Щоденник Моя історія, рекомендую читати всім, хто депресує

• Автор теми Автор теми ще той боржник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 137
  • Перегляди Перегляди 7K
Це за який період вони Вам таке намалювали? Я з ними 3 місяці, то навіть не заходжу до особистого,щоб не бачить,що там.А пропозицій поки адекватних не дають.
Майже 2 роки. Пропозиції якісь були але мені то не цікаво

Дякую Вам велике. Я пішла в просрочки, нерви, переживання. А в Вашій історії побачила себе. Також на початку війни набралась на операцію. Старалась платити і прийшов час що не в змозі. Так переймалася, переживала. Зайшла на цей форум і я не одна
Доречі, їх щось давно не чула ?

Мені здається, що таких злобних, як я рілі не існує. Там десь 450К в мене)
Ну і плюс кредит каса зробила мені з 15 тисяч - 82! І написали, що я прям зобов’язана оплатити і тіло і %, що ВС не анульовує цього ???
Да, ні, існують) теж гарно їх кормили свого часу і переплачено дуже багато, бо деякі мфЧмо брались як раз для пролонХацій, або щоб закрити один кредит іншим, не хочу згадувати, це як страшний сон… і так, якби не форум… я не знаю, щоб було з моєю психікою
Я теж така сама.Дякуючи форуму навчилась дивитись на цю ситуацію по іншому. Але дуже важко до близького оточення донести,що все що їм шлють і розказують,то казки і не потрібно вірити. .Бо майже всі вирішили,що вони є моїми поручителями.І зробили з мене ворога.Та нічого,якось переживу і це.
А ви дуже не виправдовуйтесь перед родичами, раз сказали і все… все одно оточення почиститься після цього… усі, хто не підтримає вас - вам у житті не потрібні, бо у більш важкій життєвій ситуації не допоможуть

Хеллоу! Почнемо з того, що історія моїх кредитів розпочалась навіть не пам’ятаю з якого року, але точно пам’ятаю, що з компанії кредит 7, мабуть це був 2018. Звичайно спочатку я все вчасно погасила, як чемна дівчинка і вирішила, що буду користуватись тільки в екстрених ситуаціях. Ну так було до настання ковіду, коли мій бізнес почав руйнуватись, як піщаний замок, а на основній роботі зарплату скоротили вдвоє. Якихось відкладених коштів в мене не було, а оренду платити то треба. Ось так і пішов в хід мілоан до кредит7 в придачу. Описувати все не буду, бо кому цікаво тих багато літер. Але…з часом моїх кредитів ставало все більше і більше, деякі брались для пролонгації попередніх і так до безкінечності по суті. ПРОТЕРМІНУВАННЯ здавалось на той момент найстрашнішим, що може бути. В один місяць я просто зірвала куш, мені вдалося зробити 10 тисяч доларів. Моїй радості не було меж і мізків теж не було, бо замість того, щоб витратити ці кошти на себе я взяла і закрила всі МФО та кредитні картки… жила я собі спокійно і нормально з думками, що в кредити ніколи більше не влізу, навіть позакривала кредитні ліміти на картах. Мій кредитний рейтинг був бездоганний. І не довго я так пожила, десь близько пів року, як знов почала влізати в це діло, але я вирішила, що перед новим роком я обов’язково повинна віддати всім цим мфо гроші, бо ж бабок не буде все життя, якщо не віддам! Ну от і позичила я в знайомого кошти, тай почала годувати мфо. Мфо раділи, кредитний рейтинг піднімався, мені погоджували кредити на максимально доступні суми. Після нового року захворіла близька мені людина, дорога операція + лікування після не з дешевих. І знаєте що?!!! Я знову набрала мфо! Просто бінгоооо! Не пройшло і пів місяця. Але тут розпочалась війна, і 25 числа в мене мав бути платіж в єгроші, ви не повірите, але ПРОТЕРМІНУВАННЯ для мене настільки страшне слово, шо я віддала 14 тисяч на пролонгацію, залишучи собі 1500 грн! Потім мфо якось втихли, відсотки не нараховували і я пішла в повне ПРОТЕРМІНУВАННЯ по всім компанія! Спочатку ніхто не дзвонив і не діставав. Потім почались дзвінки, спочатку спілкувалась з ними, навіть з переляку оплачувала якісь кошти в ті контори. Зрозуміла, що кіна не буде і пора брати себе в руки і просто жити далі. З квітня місяця я перестала з ними всіма спілкуватись взагалі, поставила в пріоритеті віддати борг знайомому. Я почала помічати вперше за ці всі роки, що я заробляю дуже даже не погано. Борг віддала в середині літа і почала жити своїм класним життям. Ходити в кафе, з’їздила в Карпати і кінці літа, змінила свій гардероб, обновила гаджети. А ситуацію з цими козлами пустила на самотьок. Навіть якщо підуть в суд, то я найму тоді юриста і буду захищатись, але більше цій гнилі не віддам ні копійки, я достатньо їх прогодувала за декілька років! На рахунок дзвінків, то поставила заглушку на невідомі номери тай все, за день іноді нараховується до 70 дзвінків, але якось вони активізовуються переважно в п’ятницю. Смс читаю іноді, Вайбер теж іноді читаю) на електронну писали раніше багато, а зараз лише мікрокеш шле щоденні повідомлення.
P/S цей допис не агітація до несплати кредитів, а просто моя історія, яка завершилась рішенням нікому нічого не віддавати, тому що я знаю, що якщо я зараз віддам знову прийде час і я наберусь… тут якби не зупинитись)
І що Вас до сьогоднішнього дня не турбують

Я їм багато переплатив. Без рішення суду і копійки більше не дам
То за два роки суду ще небуло
І ще в мене до Вас питання
ВИ маєте ще багато тих МФО і як ви з ними справляєтесь чи вже справились

То за два роки суду ще небуло
І ще в мене до Вас питання
ВИ маєте ще багато тих МФО і як ви з ними справляєтесь чи вже справились
Було 28,залишилось 20. Якщо нічого не плутаю. Якось не до них стало.
Суди були,написи були,але з професійним адвокатом то не страшно і зовсім не боляче

Суди були,написи були,але з професійним адвокатом то не страшно і зовсім не боляче
Ясно
А Адвокат Вам допомагає з цього форому
І незнаю чи можна питати тут яка вартість за послуги адвоката

Как себя ведут інвеструм? ЗеКредит, бананакредит!

Ясно
А Адвокат Вам допомагає з цього форому
І незнаю чи можна питати тут яка вартість за послуги адвоката
Так. Адвокат з форуму.
Ціна залежить від складності роботи,тож наперед Вам ніхто не скаже
Как себя ведут інвеструм? ЗеКредит, бананакредит!
Та хто їх знає. Банани у мене нема,а про Зе нічого не чув роки півтора

Так. Адвокат з форуму.

Дякую
Так. Адвокат з форуму.

Ви напевне кудись виїхали , або поміняли всім номери телефонів , або Вам просто везе що Ви маєте відкриті МФО по кілька років і судячи з всього насолоджуєьесь житям
Бо мене на довго нехватить хочу як найсклріше про всі ті МФО забути вже

Дякую

Ви напевне кудись виїхали , або поміняли всім номери телефонів , або Вам просто везе що Ви маєте відкриті МФО по кілька років і судячи з всього насолоджуєьесь житям
Нікуди я не виїхав,номери не міняв,роботу не міняв. А життя одне і ним треба насолоджуватись

Нікуди я не виїхав,номери не міняв,роботу не міняв. А життя одне і ним треба насолоджуватись
Я Вами захоплююсь???
хочу так само ні на що незважити ,а просто насолоджуватися життям

Дякую

Вистачить,не переживайте,пройде час,і будете з себе в шоці з усмішкою,що повелись на таке,та буде не так страшно

Дякую

Ви занадто перейматись цим всім)
Я теж нікуди не виїжджала, роботу не змінювала, місце проживання нн змінювала, номеру 10+ років змінювати не логічно) поставила заглушку на невідомі і живу звичайним життям ?

Назад
Угорі