Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Я була б не проти якщо запропонували. Головне закрити цей кошмар.

Їх плачу. Вже почала частинами платити то доведу діло до кінця.

Таку інфу не проблема дістати в банкових базах даних. Наскільки я знаю вони злиті вже давно. Сказала всім казати що мене не знають
Ну дивно мої не повірили б а як заповнили анкету скидали фото з паспортом? Я скидала і іменно це фото скинули

Ну дивно мої не повірили б а як заповнили анкету скидали фото з паспортом? Я скидала і іменно це фото скинули
Я не скидала фото з паспортом майже нікуди. Куди скидала там прострочок не маю

ой памятаю свои прострочки ... а номера контактных вы указывали?

Тоді Ок знаю важко але займіться чимось іншим приберіть займіться дитиною? думаю все буде добре
Дякую. Важко відволіктися. Всі думки тільки про це. Сидиш і чекаєш поки весь цей пі... На голову впаде
Не кого не указывала не разу. Даже имена настоящие не указывала не разу по-моему. Контактных. Соцсети закрыла. Жду пока вся эта фuгня упадет мне на голову.
У Вас много по родственникам звонили?

Дякую. Важко відволіктися. Всі думки тільки про це. Сидиш і чекаєш поки весь цей пі... На голову впаде

Не кого не указывала не разу. Даже имена настоящие не указывала не разу по-моему. Контактных. Соцсети закрыла. Жду пока вся эта фuгня упадет мне на голову.

Та ні не дуже тільки мамі батькові і сестрі 1 раз до сільської ради

Та ні не дуже тільки мамі батькові і сестрі 1 раз до сільської ради
Я маю на увазі багато разів дзвонили рідними швидко відстали? Я просто сподіваюсь якщо скажуть що мене не знають то вони відчепляться.

Я маю на увазі багато разів дзвонили рідними швидко відстали? Я просто сподіваюсь якщо скажуть що мене не знають то вони відчепляться.
Чесно вам скажу, у вас такі МФО в списку, які просто так не відчепляться. Самі спокійні Майкредит, Мікрокеш - це стосовно дзвінків оточенню . В всі інші, хтось більше-хтлсь менше рано чи пізно почнуть обзвон, повідомлення вайбер та телеграмм оточенню. Там, де ви брали через застосунок - там взагалі у них всі карти в руках. Суми у вас також не маленькі (зрозуміло, що пролонгували один другим та перекривали і брали не перший раз), тому погасити або реструктуризувати всі не вийде. Треба чекати, закривати за тіло поступово. А це не швидкий процес. Тому беріть себе в руки, все ще навіть не почалося, а ви їсте себе самі. Є-гроші, Кредит касса, Мани4ю, качай, Алекс кредит - ці будуть пакості робити по повній. Дуже прикро буде взнати вашому оточенні від них ситуацію, а вони взнають все одно. Тому краще сказати вже зараз. І вже спокійно вирішувати питання з МФО.

Сподіваюмя максимально уникнути прозвонів. З якого часу вони починають телефонувати до рідних?
Краще все розказати, далі буде гірше, повірте, кажу з власного досвіду!
А ви не казали що то розводняк якийсь. Мені просто самій колись телефонували і намагалися стягнути гроші якісь козли і говорили в точності те що говорять МФО. Але то були якісь зеки.
Вони вони телефонують точно не раз і не два, ідумаю Ваші рідні здогадаються що те що ви їм говорите тобрехня, це все треба пройти, час всевилікує.

Останнє редагування:
живу в селе по родственни

ках пока не слышала не от кого, а от от односельцев было, звонили, мужу звонили. У мамы я карту сим забрала.

Добрый день. Сижу читаю форум уже какой то время, размещала темы. Всем спасибо за советы.
Очень боюсь что родные узнают о моей проблеме (знаю что вы считаете все это глупостью), но мои родные не будут терпимо к этому относиться.
Родным пока сказала легенду про мошенников. Скинула им несколько статей. Но нервы уже на пределе. Не могу не есть, не спать.
Пока просрочки
Нові кредити - 11 дней (тепло 5 тыс.)
Зе кредит - 7 дней (тело 11600 )
Банана кредит - 6 дней (тело 11600)
КредитКасаа - 3 дня (10 тыс)
Сслоан - 1 день (11 тыс)
Милоан - 1 день (7 тыс)
Микрокеш - завтра уйду в просрочку (3 тыс)
Качай гроши - завтра в просрочку (6200)
Кредит бокс - через пару дней в просрочку (4 тыс)
Кредит плюс - не помню когда просрочка (5 тыс)
Алекс кредит тоже не помню когда просрочка (4 тыс.)
Почти все пролонгированные и не раз
Есть ещё две по 1 тыс. Но я их закрою что бы не висели.
Ещё есть мистер кеш но там кредит до марта на несколько платежей, я платеж пропустила но они не пишут не звонят.
Есть ещё майкредит( 5 тыс), е-гроши (10 тыс), смартивей (16 тыс) но их я буду закрывать максимально так как были установлены приложения. Кредит 7 сразу согласились на реструктуризацию (я ещё не посещая форум согласилась) осталось ещё 3 платежа оплатить.
Карту привязанную к кабинетам закрыла. Себе антиспам. Родных предупредила что бы говорили что меня не знают и нечего не слушали от слова вообще или не брали трубки вовсе.
Говорила два раза с новыми кредитами и один раз с банана кредит. Везде похамили и поугрожали звонить родным. Звонков пока не было Слава Богу. Все соц сети закрыла, старые поудаляла.
Где ещё мои ошибки (по мимо того что не сказала правду родным)? И какие мои действия? Выходить с кем то на контакт или максимально выпадать на мороз? До февраля оплачивать тела возможности не будет. С февраля смогу платить тела или тела по частям. Буду благодарна за помощь, подсказки и поддержку.
Привіт!) Те що в деяких ви ставили застосунок, при встановленні ви давали доступ до телефону свого (в тому числі і до телефонної книги). Ну на контакт нема сенсу виходити з ними, тому що сенс розмовляти якщо грошей зараз нема? Тримайтеся, і вчіться переключати увагу, і якщо є можливість - змініть номер телефону, до кращих часів, щоб не рахувати скільки вам звонили. Бо може бути і 50 і 80 звінків за день.

И так. Мужу звонил Милоан. Где то на 4 или 5 день просрочки. Муж послал нафиг сказал что меня не знает. Сегодня звонили Качай гроши и мужу и маме. Притому что там вообще 2 или 3 день просрочки. Муж тоже успел их послать нафиг. Больше не звонили, надеюсь больше и не позвонят. Мне само больше звонков поступают с милоана, но у меня блокировка вызовов поэтому ее с кем не говоря. Сегодня поступило предложение от банана кредит и Зе кредит. Сначала прислали идентичные смс. Что если оплачу пролонгацию спишут 15 % с процентов ?
А потом прислали смс со своей третей конторы "аванс кредит" что готовы выдать мне кредит ?

И так. Мужу звонил Милоан. Где то на 4 или 5 день просрочки. Муж послал нафиг сказал что меня не знает. Сегодня звонили Качай гроши и мужу и маме. Притому что там вообще 2 или 3 день просрочки. Муж тоже успел их послать нафиг. Больше не звонили, надеюсь больше и не позвонят. Мне само больше звонков поступают с милоана, но у меня блокировка вызовов поэтому ее с кем не говоря. Сегодня поступило предложение от банана кредит и Зе кредит. Сначала прислали идентичные смс. Что если оплачу пролонгацию спишут 15 % с процентов ?
А потом прислали смс со своей третей конторы "аванс кредит" что готовы выдать мне кредит ?
Вітаю!) В мілоану і тенго перших 3 -4 дні мучає робот і смс , а потім дзвонить вже справжня людина і запитує коли заплатите?)
З бананою і зе кредит в мене навпаки , спочатку реклама аванс кредит, я про них і не знав навіть , а потім дивлюся і сайт такий самий і адреса, а сьогодні ця неймовірна новорічна пропозиція.
В Банани такі неадекватні дзвонарі в мене було купа пролонгації і при першій просрочці , в перший же день, воно мені дзвонить і каже, може давай я по контактах подзвоню, допоможуть тобі гроші зібрати

Вітаю!) В мілоану і тенго перших 3 -4 дні мучає робот і смс , а потім дзвонить вже справжня людина і запитує коли заплатите?)
З бананою і зе кредит в мене навпаки , спочатку реклама аванс кредит, я про них і не знав навіть , а потім дивлюся і сайт такий самий і адреса, а сьогодні ця неймовірна новорічна пропозиція.
В Банани такі неадекватні дзвонарі в мене було купа пролонгації і при першій просрочці , в перший же день, воно мені дзвонить і каже, може давай я по контактах подзвоню, допоможуть тобі гроші зібрати
Мені в банана теж саме казали ще на тому тижні. Я їх послала в слід за кораблем і слухавку не беру. Взагалі не с ким не говорю. Знаю що мама і чоловік теж посилає. Але переживаю щоб реально терору до рідних не почалося. Бо я всіх блочу і мала їх на увазі. А їм через роботу не можу заблочити невідомі номери.
Мілоан просто задовбали там пропущених напевне 20 тільки від них за день. Але то напевне автодозвон.
А у вас в проспочках Є-грошей немає? Бо чекаю від них самої жесті.

Мені в банана теж саме казали ще на тому тижні. Я їх послала в слід за кораблем і слухавку не беру. Взагалі не с ким не говорю. Знаю що мама і чоловік теж посилає. Але переживаю щоб реально терору до рідних не почалося. Бо я всіх блочу і мала їх на увазі. А їм через роботу не можу заблочити невідомі номери.
Мілоан просто задовбали там пропущених напевне 20 тільки від них за день. Але то напевне автодозвон.
Є - Гроші було моїм першим МФО. Але я тоді не знала, що такий форум існує взагалі. Це було в липні. Взяла в них 2000 під 0 відсотків, як новачок. Вийшла в просрочку. В перший день СМС та робот. На другий день зайшла в особистий і побачила що вже рахуються відсотки до тіла. Ще два дні дзвонив робот.На пятий день мала вже все в купі десь більше за 3000. У мене на карті було 1500, я їх і закинула їм. Після цього мені подзвонило якесь чучело і почало розказувати, яка я погана та несвідома жителька нашої країни. Я йому сказала що лише за три дні зможу закрити решту. Він дав мені 3 дні строку, і сказав що поки моє оточення трогать не буде, але якщо я порушу домовленість, то пожалкую, що на світ народилась. Звичайно за ці три дні відсотки добавились, але я закрила їх, бо капец, як перелякалась.І більше я до них не зверталась. Але біду на свою голову знайшла в інших. От така я дурна. Але терер читаю і думаю,добре що хоть цих виродків в мене немає. Є Гроші оформляла я не через додаток, а через сайт.
А зараз сама іноді з себе сміюсь.Дожила до 39 років і ніколи не мала жодного кредиту нігде.А тут одразу так попала. На 3 МФО і всі в просрочці

Останнє редагування:
Є - Гроші було моїм першим МФО. Але я тоді не знала, що такий форум існує взагалі. Це було в липні. Взяла в них 2000 під 0 відсотків, як новачок. Вийшла в просрочку. В перший день СМС та робот. На другий день зайшла в особистий і побачила що вже рахуються відсотки до тіла. Ще два дні дзвонив робот.На пятий день мала вже все в купі десь більше за 3000. У мене на карті було 1500, я їх і закинула їм. Після цього мені подзвонило якесь чучело і почало розказувати, яка я погана та несвідома жителька нашої країни. Я йому сказала що лише за три дні зможу закрити решту. Він дав мені 3 дні строку, і сказав що поки моє оточення трогать не буде, але якщо я порушу домовленість, то пожалкую, що на світ народилась. Звичайно за ці три дні відсотки добавились, але я закрила їх, бо капец, як перелякалась.І більше я до них не зверталась. Але біду на свою голову знайшла в інших. От така я дурна. Але терер читаю і думаю,добре що хоть цих виродків в мене немає. Є Гроші оформляла я не через додаток, а через сайт.
А зараз сама іноді з себе сміюсь.Дожила до 39 років і ніколи не мала жодного кредиту нігде.А тут одразу так попала. На 3 МФО і всі в просрочці
3 МФО, всим би Ваші проблеми...

Є гроші в мене без прострочки, планую закрити до кінця року .
Найбільша фігня в мене була з CLY , в перший день прострочки, вони знайшли телефони батьків , сестри і подзвонили їм попросили , щоб я погасив кредит. Це було звичайно неочікувано, вони це з 9 ранку почали робити

Назад
Угорі