Мой статус "тяжёлый клиент"

• Автор теми Автор теми Аристокатка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K
Я звісно зараз не футбольний арбітр, але хочеться свиснути фол. Ну що за friendly fire тут.

Це добре....що в Вас (я думаю це пов'язано з молодістю) така віра в Юристів...але мабуть я Вас дещо "розчарую" в останній час НБУ в більшості випадків бере на себе функції.... адвоката МФО. Порився в архіві і знайшов відповідь поважного НБУ на скаргу громадянки. Справа полягала в тому, понги-пінги в судовому порядку стягнути кошти перспектив не мали, а террор телефонний влаштували знатний. Тому прийшлося звертатися до нбу( хоча я не сторонник цього методу вирішення проблеми, ак як розумію,що це *******).Пізніше вони все ж звернулися з позовом і суд відмовив їм в задоволенні поз. вимог. Я перевів документ з ПДФ в ВОРД та видалив

Це добре....що в Вас (я думаю це пов'язано з молодістю) така віра в Юристів...але мабуть я Вас дещо "розчарую" в останній час НБУ в більшості випадків бере на себе функції.... адвоката МФО. Порився в архіві і знайшов відповідь поважного НБУ на скаргу громадянки. Справа полягала в тому, понги-пінги в судовому порядку стягнути кошти перспектив не мали, а террор телефонний влаштували знатний. Тому прийшлося звертатися до нбу( хоча я не сторонник цього методу вирішення проблеми, ак як розумію,що це *******).Пізніше вони все ж звернулися з позовом і суд відмовив їм в задоволенні поз. вимог. Я перевів документ з ПДФ в ВОРД та видалив дані громадянки.
Спорити не буду.

Медь, якби був такий ,спитала б!Дивіться щоб вас не закрили ,за слова лишні!
Ти сама підтвердила те про що образно писала...)

Колись я як по стороння людина приносив переписки. Показував особисто. Навіть знайшов того хто писав.
Толку - 0. Бо для чого це мусорам? Який сенс? Тим більше кримінальне… там хіба адмінка по хуліганству. І не більше. Треба реально дивитись на речі. А реальність вона жорстока.
P.s. мед.експерт кваліфікує 2 переломи щелепи та зломану вилицю як легкі тілесні) і це іде під адмінку) не зважаючи на те що свиснули з кишені 4 мін.зп) групою осіб) бо це реальність)
А по якій статті кваліфікували , якщо не секрет ?)
Як наклеп?
А в жіночки до речі порушення Конституції України, зате в неї "свої в мусарні"

Медь, якби був такий ,спитала б!Дивіться щоб вас не закрили ,за слова лишні!
Я правила форуму не порушував)

Zoltan, прочитайте вище,хто перейшов на особистості!Я писала,що маю своїх ,що людина виловлюється про мене так?
Так , писала і не виділила розділовими знаками, що то образно. Якщо образив вибач, від тебе багато кіпішу лишнього. Бувай)

Останнє редагування:
@Медь,мовчу,бо ще сяду за такий кримінал)Вам можна висловлюватись по різному,а я кіпіш роблю получається,ну ОК)

Назад
Угорі