Монобанк нарахував судові витрати

• Автор теми Автор теми ONS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K
ну ми з ними так і домовились, єдине питання, як вони повернуть 3к що вже списали
то, мабуть, вже в них треба питати, якщо заздалегідь списали судовий збір, а суду не буде, то за що списали тоді?

Я думаю ніяк не повернуть)
нічо я запитаю, як вони будуть повертати ))))

то, мабуть, вже в них треба питати, якщо заздалегідь списали судовий збір, а суду не буде, то за що списали тоді?
Ну от я і про це думаю, нехай на білу карту мені повертають 3к, а то буду з ними судитись, скажу що надав їм кредит 3к, не віддають ахахах )

нічо я запитаю, як вони будуть повертати ))))

Ну от я і про це думаю, нехай на білу карту мені повертають 3к, а то буду з ними судитись, скажу що надав їм кредит 3к, не віддають ахахах )
порушники :ahaha::ahaha::ahaha:

Просто зараз вирішую питання з такою посмішкою і ще більшим розчаруванням в гнилій системі і системі кредитування!)

Тому Вам там також наснаги і бажаю все вирішити !)

Просто зараз вирішую питання з такою посмішкою і ще більшим розчаруванням в гнилій системі і системі кредитування!)

Тому Вам там також наснаги і бажаю все вирішити !)
Дуже вдячна! Вам також сил та терпіння! ;)

прийшла від них щойно така пропозиція))) як на мене то все таки краще суд)
1742378253800.webp

ну по 4к не критично, але якщо впевнені і немає що втрачати, звісно краще суд )
воно то може і не критично, але ще кабала на 18 місяців то таке собі, вони туди ще й то судовий збір приліпили, хоча в суд я так зрозумів поки не подали

воно то може і не критично, але ще кабала на 18 місяців то таке собі, вони туди ще й то судовий збір приліпили, хоча в суд я так зрозумів поки не подали
ну в мене так само, чекаю юриста, хочу з ним проконсультуватись нормально як правильно вчинити

Тим що практика по Моно відносно не погана і вбрити їх навіть на мінус можна.

ну по 4к не критично, але якщо впевнені і немає що втрачати, звісно краще суд )
Мені щойно такого плану смс прийшла. А це притому що суд вже 3 місяці триває.

Останнє редагування:
Тим що практика по Моно відносно не погана і вбрити їх навіть на мінус можна.

Мені щойно такого плану смс прийшла. Аєце притому що суд вже 3 місяці триває.
а через скільки часу після того як зняли цей збір у вас з'явилася справа?

вони доки поштою надсилають, чи краще в е суді зарегатись?
Я за місцем прописки не проживаю (суд за місцем прописки зараз), тому хз приходили мені документи чи ні. Я отримувала через ел суд. Якщо вам доки прийдуть, ви краще з адвокатом це обговоріть, бо ще боком може вилізти

Назад
Угорі