Моневео комфорт

Марія - Олександра, Вы бы сразу задавали интересующий вас вопрос, потому что суть темы хоть должна понятна быть, иначе напишут вам "да" и пропадут из темы)

Да что с ними нянькаться? В суд, списать к едрени все их дикие маразматические проценты и послать подальше. Еще и должны Вам будут.

В мене також комфорт,платила поки могла, залишається 1 платіж,а я не хочу його платити,бо думаю що вже віддала їм все,а вони вже кілька днів мовчать,незнаю що і думати???
Написала в НБУ,та лист на іх юр адресу
Може а когось подібна ситуація????

В мене також комфорт,платила поки могла, залишається 1 платіж,а я не хочу його платити,бо думаю що вже віддала їм все,а вони вже кілька днів мовчать,незнаю що і думати???
Написала в НБУ,та лист на іх юр адресу
Може а когось подібна ситуація????
при теле 20 , выплатил больше половины тела , и все закончились , третий месяц просторочки в ЛК енот судом пугает , по началу как всегда звонки и письма и смс , сейчас вообще пока притихли , и странно в КИ , нету записи про данный кредит от них

В мене тільки 20 днів у них прострочка, чекаю що буде далі,і відповідь від НБУ на звернення
Я навіть не дивилася в свою кредитну історію дякую за підказку, треба подивитися ((
при теле 20 , выплатил больше половины тела , и все закончились , третий месяц просторочки в ЛК енот судом пугает , по началу как всегда звонки и письма и смс , сейчас вообще пока притихли , и странно в КИ , нету записи про данный кредит от них
А до кого добралися, якщо не секрет?

Останнє редагування:
В мене тільки 20 днів у них прострочка, чекаю що буде далі,і відповідь від НБУ на звернення
Я навіть не дивилася в свою кредитну історію дякую за підказку, треба подивитися ((

А до кого добралися, якщо не секрет?
у меня никого , так как изначально контактные это и есть я , соц сетей и прочего нету , телефон кнопочный , рука не поднялась за МФО не отданные деньги телефон себе купить , зато пролонгациями кормил всех подряд ...
у меня никого , так как изначально контактные это и есть я , соц сетей и прочего нету , телефон кнопочный , рука не поднялась за МФО не отданные деньги телефон себе купить , зато пролонгациями кормил всех подряд ...
кошки не скребут на душе так как все то что брал по сути отдал на пролонгации , знал бы раньше , набрал бы сразу 20 мфо , и в режим снежинки , а том уже хоть было бы чем юриста оплачивать и тд ...

Це правда,а у мене вже один раз до свекрухи подзвонили ,і вона зразу в паніку падає,але на цей раз я їй труколлер встановила, думаю що допоможе,а моя мама каже що буде їх слати далеко...от такі справи))а захочуть суд буде їм суд

Це правда,а у мене вже один раз до свекрухи подзвонили ,і вона зразу в паніку падає,але на цей раз я їй труколлер встановила, думаю що допоможе,а моя мама каже що буде їх слати далеко...от такі справи))а захочуть суд буде їм суд
Паника не лучший союзник конечно,а вашей маме респект...

Просто свекруха дуже консервативна людина,вона навіть екстрагроші на телефон не бере
Важко їй пояснити що це шахраї

навіть екстрагроші на телефон не бере
На Київстарі? Я теж не беру. Хоча б тому, що вони зараховуються на бонусний рахунок, з якого неможливо сплатити абонплату. А щось інше нечасто буває потрібно. Маю в тарифі безліміт в мережі, безліміт Інтернет, 300 хв на інші та 300 смс, чого зазвичай вистачає. А от з абонплатою дійсно незручно, тому що тариф оплачується на 28 днів, через що інколи забуваю про дату оплати.

Назад
Угорі