Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Свій день потрібно починати і закінчувати на цьому форумі, будете знати, як себе вести в перші місяці просрочки.Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Змініть сімку,якщо не витримуєтеЯк ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Я ,тут@Елічка, Читайте форум.В мій час,мене це врятувало.Свій день потрібно починати і закінчувати на цьому форумі, будете знати, як себе вести в перші місяці просрочки.
Це тільки дзвінки,не більше.....Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Ви з усіма спілкуєтесь,чи як?Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Исчерпывающий ответ!Елічка,
1. Голос в трубке это как голос в голове. Он не настоящий. Это можно изменить.
2. Платить нечем, значит нечем. Это неизменно. Значит пускай в очередь строятся.
3. Сильно надоели и нет желания просто их послать? Смена симки или установка трукала спасает.
4. Больше разве нечем заняться? МФО это временно. Предлагаю посвятить время чему-то лучшему, чем голосам в трубке.
5. Давно смотрели спокойно на закат? Он красивый. Хоть с МФО, хоть и без. Так же и с остальным всем.
Типа долги от звонилок не должны влиять на естественное течение жизни. Что поменялось от звонка? Настроение пропало? Ну дык и бог с ними. Не говорите и не берите трубку.
Який термін просрочок?Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
Деякі тільки починаютьсяЯкий термін просрочок?
Спочатку було ну дуууууже важко. Була на 9 місяці вагітності. Тільки ця все « катавасія» починалася. Телефон був «червоним» вони там напевно в чергу ставали, щоб втовпитися дозвонитися. Дзвінків було куча і ще трошки. Трусилися і руки, і ноги, і голова напевно? Коли чоловік був дома, було пофіг, тільки залишалася сама, і починала себе накручувати......Спочатку відповідала на дзвінки, потім зрозуміла, що якщо відповідаю, мене починає трусити, я на нервах... Рішила не відповідати взагалі! Потім перед пологами , Смартіки розіслали всім знайомим і не дуже повідомлення про мій борг. Це все нерви, тяжкі пологи....короче Пережила багато чого за цей час. І тоді зрозуміла, та катіться ви всі.... А ці кАліки які дзвонять, не варті навіть однієї нервової клітиночки. Не спілкуйтеся ні з ким. Поставте програму, яка блокує дзвінки. Тоді буде легше, я по собі знаю! Ні, змініть номер!Крім надоїдливих дзвінків і повідомлень, вони ні на що не здатні! Нажаль я це зрозуміла тільки тоді, коли знайшла форум, і почала читати і писати. Дякуючи форуму, я остаточно позбулася всіх страхів!Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
3-4 міс.пік,це якщо Ви захочетеНамагаюсь не спілкуватись, але вони так дістають
Ви являєтесь власником свого телефону, вас ніхто не змушує відповідати на їхні дзвінки. Так само, як і ви- безпосередній власник свого життя, ви взмозі вичеркнути зі свого повсякдення речі, які вас морально виснажуюють.Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
і вас вже замучили дзвінки?міняйти сімку,вам тут вище порадили.....Деякі тільки починаються
Є кеш, е гроші, швидко гроші всіх зачепили вжеі вас вже замучили дзвінки?міняйти сімку,вам тут вище порадили.....
Далі іх буде ще більше....
блоу і неважко,ще краще сімку змінитиЯк ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко