Є - Гроші було моїм першим МФО. Але я тоді не знала, що такий форум існує взагалі. Це було в липні. Взяла в них 2000 під 0 відсотків, як новачок. Вийшла в просрочку. В перший день СМС та робот. На другий день зайшла в особистий і побачила що вже рахуються відсотки до тіла. Ще два дні дзвонив робот.На пятий день мала вже все в купі десь більше за 3000. У мене на карті було 1500, я їх і закинула їм. Після цього мені подзвонило якесь чучело і почало розказувати, яка я погана та несвідома жителька нашої країни. Я йому сказала що лише за три дні зможу закрити решту. Він дав мені 3 дні строку, і сказав що поки моє оточення трогать не буде, але якщо я порушу домовленість, то пожалкую, що на світ народилась. Звичайно за ці три дні відсотки добавились, але я закрила їх, бо капец, як перелякалась.І більше я до них не зверталась. Але біду на свою голову знайшла в інших. От така я дурна. Але терер читаю і думаю,добре що хоть цих виродків в мене немає. Є Гроші оформляла я не через додаток, а через сайт.
А зараз сама іноді з себе сміюсь.Дожила до 39 років і ніколи не мала жодного кредиту нігде.А тут одразу так попала. На 3 МФО і всі в просрочці