Монетка. Идут ли на уступки?

• Автор теми Автор теми polzovatel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 3K
Как не идут? Уже на полпути к горе Кхуям.
И как то все равно, что они там насчитывают. А приехать у них силы воли не хватит, как выше писалось, они очень фалоэрогираванозависимы. Сколько б не выезжали, все равно приедут на йух.

Сколько б не выезжали, все равно приедут на йух.
"Все дороги ведут на ***"?)
Оффтоп
Пофиксили мою методу набора нецензурных слов ??

О, самое время позвонить))
UPD. Автоответчик, просит оставить голосовое сообщение)

Добрый день! Сегодня хотела закрыть Монетку. 44 дня просрочки. Брала 1500, насчитали 4100 (кстати, этот кредит-последние деньги, которые отдала на пролонгации, потом нашла форум). В чате предлагали закрыть за 3500, позвонила им, сказала, что заплачу 2800, но нет, не соглашаются. Есть ли смыл ждать до завтра или понедельника? Может завтра согласятся на 2800? Может даже меньше можно заплатить? Прочла здесь, что Монетка-одна из самых жутких МФО.
Я брала 2800 а віддала 7000 бо задовбали сусідів конкретно!Зразу 3 місяці тиша ні слуху ні духу а потім як обявляться то задовбали всіх сусідів і деяких людей в селі...згадую то і досі соромно.у вас ще є час до 3 місяців то краще її закрийте.Я більше нічого неплатила взагалі тільки монетку а ті всі мфо пішли на...уй
А кто писал, с какого номера?

Просто мне на уступки вообще не пошли, с 3600 насчитали 18, на уступки не идут, коллежами угрожают
Шо ви тих колажів боїтесь!На мою маму робили на подругу і на сестру і пережили.Нормальні люди не подумають нічого поганого а не нормальні вам на них має бути наплювати..Ви просто не реагіруйте на це змініть номер і все.Вони бачать що ви ведетесь і вам роблять на зло.Побачете змінете номер і ваш круг змінить і пропадать будете їм не цікаві.А хто хоче з ваших знайомих той нехай дивиться і слухає.

Останнє редагування:
Я брала 2800 а віддала 7000 бо задовбали сусідів конкретно!Зразу 3 місяці тиша ні слуху ні духу а потім як обявляться то задовбали всіх сусідів і деяких людей в селі...згадую то і досі соромно.у вас ще є час до 3 місяців то краще її закрийте.Я більше нічого неплатила взагалі тільки монетку а ті всі мфо пішли на...уй

Шо ви тих колажів боїтесь!На мою маму робили на подругу і на сестру і пережили.Нормальні люди не подумають нічого поганого а не нормальні вам на них має бути наплювати..Ви просто не реагіруйте на це змініть номер і все.Вони бачать що ви ведетесь і вам роблять на зло.Побачете змінете номер і ваш круг змінить і пропадать будете їм не цікаві.А хто хоче з ваших знайомих той нехай дивиться і слухає.
Нічого надзвичайного не сталося. Аналогічно ,доставили всіх.. а тепер я,, зірка ''' в селі))))) шахраїв до суду притягла + з них ще гроші здерла)))))))
Потрібна мати трішки витримки та мати підтримку .. тоді і не так важко пережити це все.

Я вот все это читаю и просто взрыв мозга, ну как это так с 3000 насчитать 17000и требовать оплатить и как паршивыммголодным собакам гавкать. У меня тоже есть своя колекция таких не нормальных. Просто не понимаю на основании чего такие деньги просят?

Нічого надзвичайного не сталося. Аналогічно ,доставили всіх.. а тепер я,, зірка ''' в селі))))) шахраїв до суду притягла + з них ще гроші здерла)))))))
Потрібна мати трішки витримки та мати підтримку .. тоді і не так важко пережити це все.
Я теж була зірка але пройшло пів року і побалакали і забули за мене...все можна пережити...

Просто не понимаю на основании чего такие деньги просят?
Основания - то второстепенное, пока есть те, кто платит не спрашивая об основаниях)
у вас ще є час до 3 місяців то краще її закрийте
Так, але ж не за 3500 при тілі в 1500, як їй пропонують)
В іншому з Вами згоден

просто
Я вот все это читаю и просто взрыв мозга, ну как это так с 3000 насчитать 17000и требовать оплатить и как паршивыммголодным собакам гавкать. У меня тоже есть своя колекция таких не нормальных. Просто не понимаю на основании чего такие деньги просят?
Просто ту давку яку вони створюють не можливо пережити.Моїх сусідів на автодозвон поставили і дзвонили їм кожну хвилину а може ще й частіше і взагалі посторонніх людей поставили до ночі їм дзвонили то я й віддала 7 тисяч які позичила у знайомої які я ще й досі винна.Але щоб зараз таке мені робили то я би не реагувала.А що нехай дзвонять кому хотять.Коли кали дзвоеили до сусідів вони все про мене їм виложили їм було цікаво що і як які суми я винна і тд то нехай би і мучились але вже пізно вже віддала гроші.Деякі люди просто номер змінили тай все

Минетка по-прежнему должна идти своим неизменным оральным курсом - на Фаллос. Это без вариантов. Какие уступки? В попу она, пардоньте, не дает.... :sarcastic: :ahaha::pardon:

Останнє редагування:
Наслышан об этой Монетке,через неделю пойдет просрочка не знаю что ждать от них.
Сумма 6500,денег нет...а когда будут то там уже натикает страшно представить сколько.
Больше всего опасаюсь Смартивей и Клик данных очень много стырили.

Чт
Наслышан об этой Монетке,через неделю пойдет просрочка не знаю что ждать от них.
Сумма 6500,денег нет...а когда будут то там уже натикает страшно представить сколько.
Больше всего опасаюсь Смартивей и Клик данных очень много стырили.
Что за клик?
Смартивей да...через своё сраное преложение получает доступ к контактам...

Назад
Угорі