Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені теж таке приходило ще місяць назад. Був лист на пошту від кредит експресу, про те, що готуються виїзна група, але за мічяць так ніхто і не приїхав. Ще було пару дзвінків.покищо мовчать...Мені прийшло повідомлення що монетка мене продала кредіт експрес, і сьогодні треба погасити борг бо буде далі примусове стягнення,скажіть як реагувати?????
А у Вас велика прострочка?Мені теж таке приходило ще місяць назад. Був лист на пошту від кредит експресу, про те, що готуються виїзна група, але за мічяць так ніхто і не приїхав. Ще було пару дзвінків.покищо мовчать...
У мене 15 днівА у Вас велика прострочка?
Да, десь три місяці...А у Вас велика прострочка?
У мене 15 днів
Ще реком. Листа не було?у мене уже 6 місяців по них прострочка.
У мене по всім МФО стільки листів назбиралося, що можна рік розпалювати.... але ми з батьками даже вже не відкриваємо їх. раніше читала переживала. потім читала і сміялися як вони кожного разу виїжають до нас , а тепер взагалі не читаєм. У мене відкрито 3 кримінальні справи та занесені в єдиний державний реєстр досудових справ. по більшості МФО Нацком визнав не дійсним договора, та зобов"язав повернути тільки тіло. я повернула більше я нікому нічого не винна.Ще реком. Листа не було?
Я карту заблочила и хочу перевыпустить,не знаю как монетка но алексы,еврогоши.сами берут и с карти всё что есть снимают.Может монетка блоконуть мои щета при долге 6809гр
Ніяк не реагуйте, кретин експрес це звичайні дхвонарі, нічого вони вам не зроблять, вони навіть не факторинг, а просто кал центр, це мені по секрету сказав типо юрист із бистросрані))Мені прийшло повідомлення що монетка мене продала кредіт експрес, і сьогодні треба погасити борг бо буде далі примусове стягнення,скажіть як реагувати?????
А кримінальні справи за що?У мене по всім МФО стільки листів назбиралося, що можна рік розпалювати.... але ми з батьками даже вже не відкриваємо їх. раніше читала переживала. потім читала і сміялися як вони кожного разу виїжають до нас , а тепер взагалі не читаєм. У мене відкрито 3 кримінальні справи та занесені в єдиний державний реєстр досудових справ. по більшості МФО Нацком визнав не дійсним договора, та зобов"язав повернути тільки тіло. я повернула більше я нікому нічого не винна.
за дзвінки та погрози. У мене участкой виявився приємною людиною та допоміг мені з дзвінками. А далі мені пофіг рішеня нацкому є тіло повернула , а їм щось неподобається то нехай подають до суду.А кримінальні справи за що?
Хух. Я подумала, що кримінальні справи на вас. А мене участковий в суд відправляєза дзвінки та погрози. У мене участкой виявився приємною людиною та допоміг мені з дзвінками. А далі мені пофіг рішеня нацкому є тіло повернула , а їм щось неподобається то нехай подають до суду.
мені теж казали щоб ішла в суд, а директор на роботі сказав хай звонять... дай так і живем.Хух. Я подумала, що кримінальні справи на вас. А мене участковий в суд відправляє