Монетка,що далі?

• Автор теми Автор теми Ната1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Ната1992

Форумчанин
Дописи
137
Реакції
94
Бали
68
Ната1992 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені прийшло повідомлення що монетка мене продала кредіт експрес, і сьогодні треба погасити борг бо буде далі примусове стягнення,скажіть як реагувати?????

Мені прийшло повідомлення що монетка мене продала кредіт експрес, і сьогодні треба погасити борг бо буде далі примусове стягнення,скажіть як реагувати?????
Мені теж таке приходило ще місяць назад. Був лист на пошту від кредит експресу, про те, що готуються виїзна група, але за мічяць так ніхто і не приїхав. Ще було пару дзвінків.покищо мовчать...

Мені теж таке приходило ще місяць назад. Був лист на пошту від кредит експресу, про те, що готуються виїзна група, але за мічяць так ніхто і не приїхав. Ще було пару дзвінків.покищо мовчать...
А у Вас велика прострочка?
А у Вас велика прострочка?
У мене 15 днів

Ще реком. Листа не було?
У мене по всім МФО стільки листів назбиралося, що можна рік розпалювати.... але ми з батьками даже вже не відкриваємо їх. раніше читала переживала. потім читала і сміялися як вони кожного разу виїжають до нас , а тепер взагалі не читаєм. У мене відкрито 3 кримінальні справи та занесені в єдиний державний реєстр досудових справ. по більшості МФО Нацком визнав не дійсним договора, та зобов"язав повернути тільки тіло. я повернула більше я нікому нічого не винна.

Ніяк не реагуйте, кретин експрес це звичайні дхвонарі, нічого вони вам не зроблять, вони навіть не факторинг, а просто кал центр, це мені по секрету сказав типо юрист із бистросрані))

Сьогодні отримала листа від кредитекспресу про те що 26 12 приїде виїзна група,прострочка тільки 17 днів,чи справді можуть приїхати?
Лист із виконавчим написом
Вірніше лист до виконання

Останнє редагування:
Они кредит экспрессу продают? У меня статус в личном кабинете передан в коллекторскую компанию. Но смс о передаче не было

Що це означає?

Вкладення

• Screenshot_20191226-123420_Messages.webp
    Screenshot_20191226-123420_Messages.webp
    57.6 Кб · Перегляди: 63
У мене по всім МФО стільки листів назбиралося, що можна рік розпалювати.... але ми з батьками даже вже не відкриваємо їх. раніше читала переживала. потім читала і сміялися як вони кожного разу виїжають до нас , а тепер взагалі не читаєм. У мене відкрито 3 кримінальні справи та занесені в єдиний державний реєстр досудових справ. по більшості МФО Нацком визнав не дійсним договора, та зобов"язав повернути тільки тіло. я повернула більше я нікому нічого не винна.
А кримінальні справи за що?

А кримінальні справи за що?
за дзвінки та погрози. У мене участкой виявився приємною людиною та допоміг мені з дзвінками. А далі мені пофіг рішеня нацкому є тіло повернула , а їм щось неподобається то нехай подають до суду.

за дзвінки та погрози. У мене участкой виявився приємною людиною та допоміг мені з дзвінками. А далі мені пофіг рішеня нацкому є тіло повернула , а їм щось неподобається то нехай подають до суду.
Хух. Я подумала, що кримінальні справи на вас. А мене участковий в суд відправляє

Хух. Я подумала, що кримінальні справи на вас. А мене участковий в суд відправляє
мені теж казали щоб ішла в суд, а директор на роботі сказав хай звонять... дай так і живем.

Назад
Угорі