Александр25
Only read
- Дописи
- 3059
- Реакції
- 3904
- Бали
- 803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім,хто побував у шкірі позичальника присвячую... 10 місяців промайнуло,як один день.А ще рік тому я кожного дня залазив у кредитне ярмо,беручи все нові і нові кредити для пролонгацій та закриття діючих...Пам"ятаю,як сума загального боргу перевалила за 100 тисяч гривень...Чомусь навіть така сума мене не здивувала й не зобов'язала зупинитись...Відчуття чимось схоже на азарт чи на наркотичне сп'яніння...Отож я влазив в нові кредити і був впевнений,що з усіма цими конторами розрахуюсь...А шараги підбадьорювали мене знижками,протоколами та різними статусами...На протязі багатьох місяців я вчасно сплачував всі ці"кредити" і був впевнений,що так буде завжди...Та якось (коли кількість мфошок вже сягнула 25),кредитний дурман почав розвіюватись.І розігнав цей дурман саме форум...Мабуть,вже всоте дякую всім,хто підтримав у важкі хвилини...За 10 місяців ,що перебуваю на форумі,я змінився і дуже...Рік тому я був схожий на загнаного звіра,що хаотично шукав вихід...Як би не намагався бадьоритися-та навіть звичайні знайомі цікавилися,що зі мною...Потім я почав діяти,видалився з усіх соціальних мереж,скачав в плей-маркеті блокіратор небажаних дзвінків,повидаляв всі програмки шараг і ....перестав платити...зовсім...Форум надав мені крила,як би це пафосно не звучало...Почалося нове життя...Життя без кредитної залежності...Всі реальні друзі мене підтримали,всі рідні підтримали,а як же я боявся спочатку розповісти про все своїм близьким.Форум навчив мене бути стриманішим в бажаннях,навчив рахувати зароблені і жити без кредитів,маю надію,що й мої дописи допомогли,хоч декільком людям...Для тих,хто тільки потрапив на форум-єдина порада-зупиніться!Не влазьте в це багно ще глибше.Не кожній людині так везе з сусідами,як мені,що сміялись з потуг шараг,не кожен витримає телефонний терор...Особисто знав людину,що наклала на себе руки під тиском шараг.Не робіть дурниць,друзі.. Життя-дійсно прекрасне,а ще воно дає кожному з нас шанс почати все з білого аркушу...Не бійтесь змінювати себе і своє життя,змінюйтесь самі і змінюйте все навкруги...У кожного з нас є свій зоряний час і запевняю,що у всіх нас він ще попереду...Щиро радий друзям,що зустрів на цьому форумі.Багато хто з них вже й не заходять сюди,вирішивши свої фінансові питання.Щира подяка юристам форуму,що боряться з нашою псевдоФемідою...Окрема подяка Артему за форум.Об'єднати таку кількість людей,розвиватись,підтримувати добрим словом,жити цим же форумом дорогого коштує.Хай всім нам Бог допомагає І прощає нам борги наші,як і ми прощаєм винуватців своїх.Тож все життя ще попереду...І все обов'язково буде добре у кожного з нас.Щиро ваш...
Останнє редагування: