Я не знаю звідки вона, та Ольга Олександрівна, але після її повідомлень у Вайбер, ще з такими собі спробами домовитись з моєї сторони, починається прозвон всіх людей з мого оточення, колех всіх і навіть їхніх батьків!!!, начальство та їх рідних, селищна рада, сусіди, навіть незнайомі люди звонять і знашого селищна і просять щось зробити щоб це припинилось, льга дає їм мій номер і каже, що я вказала їх поручителями, Дзвонили люди навіть із ДНР, теж саме казали мені, спочатку це розмови з матами і погрозами, змотований фотоклаж із моїм фото, де пропоную інтимні послуги, аби заробити кошти на погашення кредиту, потім якщо це не дає результату , десь через годину всі телефони стаціонарні на роботі, мобільні колег, начальствва ставляться на автодозвон кожні 3-5 хвилин звовнить робот і каже :Погасите займ в Монетка. і Так продовжується до пізнього вечора. Тобі звонять всі люди, яких ти знаєш і не знає і просять припинити оте харево. Заява до поліції нічого не дає. Вона тільки сміється і ще більше погрожує. При цьому у вайбері вона пише тобі: ну що, жива ще? пpocтитутка ?Хай мене на форумі закидають камінням але я їм заплатила. Брала 3 тисячі, заплатита 14, це не для мох нервів. Я ледь не здуріла. Отакий у мене був досвід. Може у когось по іншому.