Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Є гроші в мене без прострочки, планую закрити до кінця року .
Найбільша фігня в мене була з CLY , в перший день прострочки, вони знайшли телефони батьків , сестри і подзвонили їм попросили , щоб я погасив кредит. Це було звичайно неочікувано, вони це з 9 ранку почали робити
А хто у вас по оточенню ще телефонує?

А хто у вас по оточенню ще телефонує?
Мілоан телефонував сестрі, але її номер чомусь світився в мене в убкі, я видалив , зараз ніби не турбують.
Банана і зеикредит погрожують, що і на роботу будуть дзвонити і рідним, але поки це тільки погрози.

Мілоан телефонував сестрі, але її номер чомусь світився в мене в убкі, я видалив , зараз ніби не турбують.
Банана і зеикредит погрожують, що і на роботу будуть дзвонити і рідним, але поки це тільки погрози.
А давно у бананы и у зекредит просрочка?

Ого. І давно погрожують. А то в мене просрочка 2 тижні. То тільки автомат дзвонить та смс шлють.
З першого дня, але я вже від них просто трубку не беру.
Бо я їх кілька разів пролонгував трішки з запізненням і кожний раз , в перший день прострочки починалися погрози, то на цей раз я просто забив на них.

Еще сегодня был звонок мужу от кредит бокса. Просрочка 1 день. Какие активные оказались

Ого. І давно погрожують. А то в мене просрочка 2 тижні. То тільки автомат дзвонить та смс шлють.
Тьотя Настя, якщо хочете мати розвод з чоловіком або щоб від вас батьки відмовились продовжайте їм брехати і це може до цього призвести
Я признавався 3 рази і 3 рази знову влізав в це
На 4 раз мене виручили тепер віддаю цим людям гроші все до останньої копійки які "позичив"
Повірте гірше не буде
Розкажіть рідним все що є, ніщо не утаюйте заплатіть по швидкому все разом а потім їм віддасте
Але краще чекайте коли будут пропонувати тіло але це треба чекати 3-4 місяці
І вони будуть сильно вам спамити, чоловіку, рідним і до цього треба всіх підготовити...
Дуже вас прошу як людина яка в такій же ситуації була, розкажіть все рідним як є і рішайте цю проблему
Бо брехня тільки згіршить ситуацію.
Еще сегодня был звонок мужу от кредит бокса. Просрочка 1 день. Какие активные оказались
Чоловіка і всіх рідних якщо захочуть знайдуть, то що ви не залишили їх номера це не допоможе і адреси теж зможуть знайти
Краще розкажіть їм як є і включайте режим "Сніжинки"

Підтримаю попереднього автора!!! У вас це тільки початок, ваші близькі про все дізнаються, теж говорю з власного досвіду. Вже більше року не плачу МФО, а дзвінків менше не стало. Знаходять всіх кого можуть, навіть тих людей, які до вас не мають жодного відношення. Крім дзвінків, розсилка всякої фігні в групах в Вайбері та інших застосунках, навіть пopнo-коллажі були.
Я за цей час від нервів втратила половину волосся... Друзів... Роботу... Сім'ю...
Настя поки не пізно, розкажіть все близьким, тим паче у вас не таке вже й катастрофічне положення, враховуючи кількість ваших займів і їх суми.
І говоріть відразу про все, не приховуйте і не применшуйте своїх боргів. Бо я відразу не все розказала, а потім все одно про це стало відомо.

І говоріть відразу про все, не приховуйте і не применшуйте своїх боргів. Бо я відразу не все розказала, а потім все одно про це стало відомо.
Звичайно все рано чи пізно буде відомо... І всі "косяки" вилізуть так чи інакше.
Не знаю жодного випадку, де брехня і "петляння" мали б бажаний результат.
Так не буває.

Новости. Рассказала мужу правду, с преуменьшенными суммами. Разводимся. Грозиться отобрать сына.
Микрокеш. Договорилась про реструктуризацию предложили заплатить тело а проценты погасить за 2 платежа. Теле 3 тыс. Процентов уже на 4 набежало. Но к сожалению нет у меня сейчас и 3 тыс. Буду просить или что бы дали сначала тыс заплатить ли пусть ждут пока у меня после нового года деньги появятся) я знаю пишете не платить реструктуризацию, но я хочу максимально все закрыть при любой возможности.
Банана кредит и зекредит пропонують з 20% знижкою закрити) в пятницу було з 15%. Ми рухаемося в перед)

Новости. Рассказала мужу правду, с преуменьшенными суммами. Разводимся. Грозиться отобрать сына.
Микрокеш. Договорилась про реструктуризацию предложили заплатить тело а проценты погасить за 2 платежа. Теле 3 тыс. Процентов уже на 4 набежало. Но к сожалению нет у меня сейчас и 3 тыс. Буду просить или что бы дали сначала тыс заплатить ли пусть ждут пока у меня после нового года деньги появятся) я знаю пишете не платить реструктуризацию, но я хочу максимально все закрыть при любой возможности.
Ну це вже правильний крок. Якщо не підтримав отже не Ваше. Дитину він у Вас не відбере не хвилюйтеся. Ви молодець.

Ну це вже правильний крок. Якщо не підтримав отже не Ваше. Дитину він у Вас не відбере не хвилюйтеся. Ви молодець.
Ну якщо в суді повспливають борги то він може довести що я не можу забезпечити дитину. Але я не юрист тому це тільки те що я прочитала в інтернеті. Це я сказала тільки половину. Думаю і цього вистачить.

Ну якщо в суді повспливають борги то він може довести що я не можу забезпечити дитину. Але я не юрист тому це тільки те що я прочитала в інтернеті. Це я сказала тільки половину. Думаю і цього вистачить.
Суд не забере у Вас дитину через кредити. Це ще потрібно довести що вони у Вас є. Суд завжди буде на стороні матері. А він буде платити аліменти. Все буде добре не накручуйте себе.

Спочатку можливо всього наговорити.
Не так просто забрати дитину.
Не панікуйте.
Краще розкажіть йому,який він гарний чоловік,що ви в боргах.
І це все пройде.Помаленьку вирішите все.

Разводимся. Грозиться отобрать сына.
Занавес.
Классный мужик у вас ?
Не дурно же чуть не поговорка уже на форуме : это ситуация с кредитами прекрасно отсеивает всё г0вн0 в окружении.

Добрый день. Сижу читаю форум уже какой то время, размещала темы. Всем спасибо за советы.
Очень боюсь что родные узнают о моей проблеме (знаю что вы считаете все это глупостью), но мои родные не будут терпимо к этому относиться.
Родным пока сказала легенду про мошенников. Скинула им несколько статей. Но нервы уже на пределе. Не могу не есть, не спать.
Пока просрочки
Нові кредити - 11 дней (тепло 5 тыс.)
Зе кредит - 7 дней (тело 11600 )
Банана кредит - 6 дней (тело 11600)
КредитКасаа - 3 дня (10 тыс)
Сслоан - 1 день (11 тыс)
Милоан - 1 день (7 тыс)
Микрокеш - завтра уйду в просрочку (3 тыс)
Качай гроши - завтра в просрочку (6200)
Кредит бокс - через пару дней в просрочку (4 тыс)
Кредит плюс - не помню когда просрочка (5 тыс)
Алекс кредит тоже не помню когда просрочка (4 тыс.)
Почти все пролонгированные и не раз
Есть ещё две по 1 тыс. Но я их закрою что бы не висели.
Ещё есть мистер кеш но там кредит до марта на несколько платежей, я платеж пропустила но они не пишут не звонят.
Есть ещё майкредит( 5 тыс), е-гроши (10 тыс), смартивей (16 тыс) но их я буду закрывать максимально так как были установлены приложения. Кредит 7 сразу согласились на реструктуризацию (я ещё не посещая форум согласилась) осталось ещё 3 платежа оплатить.
Карту привязанную к кабинетам закрыла. Себе антиспам. Родных предупредила что бы говорили что меня не знают и нечего не слушали от слова вообще или не брали трубки вовсе.
Говорила два раза с новыми кредитами и один раз с банана кредит. Везде похамили и поугрожали звонить родным. Звонков пока не было Слава Богу. Все соц сети закрыла, старые поудаляла.
Где ещё мои ошибки (по мимо того что не сказала правду родным)? И какие мои действия? Выходить с кем то на контакт или максимально выпадать на мороз? До февраля оплачивать тела возможности не будет. С февраля смогу платить тела или тела по частям. Буду благодарна за помощь, подсказки и поддержку.
А коли ви брали кредити до війни ,чи під час?

А коли ви брали кредити до війни ,чи під час?
Під час війни, ті що брала до війни всі перекрила майже і влізла знову. В мене були проблеми зісправою через карантин. Взяла кредит в банку. Потім не було чим платити полізла в мфо потім прлонгації. Все як у всіх.
Спочатку можливо всього наговорити.
Не так просто забрати дитину.
Не панікуйте.
Краще розкажіть йому,який він гарний чоловік,що ви в боргах.
І це все пройде.Помаленьку вирішите все.
Честно кажучи нічого не хочу казати. Бо сама влізла в це все. Мені не має кого звинувачувати крім себе. За дитя страшно.
Дитина не винна в моїх дурощах.
Тепер я взагалі не знаю як з цього вилізти. Хотіла поїхати за кордон попрацювати та розрахуватися з боргами хоча б частково. А з цим усім взагалі не знаю що робити. В нас вдома роботи не має щоб з боргами розрахуватися, тут зп хоч би на їжу вистачало

Під час війни, ті що брала до війни всі перекрила майже і влізла знову. В мене були проблеми зісправою через карантин. Взяла кредит в банку. Потім не було чим платити полізла в мфо потім прлонгації. Все як у всіх.

Честно кажучи нічого не хочу казати. Бо сама влізла в це все. Мені не має кого звинувачувати крім себе. За дитя страшно.
Дитина не винна в моїх дурощах.
Тепер я взагалі не знаю як з цього вилізти. Хотіла поїхати за кордон попрацювати та розрахуватися з боргами хоча б частково. А з цим усім взагалі не знаю що робити. В нас вдома роботи не має щоб з боргами розрахуватися, тут зп хоч би на їжу вистачало
У всіх різні ситуації в житті.І не мені судити і давати поради до яких вам обов'язково треба прислухатися.....
Але коли в сім'ї жінка або чоловік вирішує все сам/сама то це ні до чого доброго не приводить.
Не треба обвинувачувати себе.
Зараз треба міркувати з холодною головою і нікуди не поспішати.
Можливо чоловік змінить позицію.
А якщо ні......то треба змінювати життя!
Успіхів вам.І не хвилюйтеся.Дитину у матері не так легко забрати.,,А говорити ,не мішки носити,,.

Сегодня получила две смс. Одно от Милоан, второе от майкредит предпологаю хоть там 2 дня просрочки. И там весь кредит в два раза наверное пролонгация и оплачен. Что это за счастье 525?

Вкладення

• Screenshot_2022-12-27-13-41-22-839_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2022-12-27-13-41-22-839_com.google.android.apps.messaging.webp
    20.3 Кб · Перегляди: 181
Назад
Угорі