Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну мне с марта кроме писем ни чего не сделали!звонки есть но я игнорюНе общаюсь, но наяривают знатно, и мне, и близким. А чего от них реально можно ожидать? Они пакости делают?
Реагируйте так, как и до этого.Подскажите,как реагировать???
Не знаю как реагировать на бумажки распечатанные на принтереПодскажите,как реагировать???
Реагируйте так, как и до этого.
[/QUOTE
Действительно что обратиться в полицию??
Им отдают на прозвон, ничего не ждать нового)))колекторська компанія ДельтаМ. Чого ждати від них.
Нет не обращалась,по другим коллекторам обратилась сказали,что не в их компетенции.А вы в полицию обращались по какому поводу? И какой итог?
Вот вам и ответ. А бамажка пришла, как бамажка. Не первая и не последняя.Нет не обращалась,по другим коллекторам обратилась сказали,что не в их компетенции.
дякуюИм отдают на прозвон, ничего не ждать нового)))
Это на электронку,живу сейчас по другому адрессуВот вам и ответ. А бамажка пришла, как бамажка. Не первая и не последняя.
У мене в них три чи чотири контори кожного місяця приходить таке. Гарантійні листи буцімто зі списанням частини боргу і тд. Дзвонять пишуть.Мені від капіталу прийшов лист укрпоштою, вказано оплатити,якщо ні,то 26.11 відправляють документи в суд по місцю проживання.19.11 підготували позовну заяву. На судові владі немає. Скажіть, чого чекати від них?
Мені нічого не хочуть списувати) з ними взагалі домовитись можна і чи вони подють в судУ мене в них три чи чотири контори кожного місяця приходить таке. Гарантійні листи буцімто зі списанням частини боргу і тд. Дзвонять пишуть.
За суд незнаю. Почитайте на форумі, може щось знайдете. А про домовленість скажу так. Я з ними не спілкуюся взагалі.Мені нічого не хочуть списувати) з ними взагалі домовитись можна і чи вони подють в суд
І я не спілкуюсь, з 2600 нарахували 10200, 1800 пролонгаціями оплатила і 500 кинула шоб закрилисьЗа суд незнаю. Почитайте на форумі, може щось знайдете. А про домовленість скажу так. Я з ними не спілкуюся взагалі.