Монетка и Делта М

• Автор теми Автор теми Лерок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 990

Лерок

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
35
Бали
68
Лерок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В монетке просрочка мес 3, вообще не звонили , пару смс, сегодня решила ответить на звонок, оказалось Дельта М, по поводу Монетки, разговаривали спокойно, культурно, не кто не кричал не оскорблял , но я не совсем поняла, при чем тут и кто такие эти дельта м, от них и приходили сообщения про монетку , спросили чего не плачу , сказала что заплачу только тело, сказали хорошо, спасибо , понятно , хорошего дня
Не чего не понимаю ?‍♀️?‍♀️?
Вообще не знаю как с ними разрулить , пытаюсь всех по тихоньку закрыть , только за тело
У кого как с ними было?

В мене сьогодні прийшов лист з вимогою погасити борг перед монеткою від дельта м. Рекомендують з ними терміново зв'язатися, а то подадуть до суду і приїдуть описувати майно. От думаю, може завтра зателефонувати.

В мене сьогодні прийшов лист з вимогою погасити борг перед монеткою від дельта м. Рекомендують з ними терміново зв'язатися, а то подадуть до суду і приїдуть описувати майно. От думаю, може завтра зателефонувати.
Майно точно не отберут . Сколько просрочка?

Десь приблизно місяць, може трошки більше
В мене прострочка по монетці з квітня. Спочатку дали на обзвон кредит експрес, тенергія якісь номери звонять,в пошуку люди пишуть ДельтаМ.

Назад
Угорі