Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прізвища скажіть. Нотаріуса та виконавця...Кюар код
Є такі((Нотаріус Баршацький ІВ виконавець Ярошенко КЮ
Прізвища скажіть. Нотаріуса та виконавця...
У Вас є 10 днів на призупинення виконавчого провадження... з дня отримання листа...
[/QU
Може і не бути 10 днів, якщо виконавець беспредельщик, десь 2-3 дня , поки повідомлення про вручення не отримає
Так ,враховувати!І підкажіть якщо листа отримала 31 числа 10 днів від дати отримання вихідні і святкові викидаються
Юристам вже відправила далі чекаю що робити
Мені про це не відомо
Готуйте гроші на судовий збір.
Може і не бути 10 днів, якщо виконавець беспредельщик, десь 2-3 дня , поки повідомлення про вручення не отримаєІ підкажіть якщо листа отримала 31 числа 10 днів від дати отримання вихідні і святкові викидаються
Юристам вже відправила далі чекаю що робити
Ну,з таким ,,Беспредельщиком''мені не доводилось зустрічатись .. і читати на форумі.. про нотаріуса ,так... А про виконавця ,ні.Може і не бути 10 днів, якщо виконавець беспредельщик, десь 2-3 дня , поки повідомлення про вручення не отримає
це я на власному досвіді впевнивсяНу,з таким ,,Беспредельщиком''мені не доводилось зустрічатись .. і читати на форумі.. про нотаріуса ,так... А про виконавця ,ні.
В як прізвище виконавця?це я на власному досвіді впевнився
оскаржити можна майже все...але через судНу так сроки можна оскаржити якщо невписуєшся так же
говорковВ як прізвище виконавця?
Ми повинні знати таких ,,,,,героїв,'''?
Народного. Бо якщо є оф,робота ,то кошти знімати будуть. Допоки не прийде призупинення виконавчого провадження....Ну так сроки можна оскаржити якщо невписуєшся так же
а навіщо Вам їх знати)))В як прізвище виконавця?
Ми повинні знати таких ,,,,,героїв,'''?
А детальніше можна...оскаржити можна майже все...але через суд
говорков
Як , навіщо???а навіщо Вам їх знати)))
чого то Ви його в лапках та ще з великої літери?Ну,з таким ,,Беспредельщиком''мені не доводилось зустрічатись .. і читати на форумі.. про нотаріуса ,так... А про виконавця ,ні.