Монетка сделала исполнительную надпись

• Автор теми Автор теми Mariyka92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 12K
Ну так сроки можна оскаржити якщо невписуєшся так же
Нічого що не вписуєтесь. На суд подавати і все. Іншого оскарження немає ...хоч на протязі 10 днів, хоч через місяць, хоч через три місяці... я про свій дізналася, коли на роботі 20% на користь колекторів нарахували...

А детальніше можна...

Як , навіщо???
А можливо він когось так само, як І Вас.....
Я рахую ,про це треба говорити і щоб люди оберігалися
яким чином вони від нього вбережуться?))) хіба що не будуть кредити брати ))

яким чином вони від нього вбережуться?))) хіба що не будуть кредити брати ))
Треба пару песиків породи стаф надрючити.... фассс нотаріус та приватний виконавець...... єдиний захист буде без суду)))))

І що ви звернулися до суду і чим все закінчилося
Призупинили виконавче провадження.але кошти 20% з заробітної плати зняли... Чекаю їх повернення..
Буде другий суд в цьому місяці

Треба пару песиків породи стаф надрючити.... фассс нотаріус та приватний виконавець...... єдиний захист буде без суду)))))
краще надсилати скарги і хай з ними начальство розбирається
Я написала приблизно...
Мені обійшлось (приблизно)1200
Ви забезпечили позов? тобто 2 квитанції?

А другий суд по поводу щоб повернули кошти
А де дізнатися скільки потрібно платити у суді чи де
А де дізнатися скільки потрібно платити у суді чи де

Щось я не можу зрозуміти про округ: тобто якщо ми проживаємо у Волинській області, а нотаріус який зробив напис , і виконавець - м.Київ, то можна до суду подавати??? Блін, розтолкуйте народною мовою!!!!!
Нічого що не вписуєтесь. На суд подавати і все. Іншого оскарження немає ...хоч на протязі 10 днів, хоч через місяць, хоч через три місяці... я про свій дізналася, коли на роботі 20% на користь колекторів нарахували...
І що ви робили?

Підкажіть хтось у кого дізнатися скільки платити коли подаєш на суд

Я читала что у вас много МФО. Скажите пожалуйста это только монетка такое чудит или были ещё какие то МФО по каким у вас были исполнительные надписи ?
Тільки монетка..але вже щось мутить кредит ап... ---читала..

Назад
Угорі