Монетка. Исполнительная надпись!

• Автор теми Автор теми Vadym
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 4K
Опля

У березні 2020 року ОСОБА_1 звернувся в суд з заявою про забезпечення позову до подання позовної заяви до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс Інновація», треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор Вікторович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Табінський Олег Володимирович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

.......

Заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову до подання позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс Інновація», треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор Вікторович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Табінський Олег Володимирович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, задовольнити.
Я вот честное слово не понимаю почему вы все так хейтите Дорошкевич? Вот такая же ситуация (единственное, что мне счета не блокировали). Подавайте в суд, выигрывайте, снимайте арест. Всё просто)

Останнє редагування:
Опля

Я вот честное слово не понимаю почему вы все так хейтите Дорошкевич? Вот такая же ситуация (единственное, что мне счета не блокировали). Подавайте в суд, выигрывайте, снимайте арест. Всё просто)
Не все так просто, відхилила суддя заяву про забезпечення позову, в ухвали налиповали, що нема доказів. Клопотання про витребування доказів було. Буду звертатись в Апеляційний, та з заявою до поліції за підробку документів

Не все так просто, відхилила суддя заяву про забезпечення позову, в ухвали налиповали, що нема доказів. Клопотання про витребування доказів було. Буду звертатись в Апеляційний, та з заявою до поліції за підробку документів
ну, блин, есть же методы и способы, я про то, что не плакать на форуме надо, а действовать)

ну, блин, есть же методы и способы, я про то, что не плакать на форуме надо, а действовать)
Я про те що, не все так просто. Суддівська тяганина затягується на місяці, а потім спробуй все повернути те що, вони вирахували

Я про те що, не все так просто. Суддівська тяганина затягується на місяці, а потім спробуй все повернути те що, вони вирахували
Ви подавали таку заяву?
Тема ,, Призупинено виконавче провадження"почитайте.

Ну, я этого ждал, вчера получил от приватного исполнителя Постанову. Монетка сделала нотариальний напис.
Начинается борьба с этими обмудками, которые сначала материли, врали, угрожали, рассылали личные данные и всячески пытались запугать родных и соседей, а теперь хотят чуть ли не 10* от тела кредита.
Смело хочу заявить: х*й вам, товарищи, х*й!
Пожелайте мне удачи в этой борьбе :)
О всех новостях постараюсь оперативно докладывать.
Мне таки нравится ваш настрой))))

Мы сразу обратились в апеляционный

Апеляційний тільки презупиняє, а я буду скасовувати і подавати на монетку
Це з позову адвоката
IMG_20200424_105536.webp

Поки ще чекаємо,16.04 відправили
я к тому, что наш окружной, с месяц назад, такой иск не принял, по причине недоплаты суд сбора))) каждое требование в иске надо оплачивать отдельно

я к тому, что наш окружной, с месяц назад, такой иск не принял, по причине недоплаты суд сбора))) каждое требование в иске надо оплачивать отдельно
То есть, если выше в иске 5 требований, то надо 5 раз судовой сбор платить?

Я незнаю,зробила так ,як адвокат сказав,судовий збір оплатила,тому що сказав,що можуть визнати,як недолік.

То есть, если выше в иске 5 требований, то надо 5 раз судовой сбор платить?
так точно))
сейчас попытаюсь найти это решение
Я незнаю,зробила так ,як адвокат сказав,судовий збір оплатила,тому що сказав,що можуть визнати,як недолік.
да понятно))) я же без претензий, просто интерестно как ваш суд себя поведет

Назад
Угорі