Щоденник Моя історія лише набирає обороти,а нерви вже здають

• Автор теми Автор теми Very well
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 6K

Very well

Форумчанин
Дописи
122
Реакції
113
Бали
343
Very well не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Доброго вечора!
У мене 10 МФО,так сталося,що свого часу мій рідний брат пройшов через це пекло.Але ж ,на жаль ,вчуся лише на своїх помилках
Кредиткаса
Бізнес позика
Селфі
Фін бар
Аванс кредит
Тенго
Слон
Money 4 you
Кредісенд
Кредит плюс
Сума по тілам 160000
По всім вийшла в просрочку
Як більшість платила пролонгації тривалий час,більше півроку,боялася реакції рідних
Сьогодні почався терор дзвінками від Мані фо ю ,що буде далі не знаю
Сьогодні рівно чотири місяці,як похоронила старшого сина ,йому було 18,мені здається що я більше не витримаю,у мене ще один син є -молодший.
Начиталася жахів про Кредиткасу,тіло 29500,з них 14000 я вже віддала,в нікуди,Бізнеспозика 45000, з них28350 також віддала в нікуди
Я ФОП,Як бути,родичі в шоці,здається,що все -фінал.Приїхали
.

Я теж так думав... Але це не фінал, бо, як писала одна поетеса - кожен фініш - це по суті старт. Для початку рекомендую не спілкуватись з ними. Родичам пояснити все, як є. Котрісь можуть відвернутись, але найрідніші завжди зрозуміють. Далі поставити блокувальник дзвінків з невідомих номерів. Ну а далі вже вирішуйте самі, що з ними робити. На форумі купа різних історій...

Я теж так думав... Але це не фінал, бо, як писала одна поетеса - кожен фініш - це по суті старт. Для початку рекомендую не спілкуватись з ними. Родичам пояснити все, як є. Котрісь можуть відвернутись, але найрідніші завжди зрозуміють. Далі поставити блокувальник дзвінків з невідомих номерів. Ну а далі вже вирішуйте самі, що з ними робити. На форумі купа різних історій...
Так і є,дякую Вам.Розумію,що таких як я,на жаль більше,ніж я собі думала.Ви праві,що фініш по суті старт.Кажуть,що навіть смерть не кінець,то ж тепер з підтримкою на форумі рухаюся лише вперед

Всім доброго дня!
Мої просрочки в деяких конторах перевалили за 30 днів
Всім конторам надіслала свої пропозиції Укрпоштою, листи з повідомленням.
Фінбар,кредісенд і аванс кредит запропонували реструктуризацію,а вже через 2 години лякають взаємодією з третіми особами
Кредитплюс пропонували тіло,але з гарантійкою щось не склалося.Відправили листа по місцю реєстрації
Все моє спілкування на рівні звичайних смс в телефоні
Чи варто відповідати на їхні дзвінки,бо всі мої листи вже дійшли до адресатів?

Всім доброго дня!
Фінбар,кредісенд і аванс кредит запропонували реструктуризацію,а вже через 2 години лякають взаємодією з третіми особами
Кредитплюс пропонували тіло,але з гарантійкою щось не склалося.Відправили листа по місцю реєстрації
Спілкуватися з ними немає сенсу, якщо будете з ними спілкуватись, дзвінки та психологічний пресинг продовжиться. Не беріть просто слухавку, та очікуйте пропозиції на закриття по тілу кридту на email, але це займе багато часу, кредит + запропонував тіло на пошту через 4 місяці, слон кредіт через 5 місяців. Бізнес позика через рік. У всіх по різному.

Спілкуватися з ними немає сенсу, якщо будете з ними спілкуватись, дзвінки та психологічний пресинг продовжиться. Не беріть просто слухавку, та очікуйте пропозиції на закриття по тілу кридту на email, але це займе багато часу, кредит + запропонував тіло на пошту через 4 місяці, слон кредіт через 5 місяців. Бізнес позика через рік. У всіх по різному.
Зрозуміла,Дякую

Всім Доброго вечора!
У мене 10 МФО,так сталося,що свого часу мій рідний брат пройшов через це пекло.Але ж ,на жаль ,вчуся лише на своїх помилках
Кредиткаса
Бізнес позика
Селфі
Фін бар
Аванс кредит
Тенго
Слон
Money 4 you
Кредісенд
Кредит плюс
Сума по тілам 160000
По всім вийшла в просрочку
Як більшість платила пролонгації тривалий час,більше півроку,боялася реакції рідних
Сьогодні почався терор дзвінками від Мані фо ю ,що буде далі не знаю
Сьогодні рівно чотири місяці,як похоронила старшого сина ,йому було 18,мені здається що я більше не витримаю,у мене ще один син є -молодший.
Начиталася жахів про Кредиткасу,тіло 29500,з них 14000 я вже віддала,в нікуди,Бізнеспозика 45000, з них28350 також віддала в нікуди
Я ФОП,Як бути,родичі в шоці,здається,що все -фінал.Приїхали
.
Можна через процедуру банкрутство.
Але тут мінус для вас - ФОП буде закрито. Відкрити заново зможете лише через місяць після повного закриття.

Можна через процедуру банкрутство.
Але тут мінус для вас - ФОП буде закрито. Відкрити заново зможете лише через місяць після повного закриття.
ФОП буде закрито після визнання неплатоспроможності , чи в процесі проходження процедури банкрутства?

Всім доброго дня!
Великого сенсу нема. Пропозицiї по погашенню будуть все одно надходити в смс та на електронну пошту, якщо вони вас цiкавлять

ФОП буде закрито після визнання неплатоспроможності , чи в процесі проходження процедури банкрутства?
Після закриття процедури. В ухвалі виноситься припис закрити ФОП. Але ніде не прописано заборону відкрити по новій через місяць.

Дякую Вам за інформацію.
Почитайте першу тему, закріплену, в розділі "банкрутство" і ось це.
Журнал людини яка пройшла процедуру, які мінуси і плюси, як проходило...
П.с. Якщо надумаєте і потрібна буде консультація - можете набрати...

Почитайте першу тему, закріплену, в розділі "банкрутство" і ось це.
Журнал людини яка пройшла процедуру, які мінуси і плюси, як проходило...
П.с. Якщо надумаєте і потрібна буде консультація
Розумію,що чекає нелегкий шлях,але радує факт,що є можливість звернутися до спеціалістів.
Вдячна Вам!

Доброго ранку,сьогодні слон кредит прислали

Вкладення

• Screenshot_20231115-092329_Messages.webp
    Screenshot_20231115-092329_Messages.webp
    27.7 Кб · Перегляди: 160
Доброго ранку,сьогодні слон кредит прислали
Доброго ранку, можу вам прислати дуже багато таких смс від слон кредита за пів року просрочки. Закриваю за пів тіла до кінця місяця.

Доброго вечора! Два тижні назад,я повідправляла пропозиції всім шарагам,які в мене є.
Деякі дали відповідь,звичайно мої пропозиції вони не прийняли.Решта проігнорили.
Я дізналася ,що можна написати скарги в НБУ, про неналежний розгляд пропозиції
Потім через певний час ,ще раз надіслати оферти в мфо,прикріпити квитанції,що є скарга в НБУ.
І тоді можливо буде реакція.
Чи практикував хтось таке листування?

Доброго вечора! Два тижні назад,я повідправляла пропозиції всім шарагам,які в мене є.
Деякі дали відповідь,звичайно мої пропозиції вони не прийняли.Решта проігнорили.
Потім через певний час ,ще раз надіслати оферти в мфо,прикріпити квитанції,що є скарга в НБУ.
Невірний крок. Час на оте все краще використати на читання форуму. Почитаєте,прийде нова мисля в голову. Потім будете діяти . Перша дія це ігнорування всіх дзвінків та смс.

У Вас є:
1. Кредити.
2. Прострочення.
Треба списання. І чекати Ви не налаштовані.

Є два варіанти.

1. Написати в МФО. Чекати 1 тиждень доки лист дійде. Чекати ще 2 тижні відповіді. Потім 1 тиждень писати в НБУ і 4 тижні чекати відповіді. Потім знову 1 тиждень писати МФО. І знову 2 тижні на отримання відповіді.
Разом виходить близько 11 тижнів. Майже три місяці. Це якщо все піде за планом. По факту вийде 4. Ну то таке, дрібниці.

2. Нічого не робити. Три місяці. І почнуть пропонувати тіло.

В першому випадку Ви самостійно визнаєте всі договори і погоджуєтесь з усіма умовами договору. В суді це не сильно на щось вплине, але все ж таки є така вірогідність. Плюс витрачений час, гроші (скільки б їх там не було) і нерви.
В другому випадку - не треба робити абсолютно нічого і результат буде навіть краще, бо Ви може і взагалі не знали про той кредит...

Вибір за Вами.

Невірний крок. Час на оте все краще використати на читання форуму. Почитаєте,прийде нова мисля в голову. Потім будете діяти . Перша дія це ігнорування всіх дзвінків
Дякую, значить продовжуватиму ігнор
У Вас є:
1. Кредити.
2. Прострочення.

Є два варіанти.

1. Написати в МФО. Чекати 1 тиждень доки лист дійде. Чекати ще 2 тижні відповіді. Потім 1 тиждень писати в НБУ і 4 тижні чекати відповіді. Потім знову 1 тиждень писати МФО. І знову 2 тижні на отримання відповіді.
Разом виходить близько 11 тижнів. Майже три місяці. Це якщо все піде за планом. По факту вийде 4. Ну то таке, дрібниці.

В першому випадку Ви самостійно визнаєте всі договори і погоджуєтесь з усіма умовами договору. В суді це не сильно на щось вплине, але все ж таки є така вірогідність. Плюс витрачений час, гроші (скільки б їх там не було) і нерви.
В другому випадку - не треба робити абсолютно нічого і результат буде навіть краще, бо Ви може і взагалі не знали про той кредит...

Вибір за Вами.

У Вас є:
1. Кредити.
2. Прострочення.

Є два варіанти.

Вибір за Вами.
Дякую за підказку
Погоджуююся,що це листування затратне
І фінансово,і по часу

Останнє редагування:
У Вас є:
1. Кредити.
2. Прострочення.

Є два варіанти.

Вибір за Вами.
Оффтоп
в тебе за планом взагалі 10 років :sarcastic:

Назад
Угорі