Money4you погрожують родичам

• Автор теми Автор теми Lizzzka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 10K
В мене так, почалася 15.03.не просто телефонують, а родичам з різних номерів автодозвон. Вчора робот їх телефонував.

Да у меня они и е гроши
Эти всегда были уродцами отбитыми(((

Ого, надо жалобу на них накатать в НБУ хуже не будет. Если кто их закрывал, то на каких условиях?
У меня у них пролонгация пока что, Говорят что реструктуризаций не предоставляют от слова совсем. У кого какие варианты у них с закрытием?
Я маніфою закривала з просрочкою 1.5 місяці ( вийшла на просрочиння під час війни) самі запропонували тіло, так як сума була не велика ризикнула, і через 10 хв. В особистому кабінеті кредит був закритий.

Я маніфою закривала з просрочкою 1.5 місяці ( вийшла на просрочиння під час війни) самі запропонували тіло, так як сума була не велика ризикнула, і через 10 хв. В особистому кабінеті кредит був закритий.
Так в них типу зараз акція до 06.05.теж закрию, тіло не велике. Хай ідуть лісом

Так в них типу зараз акція до 06.05.теж закрию, тіло не велике. Хай ідуть лісом
Що до акцій не знаю, я наполягала на відправку гарантійного листа, який вони мені прислали на елек.пошту. ,що і вам раджу . Довідку про закриття кридиту потім скачала в кабінеті, і відмовилась від їх послуг( заблокувала свій кабінет).

Що до акцій не знаю, я наполягала на відправку гарантійного листа, який вони мені прислали на елек.пошту. ,що і вам раджу . Довідку про закриття кридиту потім скачала в кабінеті, і відмовилась від їх послуг( заблокувала свій кабінет).
Так вони вислали

В понедельник 2 мая прислали что оплатите тело и кредит закроем. В среду с почты попросил гарантийку. Прислали. Сегодня через Приват банк по реквезитам оплатил и в течении часа закрыли кредит.

В понедельник 2 мая прислали что оплатите тело и кредит закроем. В среду с почты попросил гарантийку. Прислали. Сегодня через Приват банк по реквезитам оплатил и в течении часа закрыли кредит.
Тоже самое, оплатила, через 5 минут списали все проценты и кредит погашен. Хух

Сьогодні дізналась, що подзвонили сестрі, з якою я навіть не спілкуюсь за мій долг колектор money4you. Розмовляв на повишений тонах, погрожував, сестра розмову не записала. Є сенс писати якісь заяви в поліцію і т.д.?
Можете в поліцію звернутися,але сенсу нуль....

Кросспостинг
А вони реально з першого дня протермінування тарабанять по оточеню?
Не можу сказати з якого, в мене просрочка почалася вже з початку війни. Але саме цікаве що мені дзвінків не було, а одразу сестрі.
Але я їх вже закрила і заблокувала

Не можу сказати з якого, в мене просрочка почалася вже з початку війни. Але саме цікаве що мені дзвінків не було, а одразу сестрі.
От і в мене так( дзвінки відразу до оточення. Як на мене, самі відбиті зараз вони(

Ого, надо жалобу на них накатать в НБУ хуже не будет. Если кто их закрывал, то на каких условиях?
У меня у них пролонгация пока что, Говорят что реструктуризаций не предоставляют от слова совсем. У кого какие варианты у них с закрытием?
Ну от тем про «пролонгацию» на форуме просто куча. Забудьте про этот «инструмент». Нечем платить- не плати! Это деньги на ветер. Забудь за них. Потом предложат за тело либо за полтела закрыть.

А я ви заблокували? Там є така функція в кабінеті? Бо я здихалась є-воші, і тепер ще цих треба. Тіло не велике, тому хочу закрити, а випидає термін завтра, а на завтра нема чим закрити? то от думаю що будуть чудити

А я ви заблокували? Там є така функція в кабінеті? Бо я здихалась є-воші, і тепер ще цих треба. Тіло не велике, тому хочу закрити, а випидає термін завтра, а на завтра нема чим закрити? то от думаю що будуть чудити
Так там є така функція, не пам'ятаю десь у настройках, запитайте в чаті вони підкажуть)
Не знаю, я їх за тіло закрила, і не за раз а за кілька платежів, завжди спілкувалася з одним хлопцем, то він прям мега культурний))) завжди так цікавився чи все в мене добре)

Назад
Угорі