Щоденник Моя історія боргів. Sam4ik

• Автор теми Автор теми Sam4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене десь так само. Вирішити з ними, мабуть, не вийде, в них космічні відсотки. Скоріше за все через суд.
Можливо хтось вирішував по іншому і нам підкаже)
Не така велика сума щоб до суду подавати, але хто їх знає що в них в головах...

Щойно надійшло від соскредиту на вайбер повідомлення наступного змісту:
Доброго дня. Компанія SOS CREDIT. Мене звати ....... Індекс .......
Sam4ik, станом на сьогодні у Вас 26 день протермінування кредиту . Домовились з Вами про реструктуризацію боргу на 2 платежі. Не можу до Вас додзвонитись.
Для зменшення фінансового навантаження Компанія погодила для Вас індивідуальні умови погашення кредитної заборгованості на лояльних умовах . Маєте чудову нагоду сплативши 3960,16 грн одним платежем позбутися боргу в повному об’ємі – решту компанія спише. Поліпшіть свій кредитний рейтинг.
Фіксуємо оплату чи відмову від пропозиції ?

Шукаю кошти, дійсно вигідна пропозиція, майже пів тіла... Що скажете?

Це можна розцінювати як гарантійний лист? (дещо я змінив, дещо я видалив)

Вкладення

• Гарантійний лист.webp
    Гарантійний лист.webp
    297.2 Кб · Перегляди: 93
Sam4ik, Можно. В призначенні платежу зазначте "Оплата кредиту №хххххх згідно гарантійного листа"

Pango пишуть "сума судового збору становить 3028 грн, сума правочинної допомоги від 5000 грн. Сплатіть борг в досудовому порядку! (TOV "FK"NF)".... шось дуже швидко вже хочуть до суду подати, пройшло трішки більше місяця протермінування.

Pango пишуть "сума судового збору становить 3028 грн, сума правочинної допомоги від 5000 грн. Сплатіть борг в досудовому порядку! (TOV "FK"NF)".... шось дуже швидко вже хочуть до суду подати, пройшло трішки більше місяця протермінування.
те ж приходило так на пошту від Аміго, які в простроченні з вересня тільки. тепер ясно чому вони кидають зверху не 1000 а 3000 тепер - це такий маркетинговий хід)

У мене прострочення із серпня-вересня.
Рекомендую спочатку перечитати форум, перш ніж погоджуватись на реструктуризацію (я так багато грошей втратила). Розділ Мікропозики.

що можу сказати по проблемних
кредос - можливість позову, кредит каса погано йде на діалог, а біжить в суд.
лові лаве - читала що прибацані, планую закрити, (пролонгація поки)
швидко гроші - можуть сильно назвонювати оточенню, моїм рідним дзвонили. я їх розбила на реструктуризацію і закрила раніше графіку, бо відсотки все ща капали.
топ 1 - те ж що євоші, одна контора. В прострочках звонять рідним але якщо довго ігнорити, збивають хотілки. Вони в мене прострочці.
є воші - терористи мамкіни. я їх закрила, але нерви потріпали (якщо немає на всіх шарах грошей, то в ігнор їх - можна через пів року говорити за тіло)
смартівей, мілоан - можуть мати вашу телефонну книгу якщо ставили додаток. Тут як з євоші, можна зекномити, якщо ігнорити, але терор можливий. смартівей я закриваю через реструктуризацію, раніше графіку, переплатила ще в серпні, коли не знала про цей фурум.

просто кредит закрила завчасно, фін х, каштан - не мала діла з ними
всі інші у вашому списку терпимі (ну в мене на 2 міс прострочення ніби ок, навіть є пропозиції за тіло - кредит 7, кредит плюс, слон). мілоановські (панго, тенго)- тіло+3000
Мілоанівські пропонували мені тіло + 1-3к, і сьогодні, на 90+ днів прострочки продали в Кредит Кепітал всі три кредити (Тенго, Мілоан, Аміго).
Раджу швидше з ними розправитись, щоб не встигли продати.

Мілоанівські пропонували мені тіло + 1-3к, і сьогодні, на 90+ днів прострочки продали в Кредит Кепітал всі три кредити (Тенго, Мілоан, Аміго).
Раджу швидше з ними розправитись, щоб не встигли продати.
так а що станеться після продажу? доречі в мене ще Панго є, щось забагато щоб з ними розправитись швидко...

так а що станеться після продажу? доречі в мене ще Панго є, щось забагато щоб з ними розправитись швидко...
та хто його знає)
одні пишуть що за тіло можна домовитись, інші що тільки суд в кінці кінців

та хто його знає)
одні пишуть що за тіло можна домовитись, інші що тільки суд в кінці кінців
Я їм пролонгацій позаплачувала деяким на розмір тіла, так що мене тіло+3000 не дуже влаштовує. В моєму випадку вони від тіла ще відняли 500, типу тіло +2500 приблизно. Але всеодно багато. Хочу закрити за тіло. Суд так суд

Я їм пролонгацій позаплачувала деяким на розмір тіла, так що мене тіло+3000 не дуже влаштовує. В моєму випадку вони від тіла ще відняли 500, типу тіло +2500 приблизно. Але всеодно багато. Хочу закрити за тіло. Суд так суд
Ну так, все залежить яке тіло. Мені Тенго пропонували 23к (тіло) + 3к зверху, що в цілому норм звучало, але не було з чого закривати.
В той самий час Аміго 1к тіло + 1к зверху (тобто два тіла), що досить тупо.

Ну так, все залежить яке тіло. Мені Тенго пропонували 23к (тіло) + 3к зверху, що в цілому норм звучало, але не було з чого закривати.
В той самий час Аміго 1к тіло + 1к зверху (тобто два тіла), що досить тупо.
Можна чекати next level. В моєму випадку впевнена, що запропонують тіло, бо було декілька платежів...

Перша перемога. Соскредит закрито! УРА! Хотіли 7000 потім запропонували 3900+, дали гарантійку. Отримав ЗП і повіддавав борги знайомим Соскредитам сказав що маю тільки 3600 і навіть на хліб не залишилось, вони погодились. І сьогодні на пошту прийшов лист про відсутність боргу. На сайті завантажив довідку і попросив їх видалити мій акаун з їхнього сайту. Вже -1. Далі буде...

Перша перемога. Соскредит закрито! УРА! Хотіли 7000 потім запропонували 3900+, дали гарантійку. Отримав ЗП і повіддавав борги знайомим Соскредитам сказав що маю тільки 3600 і навіть на хліб не залишилось, вони погодились. І сьогодні на пошту прийшов лист про відсутність боргу. На сайті завантажив довідку і попросив їх видалити мій акаун з їхнього сайту. Вже -1. Далі буде...
По красоте их вообще... особенно про 3600... поздравляю....

Назад
Угорі