Моніторинг Кредитної історії

• Автор теми Автор теми Айка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Айка

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
166
Бали
5125
Айка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спостерігаю, що мою КІ періодично моніторить Кредит+. Напевно, переживають? Навіщо? А там-дефолт... скоро буду міліонершою.... Суми ростуть в геометричній прогресії...Передивлялася свої договора, по мфо, щоб в кабінети не заходити, кругом вказано "споживчий кредит", а пеня,штрафи й далі нараховуються. В кожному договорі є дати пролонгацій, якщо були. Так що з кредитної історії можна інфо теж витягувати для Нацкомфінпослуг?

Спостерігаю, що мою КІ періодично моніторить Кредит+. Напевно, переживають? Навіщо? А там-дефолт... скоро буду міліонершою.... Суми ростуть в геометричній прогресії...Передивлялася свої договора, по мфо, щоб в кабінети не заходити, кругом вказано "споживчий кредит", а пеня,штрафи й далі нараховуються. В кожному договорі є дати пролонгацій, якщо були. Так що з кредитної історії можна інфо теж витягувати для Нацкомфінпослуг?
А как вы узнали что кредит + мониторит вашу ки?

для нацкома ваша кредитная история не интересна в том числе и любая информация из нее

Звіт маю.хто риється там
Да я уже поняла. Просто забыла про эту платную услугу. Я в убки один раз заходила только...расстроилась...и решила больше не заходить, чтобы не портить себе настроение)))

Они тоже мониторили мою,и потом маме рассказывали что и сколько у меня, и какая не путевая я.наверное наркоманша и т.д

им интересно платите вы кому-то или нет, если платите - значит шанс вытянуть что-то из вас есть

им интересно платите вы кому-то или нет, если платите - значит шанс вытянуть что-то из вас есть
Это верно и пока у вас висит кредитка или кредит в банке, который вы исправно платите они постоянно будут это делать время от времени

Ну эту с*ку я до конца жизни запомню.
Самая злопидарная канторка.
Якась малолєтня істеричка в інстаграмі шукала (мене ніде нема), напевно, знайшла таки жертву однофальницю і її доставала. Я там типу на морях-океанах з цвєточками....відпочиваю...Орала в трубку,куди такі бабки діла(виходячи з боргів КІ)...тупорила звонилка...

Якась малолєтня істеричка в інстаграмі шукала (мене ніде нема), напевно, знайшла таки жертву однофальницю і її доставала. Я там типу на морях-океанах з цвєточками....відпочиваю...Орала в трубку,куди такі бабки діла(виходячи з боргів КІ)...тупорила звонилка...
Не повезло вашей однофамилице.
Я тоже снесла соц.сети)
Теперь только форум и все

убки частная контора. Подавать туда что угодно и как угодно может любая конюшня. Столько пережовываний и страданий из-за ки... а зачем?

Банкам плачу...с*ськи й екеш закрила,бо дістали всіх до печінок ще на першій неділі просрочки...просто працюю офіційно.але теж сиджу в борговій ямі.ще карабкаюсь
Не повезло вашей однофамилице.
Я тоже снесла соц.сети)
Теперь только форум и все
Форум замінив соцсєті
убки частная контора. Подавать туда что угодно и как угодно может любая конюшня. Столько пережовываний и страданий из-за ки... а зачем?
Я не страждаю, просто цікавлюся...вже з сумами змирилася...фантазери хрєнові...але для себе передивилася й ще раз впевнилася,що дарма кормила ці шараги, щоб вони всі закрилися...

Останнє редагування:
А с какой целью Вы собрались показывать Нацкому свою КИ? К тому информацию в неё фин.учреждения могут передавать с задержкой, ещё УБКИ её обрабатывает определнное время, то есть, данные будут не совсем актуальные - не день в день.

А с какой целью Вы собрались показывать Нацкому свою КИ? К тому информацию в неё фин.учреждения могут передавать с задержкой, ещё УБКИ её обрабатывает определнное время, то есть, данные будут не совсем актуальные - не день в день.
Якщо
Я не збиралася показувати,просто це теж є доказом, що проплати були,а ці ...уки ще хочуть

Назад
Угорі