MONTO хто стикався?

• Автор теми Автор теми T_kov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

T_kov

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
11
Бали
5060
T_kov не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація в наступному:
1. без відома клієнта взяли кредит в МОНТО якась шарага не про що і перекінули кошти на манівео паходу їхня дочка))))
може хто чув, що за контора, на форумі нічого не знайшов...?

T_kov, видать новая, я о ней не слыхал пока

без відома клієнта взяли кредит в МОНТО якась шарага не про що і перекінули кошти на манівео
Манивео сами себе для Вас взяли деньги?
Я одна не поняла, как мошенники деньги на енотов закинули?)

Я тоже не понимаю, как можно взять кредит без согласования.

Манивео сами себе для Вас взяли деньги?
Я одна не поняла, как мошенники деньги на енотов закинули?)
Буду розбиратись)
Не знаю як! но напевно тим самим образом що замість клієнта взяли кредит і тим самим як з привата списали зарахування! О доречі нова тема зявилась дзвонять в СОВБЕЗ і кажуть що клієнтка в лікарні, допомогу скидати на рахунок такийто) цікавить як взнають дані і як так точно за 2 дня до виплати знають! я далекий від думки що це було пальцем в небо!
є над чім попрацювати)
Post automatically merged:

Я тоже не понимаю, как можно взять кредит без согласования.
Ну я не знаю я недавно зайнявся справами по МФО. Но там всі дані якби є а взяти "палений номер тел" і підтвердити так це без питань. + замітив що ВАШИХ типу особистих кабінетах НІФІГА особистого цифри пригають не зрозоміло як клієнт прийшов з сумою боргу в 40к, я дивився при ній було 33 після 3 розмов 27. Міняють як хочуть! МЕНЕ радує одне почті всі шараши на ринку до 3 років, скоро строки горять будем їх іметь))))) я так розумію ці всі маніпуляції передсмертні конвульсії і повна безкарність)

Останнє редагування:
Це що входить , що кожна шарага може вiдкрити свою щарагу , i самi прологувати . То хто iм платили буде. Та всi в режим морозу перейдуть. Жесть.

Всьо! Як ви з ними взаємодієте? І скільки це коштує.
:pravila: притензійно позовна робата/10% від відбитої суми + витрати - це наданий момент тема мені якби нова) 1 словом людина передає мені справи і скідає на мій номер всіх! МФО колекторів і далі я з ними розмовляю якби ВСЕ
Post automatically merged:

Думаю такая схема, мягко говоря, не выгодная...
Кому не вигодна?

притензійно позовна робата/10% від відбитої суми + витрати - це наданий момент тема мені якби нова) 1 словом людина передає мені справи і скідає на мій номер всіх! МФО колекторів і далі я з ними розмовляю якби ВСЕ
Відбита сума - це як розуміти? Списані штрафи, пені, відсотки?

Відбита сума - це як розуміти? Списані штрафи, пені, відсотки?
ТАк все вірно. Побачім як буде жду папери бо поїнім нічого не зрозуміло( маю на увазі з кабінету) я вам в 2 словах не опишу кожна ситуація індивідуальна! на приклад приват банк зовсім відмовили у позові! є кейс по аліксу і по дінеро проплата чісто по тілу! їх хочунчікі не співпадають законами України думаю буде весело! походу вирішення буду звітувати:diablo:

T_kov, видать новая, я о ней не слыхал пока
Та ні як виявилось можливо страховочна якась 26.06.2015 (4 года 3 месяца)

ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ ( MONTO) силку добавить не можу

Та ні як виявилось можливо страховочна якась 26.06.2015 (4 года 3 месяца)

ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ ( MONTO) силку добавить не можу
Це Майкредіт у них один ЄДРПУО

Назад
Угорі