Море Грошей подозрительно долго молчит, у кого просрочка?

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У мене з 4700 зараз 125000!!! Це ж взагалі жесть.
Они какие-то отмороженные...надо как-то собраться, да писать письма в нацкомфин..я уже вторую неделю думаю написать, никак руки не дойдут и думаю это из-за того, что они не трезвонят

Они уже месяц (может больше) не дают кредит
Screenshot_20190123_171415.png

Они какие-то отмороженные...надо как-то собраться, да писать письма в нацкомфин..я уже вторую неделю думаю написать, никак руки не дойдут и думаю это из-за того, что они не трезвонят
Мені цікаво що з того буде.. Продадуть калам чи ні. Можливо суд.. .

Мені цікаво що з того буде.. Продадуть калам чи ні. Можливо суд.. .
та какой суд)...они делигировали мою историю какому-то дебфорту...от него и пришло письмо, мол верните деньги море грошам

та какой суд)...они делигировали мою историю какому-то дебфорту...от него и пришло письмо, мол верните деньги море грошам
Мені теж таке приходило, але я в них оформляла реструктуризацію. Але платити по 3000 не було звідки. Листи припинилися.
А перед новим роком прийшов лист, мол оплатіть лише тіло, а решту спишуть. То моя мама чуть не побігла платити. Вчасно зупинила.

У мене з 4700 зараз 125000!!! Це ж взагалі жесть.
огго, точно жесть. Ну наверное и вам скоро отправят предложение на списание
Они уже месяц (может больше) не дают кредит
Screenshot_20190123_171415.png
Ну да, они в течение месяца с 19 декабря по 19 января должны были навести порядки у себя , это в нафине было написано : ПОСТАНОВИЛА: 1. Зобов'язати Товариство до 19.01.2019 усунути порушення ліцензійних умов, встановлене Актом, а саме, абзацу десятого пункту 24 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 913, відповідно до якого, фінансова установа зобов'язана надавати фінансові послуги на підставі договору, який відповідає вимогам статті 6 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, статей 11 і 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, статті 10561 Цивільного кодексу України, інших законів з питань регулювання окремих ринків фінансових послуг, вимогам до договорів про надання фінансових послуг фізичним особам, визначеним Нацкомфінпослуг, та положенням внутрішніх правил надання фінансових послуг фінансовою установою. 2. Зобов’язати Товариство повідомити Нацкомфінпослуг про усунення порушення визначеного пунктом 1 постановляючої частини цього розпорядження з наданням підтверджуючих документів у термін включно до 19.01.2019.

Добрый день! У меня вот уже почти меся просрочки в Море Грошей, молчат, всего 3 раза звонили и только мне. Знаю что вроде они должны были до 19.01.2019 навести у ебя порядок, читала в Нацкоме. Прошу у них реструктуризацию, морозятся, молчат, ничего не отвечают и не звонят...У кого с ними что?
Скажите пожалуйста а мега гроши и глобал кредит не одно и тоже ? Просто мне пришло смс что глобал кредит продал мой долг кредит капитал вроде ,просто глобал кредит у меня нет а вот эти есть

Нормально так, у меня 175 дней просрочки и пока предложений не поступало( А письмо от именно Море грошей или от дебфорта?
Именно море грошей, пока не продали, но если не заплачу, то обещают продать

на адрес регистрации пришло? А на протяжении 5 месяцев часто звонили, писали? Родственников трогали?
Да, на адрес регистрации. За это время было ровно 4 письма, звонили не особо, родственников не трогали, тупо проценты считали

Скажите пожалуйста а мега гроши и глобал кредит не одно и тоже ? Просто мне пришло смс что глобал кредит продал мой долг кредит капитал вроде ,просто глобал кредит у меня нет а вот эти есть
Так бывает. Мне вообще письмо по почте пришло, мол меня продали компании довира та гарантия, а продала компания "Модена",а что это за компания-без понятия, и вообще впервые о ней слышу

А мені вчора прийшов лист за місцем реєстрації з повісткою в суд.листа не бачила-завтра скинуть фото.як думаєте дійсно повістка??бо моя мама вже й в суд пішла визнавати там сказали що правда.але в мене сімейка ще та.що я кредитів набрала що мама лапшу на вуха вміє навішати

А мені вчора прийшов лист за місцем реєстрації з повісткою в суд.листа не бачила-завтра скинуть фото.як думаєте дійсно повістка??бо моя мама вже й в суд пішла визнавати там сказали що правда.але в мене сімейка ще та.що я кредитів набрала що мама лапшу на вуха вміє навішати
ну так сами посмотрите на сайте судова влада

V14, треба чекати завтра щоб ввести всі дані.а більше ніяк не можна дізнатись??

V14, треба чекати завтра щоб ввести всі дані.а більше ніяк не можна дізнатись??
Повестку в суд в ящик не кидают, приходит уведомление, что вы должны прийти на почту и с паспортом получить заказное письмо под роспись, в котором и будет повестка.

LIG, от я так і сказала родичам і скинула цей форум щоб почитали якщо мені не вірять.а вони мені йди позичай гроші десь і рішай це питання бо це вже не шутки.ну от як пояснити дорослим людям що ніхто не може змусити їх віддавати борги за мене???

Вчера письмо по почте от них пришло-что то вроде мирового соглашения. Тело было 5000, за пять месяцев набежало 63000. Просят, заплати тело до 10.02. и разойдемся красиво
Платили якісь пролонгації? Якщо неплатили пролонгації то краще заплатіть тіло і закрийте в мене так теж було

а сколько у вас тело и сколько просрочка?

Вибачте, що вмішуюся. У мене тіло 4700, а на сьогодні 125000 грн. Ну не маразм!
Так они вам ичего не предлагали? Реструктуризацию, списание? Родным звонили? Вам часто? В нацфин писали?

Evgeniya, тіло 2250 просрочка 3 тижні

Так они вам ичего не предлагали? Реструктуризацию, списание? Родным звонили? Вам часто? В нацфин писали?
Коли було 16000 оформляла реструктуризацію. Оплатила 2000, потім розбили на 3 платежі по 4000. Але я не мала таких коштів. Змінила номер. Ніби не дзвонили ні до кого.
В Нацком написала вчора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі