Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ця солодка парочка Універсалбанк-Монобанк танцює під вальс Приватбанка. Дуже схожий лохотрон.
Але на кожну хитру гайку є гвинт з різьбою - не всі судді грають під їхню дудку: Єдиний державний реєстр судових рішень
Так що не потрібно боятися, навіть якщо Універсалбанк подасть позов.
И мне почти такое пришло но есть решение суда от 21 года. Никто в этом недобанке ничего не знает- одни в суд подают другие сумму придуманную требуют. Теперь я с ними вообще никогда общаться не буду
И мне почти такое пришло но есть решение суда от 21 года. Никто в этом недобанке ничего не знает- одни в суд подают другие сумму придуманную требуют. Теперь я с ними вообще никогда общаться не буду
Якщо є потреба користуватись картками, то за умови гарних пропозицій з банками треба ладнати.
Нам пропонуює ПУМБ за Ренєссанс вже 7500 замість 16000 (станом на 2013). А так там хотєлок було на овєрдохєрєлліон.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.