Щоденник Моя історія, рекомендую читати всім, хто депресує

• Автор теми Автор теми ще той боржник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 137
  • Перегляди Перегляди 7K
Десь писала про це окремо. Я від слова ВЗАГАЛІ не спілкуюсь з родичами. За цей час говорила подруга, що дзвонила Авіра, на третій дзвінок до неї вони були послані в слід за рос кораблем і перестали її телефонувати. Ну і якимось боком вони знайшли номер мого папи, за це я їм навіть вдячна, бо до цього майже 30 років не чула свого папу) він запитав чого дзвонять, я йому лаконічно відповіла, що то мої проблеми і я розберусь сама)
Сумна історія але на краще

Я хочу щоб вже все було добре, але розумію що так скоро все нескінчиться

А дзвінки вам і блиським незаважають Вам

Вот вот і я афігіваю зараз від цього всього
Взагалі не заважають. Мені і моїм близьким байдуже.

Десь писала про це окремо. Я від слова ВЗАГАЛІ не спілкуюсь з родичами. За цей час говорила подруга, що дзвонила Авіра, на третій дзвінок до неї вони були послані в слід за рос кораблем і перестали її телефонувати. Ну і якимось боком вони знайшли номер мого папи, за це я їм навіть вдячна, бо до цього майже 30 років не чула свого папу) він запитав чого дзвонять, я йому лаконічно відповіла, що то мої проблеми і я розберусь сама)
НУ хоч з папою поговорили
Цікаво де ж вони номери беруть
Взагалі не заважають. Мені і моїм близьким байдуже.
То Вам повезло

А що за Авіра ? Нема ж такого мфо , мені просто теж говорили що Авіра сусідам звонили , і догодайся хто з мфо. Може Авентус Кредит плюс так шифрується.

НУ хоч з папою поговорили
Цікаво де ж вони номери беруть

То Вам повезло
ну типу того ??? парадоксально, що навіть в мене немає його номера ? але у нас одне прізвище, думаю знайти людину по імені і прізвищу не така і проблема
А що за Авіра ? Нема ж такого мфо , мені просто теж говорили що Авіра сусідам звонили , і догодайся хто з мфо.
Так авіра це мфошна контора… найцікавіше те, що в них в мене якась незначна там сума близько 3 тисяч

А що за Авіра ? Нема ж такого мфо , мені просто теж говорили що Авіра сусідам звонили , і догодайся хто з мфо. Може Авентус Кредит плюс так шифрується.
Ні, Авіра кредит є ще таке.

Я тільки но вийшла на прострочення, найбільше зараз манівео і тіло і майже 9 тис відсотків,ну і ще деякі, МФО тіла яких менше але платити їх немає грошей. Картку перевипустила, поставила фільтр дзвінків. Що буде не знаю, а буде весело бо з доходів у мене проста пенсія по інвалідністі дві тис. І роботи немає.

Я тільки но вийшла на прострочення, найбільше зараз манівео і тіло і майже 9 тис відсотків,ну і ще деякі, МФО тіла яких менше але платити їх немає грошей. Картку перевипустила, поставила фільтр дзвінків. Що буде не знаю, а буде весело бо з доходів у мене проста пенсія по інвалідністі дві тис. І роботи немає.
Все буде добре. Манівео буде дзвонити, потім продасть Таліону. Ті теж будуть тарабанити, а потім запропонують нормальні умови

Назад
Угорі