Монетка сделала исполнительную надпись

• Автор теми Автор теми Mariyka92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 12K
По Вашій допомозі ,видно, Ви тямите по законах!!! І це важливо на форумі....
От я з квітня на форумі, і читала ,виписувала... Запам'ятовувала...але Право---- це для мене ліс дрімучий та густий
Я по музиці і по проводці до автомобілів)))
Ще не один раз буду Дякувати Вам
Post automatically merged:

З чого краще почати?
Написати вдо виконавця в Київ щоб надав документи на ознайомлення чи...?????
Підкажіть
Вам же прислали постановление. Каких еще документов вы ждете от исполнителя?
Пора подавать иск

Вам же прислали постановление. Каких еще документов вы ждете от исполнителя?
Пора подавать иск
И самое наверное простое было бы подать иск в админсуд на скасування постанову, ведь исполнитель киевский, открыто ВП не по месту жительства

И самое наверное простое было бы подать иск в админсуд на скасування постанову, ведь исполнитель киевский, открыто ВП не по месту жительства
Да, в данном случае это хорошая идея, но временная мера

Да, в данном случае это хорошая идея, но временная мера
Пора скинуть образец исковых заявлений о признании викнавчого напису не подлежащим исполнению и образец в админсуд. С каждым днём вопросов по ИП все больше будет

Пора скинуть образец исковых заявлений о признании викнавчого напису не подлежащим исполнению и образец в админсуд. С каждым днём вопросов по ИП все больше будет
Признание не подлежащей сильно индивидуальная тема, много вариантов обоснования. А админ сброшу сюда чуть позже
Либо в личку если кому горит

Да, по исполнительной надписи нотариуса сейчас очень много дел.
Бороться с этим явлением надо в суде, в моем понимании правильнее подавая гражданский иск о признании исполнительной надписи нотариуса такой которая не подлежит исполнению.
мы уже несколько таких надписей отменили))

Да, по исполнительной надписи нотариуса сейчас очень много дел.
Бороться с этим явлением надо в суде, в моем понимании правильнее подавая гражданский иск о признании исполнительной надписи нотариуса такой которая не подлежит исполнению.
мы уже несколько таких надписей отменили))
Похвастайтесь номерами дел)
Как вариант можно дополнительно сделать эту историю максимально токсичной и не выгодной для карманных исполнителей

Похвастайтесь номерами дел)
Как вариант можно дополнительно сделать эту историю максимально токсичной и не выгодной для карманных исполнителей
они уже начали плеваться от наших запросов и решений по признанию исполнительной надписи нотариуса такой которая не подлежит исполнению.
письма например перестали забирать))

они уже начали плеваться от наших запросов и решений по признанию исполнительной надписи нотариуса такой которая не подлежит исполнению.
письма например перестали забирать))
Плеваться это ж не денежки платить, могут и терпеть. А вот когда каждое постановление превращается в обязательство оплатить расходы это другое дело

Це я можу все подати по місцю проживання в адмінсуд??
Якщо виконавче провадження відкрито 05,11 то до 15числа маю подати???

Це я можу все подати по місцю проживання в адмінсуд??
Якщо виконавче провадження відкрито 05,11 то до 15числа маю подати???
Да. В окружной админ суд. 10 рабочих дней с момента получения вами постановления на руки

Это типа документ какой-то? Что там пишут? Я столько букв не осилю
..."Перелік документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів, встановлюється Постановою КМУ від 29.06.1999 р. "Про затвердження переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів". До таких документів відносяться:

1. Нотаріально посвідчені договори, що передбачають сплату грошових сум передачу або повернення майна, а також право звернення стягнення на заставлене майно
2. Іпотечні договори, що передбачають право звернення стягнення на предмет іпотеки у разі прострочення платежів за основним зобов’язанням до закінчення строку виконання основного зобов’язання.
3. Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями. (за рішенням суду було визнано незаконними зміни внесені КМУ щодо документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів. Тепер з переліку виключено кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями. http://reyestr.court.gov.ua/Review/65037659)".
+, що найголовніше: "Основною умовою для вчинення виконавчого напису є те, що подані документи підтверджують безспірність заборгованості або іншої відповідальності боржника перед стягувачем та за умови, що з дня виникнення права вимоги минуло не більше трьох років, а у відносинах між підприємствами, установами та організаціями - не більше одного року"...

..."Перелік документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів, встановлюється Постановою КМУ від 29.06.1999 р. "Про затвердження переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів". До таких документів відносяться:

1. Нотаріально посвідчені договори, що передбачають сплату грошових сум передачу або повернення майна, а також право звернення стягнення на заставлене майно
2. Іпотечні договори, що передбачають право звернення стягнення на предмет іпотеки у разі прострочення платежів за основним зобов’язанням до закінчення строку виконання основного зобов’язання.
3. Кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями. (за рішенням суду було визнано незаконними зміни внесені КМУ щодо документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів. Тепер з переліку виключено кредитні договори, за якими боржниками допущено прострочення платежів за зобов’язаннями. https://reyestr.court.gov.ua/Review/65037659)".
+, що найголовніше: "Основною умовою для вчинення виконавчого напису є те, що подані документи підтверджують безспірність заборгованості або іншої відповідальності боржника перед стягувачем та за умови, що з дня виникнення права вимоги минуло не більше трьох років, а у відносинах між підприємствами, установами та організаціями - не більше одного року"...
И что это значит? Надписи от банков и МФО нам всем привиделись и ничего такого нет?

Назад
Угорі