Sam4ik
Форумчанин
- Дописи
- 37
- Реакції
- 25
- Бали
- 158
Sam4ik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Також хочу завести свій щоденник, та отримати від вас консультацій. На разі маю 26 контор, вже приблизно 10 з них пішли на прострочки. Даю список:
1. mycredit
2. credit7
3. selfie
4. slon
5. credos
6. creditplus
7. creditsend
8. tengo
9. clikcredit
10. treba
11. firstcredit
12. finsfera
13. prostocredit
14. lovilave
15. soscredit
16. швидкогроші
17. pango
18. finx
19. monto
20. top1money
21. avira
22. egroshi
23. smartiway
24. miloan
25. amigo
26. каштан
Загальна сума тіла приблизно 100к грн.
Найбільші з них це Finx приблизно 10 тис, credit7 приблизно тіло 7 тис, clickcredit приблизно 10 тис, егроші приблизно 10 тис, та smariway приблизно 8 тис. Звісно з відсотками і протермінуваннями вже набігло в загальному десь близько 200 к. Перших декілька днів спілкувався. Все почалось все з авіра кредит (скоти рідкісної породи) не попередили заздалегідь про настання дня проплати і з 4000 тіла ще вліпили 4000 штрафу, ігнорю їх до останнього. Зміг домовитись з соскредитом на реструктуризацію (2 платежі раз на місяць по 3500 грн) і запросив гарантійку, очікую на електронку. І також FinX чомусь для мене в пріорітеті (2 платежа по 5к в міс.), так як їхня фірма є і у моєму місті. А тепер вже недільку тому поставив труколер бо кожних 5 хвилин наярюють боти, то ж вже не знаю хто ще може мені дзвонити. Підскажіть будь ласка з ким з них потрібно в першу чергу вирішити питання. Згодом випишу по кожному займу тіла. Дякую, усім гарного дня.
1. mycredit
2. credit7
3. selfie
4. slon
5. credos
6. creditplus
7. creditsend
8. tengo
9. clikcredit
10. treba
11. firstcredit
12. finsfera
13. prostocredit
14. lovilave
15. soscredit
16. швидкогроші
17. pango
18. finx
19. monto
20. top1money
21. avira
22. egroshi
23. smartiway
24. miloan
25. amigo
26. каштан
Загальна сума тіла приблизно 100к грн.
Найбільші з них це Finx приблизно 10 тис, credit7 приблизно тіло 7 тис, clickcredit приблизно 10 тис, егроші приблизно 10 тис, та smariway приблизно 8 тис. Звісно з відсотками і протермінуваннями вже набігло в загальному десь близько 200 к. Перших декілька днів спілкувався. Все почалось все з авіра кредит (скоти рідкісної породи) не попередили заздалегідь про настання дня проплати і з 4000 тіла ще вліпили 4000 штрафу, ігнорю їх до останнього. Зміг домовитись з соскредитом на реструктуризацію (2 платежі раз на місяць по 3500 грн) і запросив гарантійку, очікую на електронку. І також FinX чомусь для мене в пріорітеті (2 платежа по 5к в міс.), так як їхня фірма є і у моєму місті. А тепер вже недільку тому поставив труколер бо кожних 5 хвилин наярюють боти, то ж вже не знаю хто ще може мені дзвонити. Підскажіть будь ласка з ким з них потрібно в першу чергу вирішити питання. Згодом випишу по кожному займу тіла. Дякую, усім гарного дня.