Монетка, угрозы.

• Автор теми Автор теми vita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 17K
Люди, підкажіть як яка юридична назва монетки? Срочно треюа!!! Не знаю де я пишу, може адмін побачить допоможіть будь ласка!!
Сорян помилився .
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ»
ЄДРПОУ: 41146462
Рахунок IBAN: UA55 380269 00000 26509056201937
Відкритий в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО: 380269
Призначення платежу: «Оплата кредиту за дог № 190702-7893-1 від 02.07.2019, ІПН 3385913214, Співак В. О.»

Сума оплати на
Люди, підкажіть як яка юридична назва монетки? Срочно треюа!!! Не знаю де я пишу, може адмін побачить допоможіть будь ласка!!
Сорян помилився
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ»
ЄДРПОУ: 41146462

Скіжіть будь ласка, а колажі тільки Вас у вайбкр присилали чи розсилали по всіх?
У меня были рассылки всем родственникам, финансовому директору на работу, отделу кадров, и директору. Всём им так же был автодозвон каждые секунд на 15-20 звонил робот

Ось, прямо зараз отримую смс від Ольки...
І що вона там калякає? а можно ще таке питання? У сособистому кабінеті написано що продано колекторській компанії. Хчу ще раз написати в Нацком а договору подивитись не можу!! Бо у кабінеті його нема., чия його не бачу? Вибачте будь-ласка. Ще готується заява в поліцію.

І що вона там калякає? а можно ще таке питання? У сособистому кабінеті написано що продано колекторській компанії. Хчу ще раз написати в Нацком а договору подивитись не можу!! Бо у кабінеті його нема., чия його не бачу? Вибачте будь-ласка. Ще готується заява в поліцію.
Молодчинка,що вийшли із ступору і не заплатили тим твapям,а вирішили з ними боротися.

Молодчинка,що вийшли із ступору і не заплатили тим тв*рям,а вирішили з ними боротися.
Да справа в тому, сьогодні знов почався її Треш з продзвоном, я подзвонила їй і сказала, що заплпчу пізніше. Вона погодилась. Дзвінки припинилась. Заяву суддя допомогла написати, віднесла у відділ. Далі не знаю що буде.

Да справа в тому, сьогодні знов почався її Треш з продзвоном, я подзвонила їй і сказала, що заплпчу пізніше. Вона погодилась. Дзвінки припинилась. Заяву суддя допомогла написати, віднесла у відділ. Далі не знаю що буде.
В мене та сама хрєнь з цими ідіотами.
Завтра поїду в прокуратуру і зроблю з ними те саме, що зробив з єгроші.
Ні копійки таким. Вже всі канторки попустились, а ці показують рівень дибілізму та своєї безпорадності і як правило такі канторки дуже скоро обсираються коли їм даєш опір.
Але, обовязково, в прокуратуру бо мєнти інакше нічо не роблять, а прокуратура їм передає та контролює виконання.

В мене та сама хрєнь з цими ідіотами.
Завтра поїду в прокуратуру і зроблю з ними те саме, що зробив з єгроші.
Ні копійки таким. Вже всі канторки попустились, а ці показують рівень дибілізму та своєї безпорадності і як правило такі канторки дуже скоро обсираються коли їм даєш опір.
Але, обовязково, в прокуратуру бо мєнти інакше нічо не роблять, а прокуратура їм передає та контролює виконання.
Добрий вечір, після заяви в прокуратуру вони заспокоїлись? Є гроші тиї? А через який час? Тепер вас теж монетка дістає?

У меня были рассылки всем родственникам, финансовому директору на работу, отделу кадров, и директору. Всём им так же был автодозвон каждые секунд на 15-20 звонил робот
Простите за мой французские, но они просто ****утые...

Простите за мой французские, но они просто *б**утые...
Да, неловко было когда мне звонит финансовый директор, и спрашивает ты брала кредит?
Ну я сказала нет не брала, а потом узнала что ей скинули фото где я держу бумажку подтверждаю кредит в монетка итп

На обзвоне стоят соседей 6-7 еще с 10 декабря и по сей день? они вообще когда то утихнут или будут так постоянно наяривать?
Милованна, Писала заявление в полицию толку 0, собираюсь подавать в суд но не знаю как правильно составить на них иск.
31 декабря 1200 вызовов от монетки, маме около 300 позвонили, от соседей морожусь даже боюсь представить сколько им звонили

На обзвоне стоят соседей 6-7 еще с 10 декабря и по сей день? они вообще когда то утихнут или будут так постоянно наяривать?
Милованна, Писала заявление в полицию толку 0, собираюсь подавать в суд но не знаю как правильно составить на них иск.
31 декабря 1200 вызовов от монетки, маме около 300 позвонили, от соседей морожусь даже боюсь представить сколько им звонили
что-бы составить иск нужен адвокат, а я пообещала сегодня вечером половину оплатить, это 6 тысяч, пообещала два назад. Звонки сразу прекратились.Не знаю что делать. В полицию написала позавчера. Денег трохи есть, может заплатить, что-бы не звонили, а потом вернуть через Нацком? это мои мечты...

Милованна, после того что они подняли соседей на уши, угрозы вайбере и меня на такой жесткий прозвон, я им платить ничего не буду? все равно уже все на прозвоне стоят

Давно стоїть,вони до сусідів,до,сестри та її керівництва,до,голови сільської ради,до депутата сільської ради,до директора школи,.......дзвонять....8м прострочки
Все пережила
У мене ну дуууже схожа ситуація. Довго продовжувався АД від них?

Доброго ранку.Щось не розумію.З цього сервісу приходили смс від монетки а тепер від містер мані.Це що одна компашка?І що може означати остання смс?

Вкладення

• 20200121_084905.webp
    20200121_084905.webp
    127.4 Кб · Перегляди: 63
Доброго ранку.Щось не розумію.З цього сервісу приходили смс від монетки а тепер від містер мані.Це що одна компашка?І що може означати остання смс?
Це напевно Дельта М. Монетка і Мстер Мані передають ім боржників на прозвон. Не знаю як М-Мані а Монетка, коли Дельта М не взмозі стягнути борг, передає місяців через два-три Ользі Олександрівні і починається справжнє пекло. Краще домовлятися із Дельта-м.

Це напевно Дельта М. Монетка і Мстер Мані передають ім боржників на прозвон. Не знаю як М-Мані а Монетка, коли Дельта М не взмозі стягнути борг, передає місяців через два-три Ользі Олександрівні і починається справжнє пекло. Краще домовлятися із Дельта-м.
А що робить ця Ольга?

Назад
Угорі