- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щоб в очі відразу це слово попало)))чого то Ви його в лапках та ще з великої літери?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щоб в очі відразу це слово попало)))чого то Ви його в лапках та ще з великої літери?
Нічого що не вписуєтесь. На суд подавати і все. Іншого оскарження немає ...хоч на протязі 10 днів, хоч через місяць, хоч через три місяці... я про свій дізналася, коли на роботі 20% на користь колекторів нарахували...Ну так сроки можна оскаржити якщо невписуєшся так же
яким чином вони від нього вбережуться?))) хіба що не будуть кредити брати ))А детальніше можна...
Як , навіщо???
А можливо він когось так само, як І Вас.....
Я рахую ,про це треба говорити і щоб люди оберігалися
І це також....яким чином вони від нього вбережуться?))) хіба що не будуть кредити брати ))
1500 не забагато?Готуйте гроші на судовий збір.
1500(приблизно)
Я написала приблизно...1500 не забагато?
Треба пару песиків породи стаф надрючити.... фассс нотаріус та приватний виконавець...... єдиний захист буде без суду)))))яким чином вони від нього вбережуться?))) хіба що не будуть кредити брати ))
І це можливо))))Треба пару песиків породи стаф надрючити.... фассс нотаріус та приватний виконавець...... єдиний захист буде без суду)))))
Призупинили виконавче провадження.але кошти 20% з заробітної плати зняли... Чекаю їх повернення..І що ви звернулися до суду і чим все закінчилося
краще надсилати скарги і хай з ними начальство розбираєтьсяТреба пару песиків породи стаф надрючити.... фассс нотаріус та приватний виконавець...... єдиний захист буде без суду)))))
Ви забезпечили позов? тобто 2 квитанції?Я написала приблизно...
Мені обійшлось (приблизно)1200
Таккраще надсилати скарги і хай з ними начальство розбирається
Ви забезпечили позов?
Суд ще попереду. На жаль не все так швидко, як хотілось би.І що ви звернулися до суду і чим все закінчилося
Подавайте в админ. суд, на скасування постанови, быстрее рассматриывют такие дела, судовой сбор 768 грн.
І що ви робили?Нічого що не вписуєтесь. На суд подавати і все. Іншого оскарження немає ...хоч на протязі 10 днів, хоч через місяць, хоч через три місяці... я про свій дізналася, коли на роботі 20% на користь колекторів нарахували...
Иск о чем? По надписи? В этом году уже 840,80 грнПідкажіть хтось у кого дізнатися скільки платити коли подаєш на суд
Я читала что у вас много МФО. Скажите пожалуйста это только монетка такое чудит или были ещё какие то МФО по каким у вас были исполнительные надписи ?
Тільки монетка..але вже щось мутить кредит ап... ---читала..Я читала что у вас много МФО. Скажите пожалуйста это только монетка такое чудит или были ещё какие то МФО по каким у вас были исполнительные надписи ?