Моталин Руслан Генадійович

• Автор теми Автор теми Villi23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 674
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Villi23

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
30
Бали
5090
Villi23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Типу слідчий із Сіті фінанс.
Написали з цього номера. Що на мене є заява в м.Київ, Солом'янський район. Щоб я з ним зв*язався.
Хто що знає?

Вкладення

• Screenshot_2019-08-06-16-46-02-989_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2019-08-06-16-46-02-989_com.viber.voip.webp
    23.6 Кб · Перегляди: 45
Написали з цього номера. Що на мене є заява в м.Київ, Солом'янський район. Щоб я з ним зв*язався.
Хто що знає?
петух он, а не работник внутренних органов

Хто що знає?
Який слідчий може працювати в колекторській конторі? Мені вчора якісь ушлепкі дзвонили: ""До вас виїхала виїзна група. У вас є 15 хвилин сплатити борг!". Досі їдуть... навіть не знаю, з якої контори і з якої сторони їх виглядати!!!

Який слідчий може працювати в колекторській конторі? Мені вчора якісь ушлепкі дзвонили: ""До вас виїхала виїзна група. У вас є 15 хвилин сплатити борг!". Досі їдуть... навіть не знаю, з якої контори і з якої сторони їх виглядати!!!
Написав на вайбер номер вищезакріплений. Вони з сіті фінанс.Сказав, що слідчий до мене звонив бо є заява на мене. Всі невідомі номера в мене блокуються.

Написав на вайбер номер вищезакріплений. Вони з сіті фінанс.Сказав, що слідчий до мене звонив бо є заява на мене. Всі невідомі номера в мене блокуються.
Следователь повестки шлет или в адрес выезжает а не звонит. Полиция не занимается просрочками и не обслуживает шараги (пока что)

Хай назве номер справи, далі телефонуєте до відділку поліції все з'ясовуєте.

Следователь повестки шлет или в адрес выезжает а не звонит. Полиция не занимается просрочками и не обслуживает шараги (пока что)
Та я знаю что полиця таким не занимается. Просто интересно кто ещё знает об этом "следователи")
Post automatically merged:

Хай назве номер справи, далі телефонуєте до відділку поліції все з'ясовуєте.
Та мені це не цікаве)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі