Monobank. Стягнення майна за рішенням суду

• Автор теми Автор теми Spark84
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Spark84

Форумчанин
Дописи
19
Реакції
8
Бали
2560
Spark84 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Майно і будь-яке джерело доходу за рішенням суду підлягатимуть стягненню в рахунок погашення кредиту. Сплатіть самостійно 35359 грн. 0800-205-205

Ця солодка парочка Універсалбанк-Монобанк танцює під вальс Приватбанка. Дуже схожий лохотрон.
Але на кожну хитру гайку є гвинт з різьбою - не всі судді грають під їхню дудку:
Єдиний державний реєстр судових рішень
Так що не потрібно боятися, навіть якщо Універсалбанк подасть позов.

Майно і будь-яке джерело доходу за рішенням суду підлягатимуть стягненню в рахунок погашення кредиту. Сплатіть самостійно 35359 грн. 0800-205-205
И мне почти такое пришло но есть решение суда от 21 года. Никто в этом недобанке ничего не знает- одни в суд подают другие сумму придуманную требуют. Теперь я с ними вообще никогда общаться не буду

И мне почти такое пришло но есть решение суда от 21 года. Никто в этом недобанке ничего не знает- одни в суд подают другие сумму придуманную требуют. Теперь я с ними вообще никогда общаться не буду
Ну і судячи з усього у вас нічого не відібрали)

Моя думка така:

Якщо є потреба користуватись картками, то за умови гарних пропозицій з банками треба ладнати.
Нам пропонуює ПУМБ за Ренєссанс вже 7500 замість 16000 (станом на 2013). А так там хотєлок було на овєрдохєрєлліон.

В ЮСД це дуже вигідно

Назад
Угорі