Моно. Вічний арешт, або довбо@оби.

Терентій Нікіфорович

Я був у неї першим, а вона розбила моє серце...
Модератор
Дописи
17629
Рішення
4
Реакції
44750
Бали
8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закінчив я зі своїми вп. Все що було за рішенням суду сплатив. Написи зніс.
Коротше я чистий по боргах. Всі хто в суд не йдуть - борг вигадали, а отже його не існує.

Так от.
Моно і заблоковані рахунки.
Вп було 6 чи 7 штук. По кожному була постанова на арешт. В деяких випадках їх було дві, бо змінювалася сума боргу.
1. Монобанк ці постанови сумує. Тобто по одному вп буде 2-3 арешти на різні суми.
2. Цей супербанк буде вимагати постанову про зняття арешту на кожну постанову про арешт) тобто було 2 постанови про арешт = давай дві постанови про зняття арешту)))

Зараз мої виконавчі завершені. Надсилати якісь постанови по закритих вп виконавець не може) в моно ж продовжують стверджувати, що треба постанова саме на той арешт... Постанова де вказано "зняти арешт з майна та припинити всі інші обмеження" їх не хвилює...

Прикро, бо хотілося б продовжувати користуватись цим банком. Тим більше саме туди приходить зп...

Якщо хтось знає що можна зробити з цим - діліться думками. Буду вдячний за пораду)

У мене теж якась мутна ситуація з монобанком, закрила кредит, сплатила ті дурні відсотки, після закриття кредиту на секунду, а і досі висить що я їм винна 203,75🤦

Коротше я чистий по боргах. Всі хто в суд не йдуть - борг вигадали, а отже його не існує.

Так от.
Вп було 6 чи 7 штук. По кожному була постанова на арешт. В деяких випадках їх було дві, бо змінювалася сума боргу.
1. Монобанк ці постанови сумує. Тобто по одному вп буде 2-3 арешти на різні суми.
2. Цей супербанк буде вимагати постанову про зняття арешту на кожну постанову про арешт) тобто було 2 постанови про арешт = давай дві постанови про зняття арешту)))

Зараз мої виконавчі завершені. Надсилати якісь постанови по закритих вп виконавець не може) в моно ж продовжують стверджувати, що треба постанова саме на той арешт... Постанова де вказано "зняти арешт з майна та припинити всі інші обмеження" їх не хвилює...

Прикро, бо хотілося б продовжувати користуватись цим банком. Тим більше саме туди приходить зп...

Якщо хтось знає що можна зробити з цим - діліться думками. Буду вдячний за пораду)
В тебе ЕС є?

Так
Це чимось допоже?
Ти їм пробував відправляти сам постанову витягнуту з ЕС ( якщо вона там звісно є )
Там чітко написано : припинити всі арешти в межах провадження.
Причому тут різні суми чи постанови ... скасування ( зупинення ) всього по провадженню, срати скільки вони постанов нарахували.
******.

Ти їм пробував відправляти сам постанову витягнуту з ЕС ( якщо вона там звісно є )
Там чітко написано : припинити всі арешти в межах провадження.
Причому тут різні суми чи постанови ... скасування ( зупинення ) всього по провадженню, срати скільки вони постанов нарахували.
******.
Відправив.
Твердолобі.
Три постанови про арешт = три листа про зняття арешту. Навіть якщо це в межах одного провадження.

Може у НБУ спитай,що за уйня коїться
Вчора написав.
Прикольно що на мінфіні (сайті) відповідь залишили таку ж як в чаті)
Якщо руху і адекватності не бачу, то там їх буду штурмувати доки НБУ буде відповідь готувати.

Але поки що цей арешт залишається вічним.

Вчора написав.
Прикольно що на мінфіні (сайті) відповідь залишили таку ж як в чаті)
Якщо руху і адекватності не бачу, то там їх буду штурмувати доки НБУ буде відповідь готувати.

Але поки що цей арешт залишається вічним.
Добрий вечір, ні не вічний, вихід є. Напишіть мені в особисті повідомлення, я вам все розкажу як діяти.

У мене теж якась мутна ситуація з монобанком, закрила кредит, сплатила ті дурні відсотки, після закриття кредиту на секунду, а і досі висить що я їм винна 203,75🤦
у мене після сплати суми для закриття кредиту в одному місяці, в наступному з'явилася знову сума кредиту, невелика, але все ж таки, як мені вони пояснили, що я кредит закривала в середині місяця, тому це відсотки за ті дні, коли не був ще погашен кредит, може у вас також така ситуація

Якщо виконавча служба не зніме арешт, то так, через суд
виконавча служба не може зняти арешт. вона може винести постанову про зняття арешту і відправити її в банк.
а арешт знімає банк

зачем в ЛС писать? Почему тут не можете написать что делать?)))
Якщо коротко, то так, на кожну постанову про арешт коштів або майна, потрібно виносити окремі постанови про зняття. Правильно це чи ні, інше питання, але маємо що маємо.

Так от.

Взагалі вони праві. Була постанова про арешт - повинна бути постанова про зняття арешту. Це косяки виконавців а не універсалбанку

Назад
Угорі