Монобанк подав до суду,хочуть майже 12000 пені

• Автор теми Автор теми Kaunas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 80

Kaunas

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
2
Бали
848
Kaunas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Монобанк подав до суду і хоче стягнути 12000 пені (саме так написали в позові),оскільки я розумію вони цю пеню додають до заборгованості на яку нараховують відсотки,так само як додали судовий збір до заборгованості і нараховують відсотки.
Хтось мав з ними таку ситуацію?

Добрий день! Тобто вони вже подали до суду і продовжують нараховувати відсотки? Ви в електронному суді позов дивились чи це вони вам скинули?

Добрий день! Тобто вони вже подали до суду і продовжують нараховувати відсотки? Ви в електронному суді позов дивились чи це вони вам скинули?
Так, це в електроному суді....мене дивує що на пеню яку додавали до заборгованості нараховували відсотки. В воєний час мораторій на нарахування пень і штрафів

Так, це в електроному суді....мене дивує що на пеню яку додавали до заборгованості нараховували відсотки. В воєний час мораторій на нарахування пень і штрафів
Вам краще проконсултуватись з адвокатом, тут на форумі є

Доброго дня!
Монобанк подав до суду і хоче стягнути 12000 пені (саме так написали в позові),оскільки я розумію вони цю пеню додають до заборгованості на яку нараховують відсотки,так само як додали судовий збір до заборгованості і нараховують відсотки.
Хтось мав з ними таку ситуацію?
Універсал Банк і його віртуальна квазіструктура Монобанк відносяться до "сектору тигіпка". У цьому "секторі" всі банки - анатоцисти, тобто нараховують проценти на проценти, що є шахрайством. Витребуйте виписку з Вашого рахунку і побачите їхню "кузню грошей з повітря". У справі, де я представляв інтереси відповідача, я подав відзив, в якому довів факт системного анатоцизму - 17(!) переносів процентів в тіло кредиту з подальшим нарахуванням процентів. Суддя зніс дотла дуті нарахування, але не ризикнув у мотивувальній частині рішення назвати речі своїми іменами і "не помітив" мого клопотання про постановлення окремої ухвали (Єдиний державний реєстр судових рішень).

Останнє редагування:
Назад
Угорі