Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:

А звонить когда начали? У меня просрочка со вчерашнего дня, вчера звонили, но пока как-то несмело. Я им отправила по почте заявы, но это конечно вряд ли их остановит со звонками.

В мене у них вже більше 20 днів прострочення. В перший тиждень якийсь парень наярював казав щоб оплатила все інакше смерть, потім скосив свої довбані відсотки і просив вже 9000 одною оплатою (тіло 7000). Я йому кажу карантин, закон 3220 в дії він вибиває. Після того робот тиждень назвонював. Сьогодні хтось дзвонив, але в мене в дома сім душ сидить не змогла знайти укромного місця для задушевних розмов, тож не судьба була порозмовляти.

В мене у них вже більше 20 днів прострочення. В перший тиждень якийсь парень наярював казав щоб оплатила все інакше смерть, потім скосив свої довбані відсотки і просив вже 9000 одною оплатою (тіло 7000). Я йому кажу карантин, закон 3220 в дії він вибиває. Після того робот тиждень назвонював. Сьогодні хтось дзвонив, але в мене в дома сім душ сидить не змогла знайти укромного місця для задушевних розмов, тож не судьба була порозмовляти.
если.у.вас.денег.нет!ВОзьмите.пока.не.поздно.на.себя!но.прологанции.не.делайте!!

А звонить когда начали? У меня просрочка со вчерашнего дня, вчера звонили, но пока как-то несмело. Я им отправила по почте заявы, но это конечно вряд ли их остановит со звонками.
З 1ого дня просрочки. У мене тіло максимальне - 20. Дзвонить поки одна і та ж людина, деколи відповідаю. Просила адекватну реструктуризацію, ну такого в них немає, на 4 платежа лише, хоч 2 роки всі займи сумлінно оплачувала)) Сказав, що будемо звертатися до оточення - посміялась з нього, що оточення саме грошей немає. Але поки легкі погрози, чи реально щось на них накатати?

З 1ого дня просрочки. У мене тіло максимальне - 20. Дзвонить поки одна і та ж людина, деколи відповідаю. Просила адекватну реструктуризацію, ну такого в них немає, на 4 платежа лише, хоч 2 роки всі займи сумлінно оплачувала)) Сказав, що будемо звертатися до оточення - посміялась з нього, що оточення саме грошей немає. Але поки легкі погрози, чи реально щось на них накатати?
Вы им все это время пролонгации платили? А то смотрю на дату Вашей регистрации, и понять не могу

343 дня просрочки(они написали,но знаю,что вроде больше)))))и Жива)))звонили родителям пару раз,но без успешно,их мои послали,сказали подавайте в суд...пока пару дней смс с половиной тела или в суд пойдут без моего присутствия во время карантина...пусть идут...они даже мою новую фамилию не знают...у родителей спрашивали :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

У меня тоже максимум у них((( платила пролонгации, но начался карантин и не смогла. Дня за три отправила им на электронку заяву, что так и так, не могу, давайте отсрочку, заморозку и реструктуризацию. На что мне тогда пришел ответ, что пока нет просрочки, такие заявления не рассматриваются. На удивление выдали человескую отписку, в отличие от других шараг. Вчера у меня началась просрочка. Я не смогла выйти и поговорить. На почту отправила официально письмо на них, пока жду ответа.

Вы им все это время пролонгации платили? А то смотрю на дату Вашей регистрации, и понять не могу
Ні, брала на свої потреби, і погашала, тоді кошти були.

Почала просрочувати всі мфо (біля 10 шт) , і 1 кредитку.

у меня уже больше 1000 смс от разных шараг)

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:
Я сегодня звонила первый раз оставила две жалобы на них в нацком и полицию. Жду
Звоните 1545 жалуйтесь на их действия и звонки! Чем нас больше будет звонить тем вероятность хоть немного их утихомирить

Звоните 1545 жалуйтесь на их действия и звонки! Чем нас больше будет звонить тем вероятность хоть немного их утихомирить
Дякую. Сьогодні займусь цим

********,таранят целый день..
Пообщалась недавно с барышней с манивео,после этогт ещё раз 5звонят,сбрасывают либо молчат в трубку..ид*оты

а.4то.за.номер?ес ть.код.или.так.набирать?

Народ, може хтось знає де глянути в Манивео свої пролонгації. Бо щось я не можу в них на сайті в особистому кабінеті цієї інфи знайти. А на 1545 просять надати які оплати були.

nata91, У меня такая же история, 20 к, через 2 дня просрочка, платить нечем( что они предлагают? 4 платежа ? Т.есть 20+% :4?

nata91, У меня такая же история, 20 к, через 2 дня просрочка, платить нечем( что они предлагают? 4 платежа ? Т.есть 20+% :4?
Ага, кажу їм, ви там взагалі д**'би. Я пролонгацію не маю чим оплатити, а тут такі "лояльні" умови.

Прострочка в єнотів з минулого року чи липня чи серпня. Точно не пам'ятаю. Спочатку знайшли матір брата жінку, були послані нах... Потім всім сусідам позвонили, 7 людей. Пішли туди ж... Продали таліону.... Сценарій той самий. Ну і ясно листи смс с погрозами. 1 раз на неділю. Ні разу не спілкувався... І не хочу. Пока живий.

Прострочка в єнотів з минулого року чи липня чи серпня. Точно не пам'ятаю. Спочатку знайшли матір брата жінку, були послані нах... Потім всім сусідам позвонили, 7 людей. Пішли туди ж... Продали таліону.... Сценарій той самий. Ну і ясно листи смс с погрозами. 1 раз на неділю. Ні разу не спілкувався... І не хочу. Пока живий.
У мене буде інший підхід. Почнуть діяти - буду клепати заяви куди тільки можна, 1545, прокуратура, Антимонопольний, охорона праці

Назад
Угорі