спортом і худніть, а не думайте про МФО

нічого й нікуди не пропало! Займіться чимось приємним,що допоможе відволіктись,побалуйте себе бодай якоюсь дрібничкою...
та хай уже із зарплати, ба банана-ска вкрала гроші з картки , то тепер на бобах сидимо з дочкою,принципово не позичаємо ... благо- в селі живемо, своя картопелька,цибулька,яєчка(два останніх продукти -їжа олігархів по теперішніх цінах)

В будь-якій стресовій ситуації потрібно їсти ???
Ти впевнена?
та хай уже із зарплати, ба банана-ска вкрала гроші з картки , то тепер на бобах сидимо з дочкою,принципово не позичаємо ... благо- в селі живемо, своя картопелька,цибулька,яєчка(два останніх продукти -їжа олігархів по теперішніх цінах)
Яєчка без сала-шкаралупи на вітер
Карти перевипустили?

В будь-якій стресовій ситуації потрібно їсти ??? то краще займайтесь спортом і худніть, а не думайте про МФО
Іду на роботу в 7 ранку, прихожу в 18 вечора(це як не чергую)...Ось городи підуть- ще той спорт
Ти впевнена?

Яєчка без сала-шкаралупи на вітер
Карти перевипустили?
карту перевипустила

Назад
Угорі